PDA

مشاهده نسخه کامل : حل دریافت پیغام خطا در هر تاپیک های متحرک

basketmen
08-09-10, 11:34
این پیام خطا دریافت می کنم هر تاپیک های متحرک

کشنده خطا : فراخوان به vbet_vbseo_filter_replace_text تابع تعریف نشده () / صفحه اصلی / نام کاربری / public_html هاست / بایگانی / شامل / functions_vbseo_createurl.php در خط 47

هنوز هم با استفاده از زبان پیش فرض ، موضوعات نقل مکان کرد ، اما به نظر می رسد خود را به آدرس rewrited مانند هدایت نمی دوباره پس از موفقیت در حال حرکت موضوع ، هنوز هم با domain.com / showthread.php؟ T = 123456 و دریافت پیغام خطا ، در تصویر را نگاه کنید

http://i291.photobucket.com/albums/ll284/basketmen/3.jpg

vBET
08-09-10, 22:51
به نظر می رسد مانند برخی از موضوع را با htaccess تغییر نام دهید -- من ساخت ادغام خاص وجود دارد (PM) قوانین خود را استاندارد نیست و این موضوع (درخواست می آید بدون خارج فایل جستجوگرها ، بنابراین توابع اضافی ما را شامل می شوند نیست و یکپارچه کد باشد کار نمی کند ) ما توسط PM موافقت کرد که من هنوز هم بر روی این قوانین کار (برای صفحات خاص خود را) بنابراین من هنوز جزئیات دسترسی دارند -- من آن را در جای درست :)

basketmen
08-09-10, 23:16
به نظر می رسد مانند برخی از موضوع را با htaccess تغییر نام دهید -- من ساخت ادغام خاص وجود دارد (PM) قوانین خود را استاندارد نیست و این موضوع (درخواست می آید بدون خارج فایل جستجوگرها ، بنابراین توابع اضافی ما را شامل می شوند نیست و یکپارچه کد باشد کار نمی کند ) ما توسط PM موافقت کرد که من هنوز هم بر روی این قوانین کار (برای صفحات خاص خود را) بنابراین من هنوز جزئیات دسترسی دارند -- من آن را در جای درست :)
آه تا به خاطر آن ، آن را تایید و سپس بیش از حد مهم / فوری در حال حاضر نیست ، زیرا موضوعات منتقل شده است ، دریافت کنید که پیغام خطا ، آن است که مهم تر صفحات عضو

این موضوع حل شده

vBET
09-09-10, 07:34
بازخورد. من در حال حاضر از پیدا کردن راه حل برای آن ، بنابراین پس از حل صفحات عضو من هم حل این مسئله.

vBET
10-09-10, 07:36
این مسئله به نظر می رسد به آسان تر مورد thant memberpages های خاص خود را حل کند. پس از آن حل شده است در حال حاضر (I stil در صفحات عضو کار می کنند).

لطفا توجه داشته باشید که به دلیل سفارشی. قوانین htaccess تغییر نام دهید ، شما باید 1 قدم ادغام اضافی با باشد هر زمانی که شما ساخته شده بروز رسانی از بایگانی ساخته شده. در این مرحله ، یک تغییر در فایل FORUM_ROOT / بایگانی / شامل / functions_vbseo_createurl.php است. بنابراین ، هنگامی که شما این فایل را با توجه به دستورالعمل ادغام طبیعی تغییر دهید ، لطفا :
1. مشاهده :

<?php
2. اضافه کردن بعد از :

require_once(dirname(__FILE__). '/../../includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');

این حل این موضوع را با موضوعات در حال حرکت :)

basketmen
10-09-10, 07:55
این مسئله به نظر می رسد به آسان تر مورد thant memberpages های خاص خود را حل کند. پس از آن حل شده است در حال حاضر (I stil در صفحات عضو کار می کنند).

