КПК

Прагляд поўнай версіі: Перастаньце глядзець пасля збояў х (кампанент Database Cache)

Snake
08-02-11, 20:36
Гэта складае 15

Ці будзе, скажам, 5 vbet зрабіць хутчэй?

Як напэўна пасля 5 спробаў, як вядома, ці варта выкарыстоўваць кэш ці не.

Youngster
08-02-11, 22:19
хм, я буду гаварыць з Камілам, але я думаю, Вы маеце рацыю, на 100% я буду пісаць, калі я пракансультуюць яе з Камілам

Snake
08-02-11, 22:21
ок

Snake
09-02-11, 12:07
Няўжо гэта так складана адказаць?

Youngster
09-02-11, 12:12
Не вельмі складана, але калі Вы жадаеце атрымаць добрую anwser, мы павінны зазірнуць у гэты часопіс:)

Snake
09-02-11, 12:13
Права, ну, як праграмісты былі ў сеткі сёння, яны адказалі на мой іншы паток!

Youngster
09-02-11, 14:36
Так, Змяя, вы маеце рацыю, 5 добра б зрабіць vBET хутчэй, я гэта правяраў на тэст форум і Вы маеце рацыю.
Дзякуй за Ваша anwser

Snake
09-02-11, 14:39
Вялікі, гэта прыводзіць мяне да майго наступнага пытання, будзе яшчэ ніжэй быць лепш, скажам, 3.

Snake
14-02-11, 12:09
Чаму падтрымка заўсёды так fricking павольна!?

Гэта не складанае пытанне!

kamilkurczak
14-02-11, 12:44
прывітанне,

Гэты варыянт апісаны ў AdminCP-> vBET-> кэш
Проста чытайце: Калі вы ўсталюеце гэта значэнне занадта нізка яна паменшыцца хуткасць старонку пакалення.

Гэта апцыянальна, на адным форуме будзе працаваць лепш з высокім значэннем, па іншай - з вельмі нізкім. На нашым галоўным форуме vBET Мы гэты параметр устаноўлены на 15.

Гэта не з'яўляецца абавязковым. Вы павінны правяраць лепшы варыянт для вашага форуму.

Snake
14-02-11, 12:48
Я не разумею, як гэта зніжае прадукцыйнасць, безумоўна, ніжэй хутчэй, незалежна ад форума.

Калі ён шукаў у 3 разы, што павінна быць дастаткова, каб знайсці пераклад.

Чаму некаторыя форумы павінны быць пошук 15x, а некаторыя 5x, аленевая скура мае сэнсу.

Акрамя таго, AdminCP ангельску так дрэнна, таму я маюць патрэбу ў растлумачэнні. Я магу чытаць проста выдатна, так што, калі ласка, не мне кропку ў іншым месцы, я патрэбна падтрымка, таму я знаходжуся тут.

kamilkurczak
14-02-11, 12:55
Такім чынам, чаму гэта не абавязкова? Таму што адзін форум больш змястоўным і г.д.
Мы працуем на нашых і нашых кліентаў вопыт. Лепш, калі вы можаце змяніць значэнне гэтага параметру:)

Так што, калі ласка, пратэстуйце яго для вас форум (таксама, калі Вы ўсталёўваеце 0 - адключыць гэтую опцыю)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations