مشاهده نسخه کامل : حل برخی از زبان شکستن قالب
سلام ،
شما در حال حاضر کردم MS API یکپارچه پیام رسانی فوری به آن یک شات دیگر ، لطف برای آن ؛)
سلام نصب این افزونه ، در اواخر شب گذشته و سلام کردم چند باگ...
برخی از زبان کاملا کار می کنند :
http://seoforums.org/es/
اما برخی به نظر می رسد برای شکستن طرح :
http://seoforums.org/de/
احتمالا چیزی آن کاملا ساده است ، من تازه به حال فرصتی برای نگاه کردن به آن رتبهدهی نشده است ، اما اگر آشکار خود را لطفا به من دانم!
با تشکر
ادم گول خور
به نظر میرسد شما موضوع را با اتصال به خدمات ترجمه است. بنابراین :
1. آیا شما با استفاده از گوگل تنها و یا همچنین ترجمه MS؟ اگر همچنین MS ، و سپس بررسی نتایج هنگامی که گوگل تنها روشن کنید.
2. لطفا استفاده از آزمون گوگل و بگویم در مورد نتایج : http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729
3. اگر همه چیز خوب است با استفاده از آزمون گوگل و شما با استفاده از کش مهمان ، پس از آن خاموش کش مهمان و بررسی نتایج -- شاید شما نتایج اشتباه کش (نمی باید اتفاق می افتد ، اما آن را برای بررسی ارزش است).
لطفا ارائه بازخورد.
خوب ، پس بعد از تست -- 100 ٪ خود را ترجمه API MS.
هر زمان با استفاده از این API صفحه به نظر می رسد "شکسته" است. من واقعا در واقع فقط API دیگر ، یکی از گوگل برای استفاده از این ویژگی برای من مهم است می خواهم.
هر گونه مشاوره؟
با تشکر از شما
لطفا جزئیات PM دسترسی برای ADMIN CP و FTP. همانطور که من درک می کنم از آن خواهد شد به اندازه کافی به مجموعه ترجمه MS برای تولید مثل. لطفا توجه داشته باشید که ترجمه MS به عنوان سیستم فعال تصدی در نظر گرفته تا برخی از مسائل می تواند رخ دهد.
ما در حال حاضر چگونه به شناسایی آنچه اشتباه است و چگونه آن را درست می دانم. احتمالا بعضی از خواص ویژه ای است که توسط MS API مجاز نیست و ما باید آن را قبل از ارسال ، تجزیه وجود دارد. هنوز هم ما نیاز داریم محتوای دقیق ببینیم که چه چیزی اشتباه است ، بنابراین لطفا جزئیات دسترسی PM.
ما هنوز جزئیات دسترسی نیست. ما نیاز به دانستن محتوای دقیق این صفحه می شود و قادر به بررسی نتایج مایکروسافت چه هستند. در غیر این صورت ما قادر به تست و رفع آن نیست. لطفا توجه داشته باشید که ما آن را در راه بی ضرر چک -- خروجی اضافی فقط برای IP ما ارسال. بنابراین هیچ کاربر دیگر آن را ببینید :)
من فقط به کشف یکی از مشکلات را با ترجمه مایکروسافت در فروم تست ما است. من نمی دانم که همان شماره به عنوان مال شما است ، از آنجایی که ما جزئیات دسترسی ندارند و می تواند آن را بررسی نمی. هنوز زیر اقدام نمایید آیش دستورالعمل لطفا.
ترجمه مایکروسافت از متون از جمله معافیت های شخصیت "در این لحظه لطفا برای تعمیر سریع :
1. باز کردن فایل / شامل / vbenterprisetranslator_class_translator.php
2. مشاهده :
$translationURL = $this->translationURL.'%22'.$toTranslate.'%22]';
3. به جای توسط :
$translationURL = $this->translationURL.'%22'.str_replace('%22','%5C%22',$toTranslate).'%22]';
4. مشاهده :
$toTranslate = $toTranslateTable[$i];
5. به جای توسط :
$toTranslate = str_replace('%22','%5C%22',$toTranslateTable[$i]);
این خواهد بود در نسخه بعدی گنجانده شده است.
لطفا تأیید کنید همان شماره در فروم شما بود.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):