View Full Version: Lahendatud Saada veateate iga liikuv niidid
Ma saan seda veateadet iga liikuv niidid
Fatal error: Call to undefined funktsioon vbet_vbseo_filter_replace_text () in / home / kasutajanimi / public_html / vbseo / includes / functions_vbseo_createurl.php on line 47
veel kasutades vaikimisi keel, niidid on paigal, kuid tema näeb välja nagu ei suunata edasi rewrited url uuesti pärast edukalt liigub niit, endiselt domain.com / showthread.php? t = 123456 ja veateade, siis vaata screenshot
http://i291.photobucket.com/albums/ll284/basketmen/3.jpg
Paistab, et mõned küsimus. Htaccess - ma olin tehes erilisi integratsioonile (PM), nii et sinu kord ei ole standard ja see on küsimus (taotlus tuleb ilma läbi seo faili, nii et meie lisafunktsioonid ei kuulu ja integreeritud vBSEO kood ei tööta ). Oleme kokku leppinud PM, et ma ikka töö nende eeskirjade (oma eriline liige lehekülge), et ma veel juurdepääsu üksikasjad - ma õige see koht:)
Paistab, et mõned küsimus. Htaccess - ma olin tehes erilisi integratsioonile (PM), nii et sinu kord ei ole standard ja see on küsimus (taotlus tuleb ilma läbi seo faili, nii et meie lisafunktsioonid ei kuulu ja integreeritud vBSEO kood ei tööta ). Oleme kokku leppinud PM, et ma ikka töö nende eeskirjade (oma eriline liige lehekülge), et ma veel juurdepääsu üksikasjad - ma õige see koht:)
ah nii, sest et see on ok siis ei ole liiga tähtis / mitte kiiresti, et praegu, sest niidid on veetud, ainult saada, et veateade, et see on tähtsam liige leheküljed
see teema lahendatud
Täname tagasiside eest. Mul on juba teada, lahendus, et nii pärast lahendamise liige lehekülgedel Ma lahendada ka see probleem.
See küsimus tundub olema lihtsam lahendada Thant oma memberpages erijuhtum. Seega on lahendatud nüüd (ma stil tööd liige lehekülge).
Pange tähele, et tänu oma kohandatud. Htaccess reeglid on teil tehtud 1 lisapunkti integratsiooni sammu vBSEO iga kord, kui tehtud uuendus vBSEO. See samm on veel üks muutus fail FORUM_ROOT / vbseo / includes / functions_vbseo_createurl.php. Nii et kui te muuta seda pilti vastavalt tavalisele integratsiooni juhiste saamiseks ka:
1. Otsi:
<?php
2. Lisa pärast:
require_once(dirname(__FILE__). '/../../includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
See lahendab probleemi liikuvate teemad:)
See küsimus tundub olema lihtsam lahendada Thant oma memberpages erijuhtum. Seega on lahendatud nüüd (ma stil tööd liige lehekülge).
Pange tähele, et tänu oma kohandatud. Htaccess reeglid on teil tehtud 1 lisapunkti integratsiooni sammu vBSEO iga kord, kui tehtud uuendus vBSEO. See samm on veel üks muutus fail FORUM_ROOT / vbseo / includes / functions_vbseo_createurl.php. Nii et kui te muuta seda pilti vastavalt tavalisele integratsiooni juhiste saamiseks ka:
1. Otsi:
<?php
2. Lisa pärast:
require_once(dirname(__FILE__). '/../../includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
See lahendab probleemi liikuvate teemad:)
jah selle töö, tänan teid väga palju:)
nii me dont vaja muuta bold
meie oma teed nagu
require_once(dirname(__FILE__). '/home/username/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
Ärge muutke seda - see on juba töölahust. Kui sa tahad muuta seda konkreetse tee oma server siis lihtsalt kogum seal täis püsiprogrammeeritud tee, kuid isegi see ei ole vajalik siin.
Michał Vabandust, lihtsalt leidsin selle
When i go to admincp --> siis minge Mõõdukas ignoreeri teemat või funktsiooni Saabuvad ignoreeri teemat, või väljunud ignoreeri teemat lehele, kuid ma ainult saan veateate:
Hoiatus: require_once (/ home / kasutajanimi / public_html / modcp / includes / functions.php) [function.require-once]: failed to open stream: Sellist faili või kataloogi / home / kasutajanimi / public_html / includes / init.php on line 155
Fatal error: require_once () [function.require]: Failed opening nõutav "/ home / kasutajanimi / public_html / modcp / includes / functions.php" (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / kasutajanimi / public_html / includes / init.php on line 155
kui ma eemaldan selle rea need linkback veebileht avatakse taas normaalne, nii et selle välimus teha mõned vbseo funktsioon valele teele
sa saad teha, et liin enam täiuslik jälle? kui ei ole võibolla ma kasutan, kui ei eelda need ignoreeri teemat lehekülge nagu
if (THIS_SCRIPT != 'scriptname') {
}
See lahendus ei olnud valmis tegema admincp lihtsalt on foorumi lehekülge. Sa pead lisada tingimus, mis muudab tee puhul admincp või lihtsalt ei ole lisada see vBET fail siis.
sain aru et siin on mida ma teen
- In vbseo_moderate.php fail pärast <? Php i lisada see
define('THIS_SCRIPT', 'vbseo_moderate');
- Siis functions_vbseo_createurl.php i wrap oma kood, kui ei tingimisi
if (THIS_SCRIPT != 'vbseo_moderate') {
}
selle töö nüüd, kui keegi seda vaja liiga
Sul oli selles küsimuses, sest nagu ma mäletan teie server kasutab kohandatud. Htaccess reeglid. Nii et see küsimus ei ole levinud. Igatahes - tänu jagada:) See võib olla kasulik neile, kes nõuab ka kohandada. Htaccess reeglid, sest mõned teised Modifikatsioonid integratsiooni.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):