Teljes verzió megtekintése: Megoldott Get hibaüzenet minden mozgó téma
Kapom ezt a hibaüzenetet minden mozgó téma
Végzetes hiba: Call to undefined function vbet_vbseo_filter_replace_text () in / home / felhasználónév / public_html / vbseo / includes / functions_vbseo_createurl.php on line 47
még az alapértelmezett nyelv, a szálak mozognak, de úgy néz ki, mintha nem átirányítani rewrited url után ismét sikeresen halad a menet, még mindig domain.com / showthread.php? t = 123456, és kap a hiba üzenet, nézz screenshot
http://i291.photobucket.com/albums/ll284/basketmen/3.jpg
Úgy néz ki, mint egy probléma. Htaccess - Én így speciális integrációs ott (PM), hogy a szabályok nem szabványos, és ez a kérdés (kérés nélkül jön ki seo fájlt, így a kiegészítő funkciók nem tartalmazza és integrált vBSEO kód nem működik .) Egyetértettünk a PM, hogy én továbbra is dolgozni ezeket a szabályokat (az Ön különleges tag oldal), így még mindig van hozzáférési adatait - Én helyes azt hely:)
Úgy néz ki, mint egy probléma. Htaccess - Én így speciális integrációs ott (PM), hogy a szabályok nem szabványos, és ez a kérdés (kérés nélkül jön ki seo fájlt, így a kiegészítő funkciók nem tartalmazza és integrált vBSEO kód nem működik .) Egyetértettünk a PM, hogy én továbbra is dolgozni ezeket a szabályokat (az Ön különleges tag oldal), így még mindig van hozzáférési adatait - Én helyes azt hely:)
ah, mert az, hogy ez rendben van, akkor nem túl fontos / nem sürgős most, mert a szálak mozognak, csak az kap, hogy a hibaüzenet, akkor sokkal fontosabb a tag oldalak
ez a téma megoldható
Köszönöm a visszajelzést. Már tudni megoldás, hogy így azután megoldása tagja oldalak fogom megoldani ezt a kérdést is.
Ezt a kérdést úgy tűnik, hogy könnyebb megoldani Thant a memberpages speciális esete. Így megoldható most már (én stil dolgozni tag oldal).
Kérjük, vegye figyelembe, hogy mivel a testreszabott. Htaccess szabályok akkor meg kell tenni 1 további integrációs lépést vBSEO minden alkalommal, amikor készült frissítése vBSEO. Ez a lépés még egy változás file FORUM_ROOT / vbseo / includes / functions_vbseo_createurl.php. Szóval, ha meg fog változni ez a fájl szerint normális integrációs utasítások, kérjük:
1. Keresés:
<?php
2. Add UTÁN:
require_once(dirname(__FILE__). '/../../includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
Ez megoldja a problémát mozgó téma:)
Ezt a kérdést úgy tűnik, hogy könnyebb megoldani Thant a memberpages speciális esete. Így megoldható most már (én stil dolgozni tag oldal).
Kérjük, vegye figyelembe, hogy mivel a testreszabott. Htaccess szabályok akkor meg kell tenni 1 további integrációs lépést vBSEO minden alkalommal, amikor készült frissítése vBSEO. Ez a lépés még egy változás file FORUM_ROOT / vbseo / includes / functions_vbseo_createurl.php. Szóval, ha meg fog változni ez a fájl szerint normális integrációs utasítások, kérjük:
1. Keresés:
<?php
2. Add UTÁN:
require_once(dirname(__FILE__). '/../../includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
Ez megoldja a problémát mozgó téma:)
igen, hogy működik, köszönöm szépen:)
így ne kell változtatni a merész
a saját utat, mint a
require_once(dirname(__FILE__). '/home/username/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
Ne változtassa meg - ez már működik megoldás. Ha meg szeretné változtatni az adott utat a szerver, akkor csak meg van a teljes kódolt utat, de ez esetben nem szükséges.
Michał Sajnálom, most találtam rá erre a
When i go to admincp --> akkor megy Mérsékelt LinkBacks, vagy a Bejövõ LinkBacks, vagy kimenő LinkBacks oldalon, de én csak akkor kap ez a hibaüzenet:
Warning: require_once (/ home / felhasználónév / public_html / modcp / includes / functions.php) [function.include egyszer]: failed to open stream: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár a / home / felhasználónév / public_html / includes / init.php on line 155
Végzetes hiba: require_once () [function.include]: Failed opening required '/ home / felhasználónév / public_html / modcp / includes / functions.php "(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / felhasználónév / public_html / includes / init.php on line 155
Ha eltávolítom ezt a sort az Élni lap megnyitásakor újra normális, így a néz, hogy néhány funkció vbseo rossz úton
lehet, hogy ezt a vonalat tökéletesebb újra? ha nem lehet, fogom használni, ha nem függ azoknak linkbacks oldal, mint a
if (THIS_SCRIPT != 'scriptname') {
}
Ez a megoldás nem volt hajlandó dolgozni admincp csak a fórum oldalain. Meg kell hozzá állapota, amely az útvonal esetén admincp, vagy egyszerűen csak nem ad hozzá a vBET fájlt, majd.
Van úgy, itt van, amit csinálok
- A vbseo_moderate.php file után <? Php i adni ezt a
define('THIS_SCRIPT', 'vbseo_moderate');
- Majd functions_vbseo_createurl.php i tekerje a kódot, ha nem feltételes
if (THIS_SCRIPT != 'vbseo_moderate') {
}
a munka most, ha valaki szüksége van túl
Nem volt ez a kérdés, mert ha jól emlékszem a kiszolgáló segítségével testre szabható. Htaccess szabályokat. Tehát ez a kérdés nem gyakori. Különben is - köszönet a közös:) Ez hasznos lehet azoknak, akik szintén igényel szabott. Htaccess szabályok miatt más modok integráció.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):