لطفا توجه داشته باشید که به دلیل سفارشی. قوانین htaccess تغییر نام دهید ، شما باید 1 قدم ادغام اضافی با باشد هر زمانی که شما ساخته شده بروز رسانی از بایگانی ساخته شده. در این مرحله ، یک تغییر در فایل FORUM_ROOT / بایگانی / شامل / functions_vbseo_createurl.php است. بنابراین ، هنگامی که شما این فایل را با توجه به دستورالعمل ادغام طبیعی تغییر دهید ، لطفا :
1. مشاهده :

<?php
2. اضافه کردن بعد از :

require_once(dirname(__FILE__). '/../../includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');

این حل این موضوع را با موضوعات در حال حرکت :)
بله ، کار خود را ، شما بسیار سپاسگزارم :)

بنابراین ما اصلا نیازی به تغییر در جسورانه

به مسیر خود ما مانند

require_once(dirname(__FILE__). '/home/username/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');

vBET
10-09-10, 11:53
آیا آن را تغییر دهید -- در حال حاضر کار راه حل است. اگر شما می خواهید آن را تغییر دهید به مسیر خاص در سرور خود و سپس فقط مجموعه ای کامل سخت رمزی مسیر وجود دارد ، اما حتی این کار لازم است در اینجا ذکر نشده است.

basketmen
23-09-10, 13:07
میشل من متاسفم فقط این

When i go to admincp --> سپس به لینک بک متوسط و یا لینک بک های ورودی ، یا خروجی صفحه لینک بک اما من فقط این پیام خطا :

هشدار : require_once (/ صفحه اصلی / نام کاربری / public_html / ایجاد modcp / شامل / functions.php) [function.require - بار] : موفق به باز کردن جریان : هیچ فایل یا دایرکتوری را در / صفحه اصلی / نام کاربری / public_html / را شامل / init.php بر روی خط 155

کشنده خطا : require_once () [function.require] : شکست در باز کردن مورد نیاز '/ صفحه اصلی / نام کاربری / public_html / را modcp / شامل / functions.php' (include_path و ='.:/ USR / معاونت / PHP : / USR / محلی / معاونت / PHP) در / صفحه اصلی / نام کاربری / public_html هاست / شامل / init.php بر روی خط 155

در صورتی که این خط را حذف کنم بک در آن صفحه است باز دوباره طبیعی می شود ، بنابراین به نظر می رسد آن را برخی از مسیر می باشد از ویژگی های اشتباه

می تواند شما را کامل تر آن خط را دوباره؟ البته شاید نه به من اگر نه شرطی برای کسانی که صفحه لینک بک مانند استفاده از

if (THIS_SCRIPT != 'scriptname') {
}

vBET
23-09-10, 13:30
این راه حل آماده به کار در admincp فقط در صفحات انجمن. شما باید برای اضافه کردن شرط که مسیر در صورت از admincp تغییر دهید ، یا فقط این فایل فعال تصدی اضافه کنید سپس.

basketmen
23-09-10, 17:09
آن کردم بنابراین در اینجا چیزی است که من باید انجام دهید

-- در فایل vbseo_moderate.php بعد از <پی اچ پی این اضافه کنم

define('THIS_SCRIPT', 'vbseo_moderate');

-- سپس در functions_vbseo_createurl.php کد خود بپیچید با اگر هیچ شرطی

if (THIS_SCRIPT != 'vbseo_moderate') {
}

آن کار در حال حاضر اگر کسی به آن نیاز دارید بیش از حد

vBET
24-09-10, 15:33
شما تا به حال این مسئله به خاطر من به یاد داشته باشید سرور شما با استفاده از قواعد سفارشی. htaccess تغییر نام دهید. بنابراین این موضوع مشترک نیست. به هر حال -- با تشکر برای به اشتراک گذاری :) این می تواند مفید باشد برای کسانی که او نیز قواعد سفارشی htaccess تغییر نام دهید به دلیل برخی از ادغام مدها دیگر نیاز داشته باشد..

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1