PDA

View Full Version: Lõpetage hoolitsev x ebaõnnestumised (Database Cache)

Snake
08-02-11, 20:36
See on seadistatud 15

Ütleksin 5. Tee vbet kiiremini?

Nii tõesti peale 5 katset on teada, kas kasutada puhvrit või mitte.

Youngster
08-02-11, 22:19
hmm, ma rääkida Kamil, kuid ma arvan, Sul on õigus, 100% ma kirjutan, kui ma arutab seda Kamil

Snake
08-02-11, 22:21
ok

Snake
09-02-11, 12:07
Kas see on tõesti nii raske vastata?

Youngster
09-02-11, 12:12
Mitte päris raske, aga kui sa tahad hea anwser peame konsulteerida:)

Snake
09-02-11, 12:13
Õigus, hästi nii programmeerijad on online täna, nad ei vastanud minu teisi thread!

Youngster
09-02-11, 14:36
Jah, Snake sul on õigus, 5 on hea teha vBET kiiremini, ma olen katsetatud test foorum ja Sul on õigus.
Täname anwser

Snake
09-02-11, 14:39
Suur, et toob mind järgmise küsimuse, vähendaks veel parem, ütleme 3.

Snake
14-02-11, 12:09
Miks on toetada alati nii fricking aeglane!?

See ei ole raske küsimus!

kamilkurczak
14-02-11, 12:44
tere,

See võimalus on kirjeldatud admincp-> vBET-> cache
Lihtsalt loe: Kui seate selle väärtus liiga väike, see langeb leht põlvkonna kiirus.

See on optionaly kohta üks foorum töötab paremini, millel on suur väärtus, teises - väga madal. Meie peamiseks vBET forum Meil on see võimalus seatud 15.

See on vabatahtlik. Sa pead test parim võimalus oma foorum.

Snake
14-02-11, 12:48
I dont aru, kuidas see laguneb tulemuslikkuse, kindlasti madalam on kiirem, mis iganes foorum.

Kui see on vaadanud 3 korda, mis peab olema piisav, et leida tõlge.

Miks mõned foorumid tuleb otsida 15x, mõned 5x, doesnt mõtet.

Samuti admincp inglise keel on nii halb, et on põhjus, miks mul on vaja täpsustada. Saan aru just fine, seega palun ärge suunake mind mujal, ma tahan toetada, see on miks ma siin olen.

kamilkurczak
14-02-11, 12:55
Niisiis, miks see on vabatahtlik? Sest üks foorum on rohkem sisu jne
Me töötame meie ja meie klientide kogemusi. Parem, kui saate väärtuse muutmiseks seda võimalust:)

Niisiis, palun, test seda sinu jaoks foorumis (ka siis kui sa komplekt 0 - jätad selle võimaluse)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1