Прагляд поўнай версіі: Перастаньце глядзець пасля збояў х (кампанент Database Cache)
Гэта складае 15
Ці будзе, скажам, 5 vbet зрабіць хутчэй?
Як напэўна пасля 5 спробаў, як вядома, ці варта выкарыстоўваць кэш ці не.
хм, я буду гаварыць з Камілам, але я думаю, Вы маеце рацыю, на 100% я буду пісаць, калі я пракансультуюць яе з Камілам
Няўжо гэта так складана адказаць?
Не вельмі складана, але калі Вы жадаеце атрымаць добрую anwser, мы павінны зазірнуць у гэты часопіс:)
Права, ну, як праграмісты былі ў сеткі сёння, яны адказалі на мой іншы паток!
Так, Змяя, вы маеце рацыю, 5 добра б зрабіць vBET хутчэй, я гэта правяраў на тэст форум і Вы маеце рацыю.
Дзякуй за Ваша anwser
Вялікі, гэта прыводзіць мяне да майго наступнага пытання, будзе яшчэ ніжэй быць лепш, скажам, 3.
Чаму падтрымка заўсёды так fricking павольна!?
Гэта не складанае пытанне!
kamilkurczak
14-02-11, 12:44
прывітанне,
Гэты варыянт апісаны ў AdminCP-> vBET-> кэш
Проста чытайце: Калі вы ўсталюеце гэта значэнне занадта нізка яна паменшыцца хуткасць старонку пакалення.
Гэта апцыянальна, на адным форуме будзе працаваць лепш з высокім значэннем, па іншай - з вельмі нізкім. На нашым галоўным форуме vBET Мы гэты параметр устаноўлены на 15.
Гэта не з'яўляецца абавязковым. Вы павінны правяраць лепшы варыянт для вашага форуму.
Я не разумею, як гэта зніжае прадукцыйнасць, безумоўна, ніжэй хутчэй, незалежна ад форума.
Калі ён шукаў у 3 разы, што павінна быць дастаткова, каб знайсці пераклад.
Чаму некаторыя форумы павінны быць пошук 15x, а некаторыя 5x, аленевая скура мае сэнсу.
Акрамя таго, AdminCP ангельску так дрэнна, таму я маюць патрэбу ў растлумачэнні. Я магу чытаць проста выдатна, так што, калі ласка, не мне кропку ў іншым месцы, я патрэбна падтрымка, таму я знаходжуся тут.
kamilkurczak
14-02-11, 12:55
Такім чынам, чаму гэта не абавязкова? Таму што адзін форум больш змястоўным і г.д.
Мы працуем на нашых і нашых кліентаў вопыт. Лепш, калі вы можаце змяніць значэнне гэтага параметру:)
Так што, калі ласка, пратэстуйце яго для вас форум (таксама, калі Вы ўсталёўваеце 0 - адключыць гэтую опцыю)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):