PDA

Žiūrėti pilną versiją: Nustokite ieškoti po x nesėkmių (duomenų bazės talpyklos)

Snake
08-02-11, 20:36
Tai yra nustatytas 15

Sakyčiau, 5 padaryti vbet greičiau?

Nes tikrai po 5 bandymų žinoma, ar naudoti talpyklą ar ne.

Youngster
08-02-11, 22:19
Hmm, aš kalbės Kama, bet manau, kad Tu teisus, 100% i bus parašyti, kai i konsultuojasi su Kamil

Snake
08-02-11, 22:21
Gerai

Snake
09-02-11, 12:07
Ar tai tikrai, kad sunku atsakyti?

Youngster
09-02-11, 12:12
Ne tikrai sunku, bet jei norite geros anwser, mums reikia konsultuotis:)

Snake
09-02-11, 12:13
Teisė, gerai ir programuotojai buvo internete šiandien, jie atsakė į mano kitų siūlų!

Youngster
09-02-11, 14:36
Taip, gyvatės tu teisus, 5 geras vBET greičiau, aš išbandyti bandymų forume Jūs teisūs.
Ačiū už Jūsų anwser

Snake
09-02-11, 14:39
Didžiosios, kad duoda man mano kitą klausimą, būtų sumažinti dar geriau, tarkim 3.

Snake
14-02-11, 12:09
Kodėl parama visada fricking lėtai!?

Tai nėra sunku klausimas!

kamilkurczak
14-02-11, 12:44
Sveiki,

Ši parinktis yra aprašyta admincp-> vBET-> cache
Tiesiog perskaitykite: Jei ši vertė yra pernelyg žema, ji mažės puslapio generavimo greitis.

Tai yra optional, vienas forume geriau dirbti su didelės vertės, kita - su labai maža. Mūsų pagrindiniame vBET forumą Mes turime 15 šią parinktį.

Tai neprivaloma. Turite išbandyti geriausias pasirinkimas jūsų forume.

Snake
14-02-11, 12:48
I dont suprasti, kaip tai pablogina rezultatus, tikrai mažesnis yra greitesnis, bet forume.

, Jei ji ieškojo 3 kartus, turi būti pakankamai rasti vertimą.

Kodėl Kai kurie forumai turi būti paieškos 15x, ir kai 5x, nepadės prasmės.

Taip pat, admincp anglų kalba yra taip blogai, kad yra, kodėl man reikia paaiškinimų. Galiu skaityti tik bauda, todėl prašome atkreipti mane kur nors kitur, aš noriu paramą, kad yra, kodėl aš esu čia.

kamilkurczak
14-02-11, 12:55
Taigi, kodėl tai yra neprivalomas? Kadangi forume daugiau turinio ir kt.
Mes dirbame dėl mūsų ir mūsų klientų patirtį. Geriau, jei jūs galite pakeisti šią parinktį vertė:)

Taigi, prašome išbandyti jį jums forumas (taip pat, jei jūs nustatote 0 - išjungti šią parinktį)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1