PDA

View Full Version: Zgjidhet Aktivizoni / çaktivizoni vbet pa probleme

Simon Lloyd
26-05-11, 08:44
Hi, ne ju lirimin e ardhshme mund ta bëni atë në mënyrë që të paktën për qëllime vbet testimi mund të jetë me aftësi të kufizuara, nëse i çaktivizoni atë të drejtë Tani unë nuk mund të merrni në në faqen time në të gjitha dhe kanë të luajnë me të. Htaccess ... etj në mënyrë që të bëjë useable forum.

Nuk duhet të jetë një mënyrë për të Aktivizimi ose çaktivizuar vBET lehtë vetëm si mods shumë të tjera, ky lloj integrimi do të jenë shumë të vlefshme për përdoruesit dhe troubleshooters.

kamilkurczak
26-05-11, 20:49
hello,

Para së gjithash - në qoftë se ju disable vBET - Rregullat tona në htaccess nuk janë duke punuar - pse? sepse ju nuk keni kodin flamurin në url.

së dyti, në qoftë se ju keni vBET integruar me vBulletin - ne nuk kemi asnjë mundësi - ju mund të zëvendësojë fotografi të vjetra Muslimanët përsëri (sistemi Muslimanët nuk kanë grepa të sistemit).

në fund - Forumi tuaj pas disable e vBET duhet të punimeve normale (çdo ekranet bosh, etj)
nëse ju keni një ekran bosh, pas paaftësi të vBET - kontrolloni në log tuaj fotografi server për disa gabime - Ne do të kontrollojë atë.

vBET
26-05-11, 22:20
Ashtu si ka shkruar Kamil -. Kur vBET është me aftësi të kufizuara rregullat në htaccess nuk duhet të dëmtojë asgjë.

Gjithashtu e vërtetë për integrimin vBulletin - nuk ka një sistem grepa kështu ndryshime fotografi janë të nevojshme.

Kjo nuk është kërkesë funksion. VBET me aftësi të kufizuara duhet të jenë të padëmshme, nëse nuk është, atëherë ju lutemi raport një bug dhe ne do të kontrollojë atë:) Unë jam duke shkuar këtë temë për të mete seksion. Ju lutem jepni më shumë informacion (nëse e shihni ekran të bardhë, duhet të jetë gabim në log) kështu që ne do të jetë në gjendje të punojnë në të.

Simon Lloyd
27-05-11, 07:58
Michal kjo nuk është një bug, kjo është pika ime nuk ka asnjë mënyrë për të thjesht të çaktivizoni vBET, mods të tjera do të kenë:
Aktivizo Product?
Po Jo

Dhe ju do të zgjidhni atë që dëshironi dhe pastaj të shpëtuar në admincp, ky funksion nuk ekziston në vBET cila është arsyeja pse i bërë një kërkesë funksion, kështu që ju mund të shtoni që funksion në të ardhmen:)

kamilkurczak
27-05-11, 10:17
ju mund të mundësojnë ose çaktivizoni vBET ne admincp-> plugins-> menaxhuar produkteve - ju keni të njëjtat rezultate

Simon Lloyd
27-05-11, 10:41
Ok Unë e pranoj atë, por do të ishte mirë që të ketë atë brenda mod në vBET kryesore:)

kamilkurczak
30-05-11, 18:15
çfarë mendoni ju se kjo mundësi është e nevojshme?

Simon Lloyd
30-05-11, 18:45
Unë nuk e di se çfarë të tjerët mendojnë Kamil, por për mua unë besoj se është veçanërisht e për pronarët forum të ri që nuk do të dinë për të shkuar në Shtojca & Products> Manage Products> disable produktin tuaj, më të do të shikoni vetëm për "të kthehet on / off "opsion në AdminCp> Options vBulletin.

kamilkurczak
31-05-11, 20:55
Po në lidhje me çështjen pas paaftësi të vBET? mund të konfirmojë se kjo çështje ende ekzistojnë?

Simon Lloyd
31-05-11, 21:01
Çështja e vetme që ekziston kur disabling vbet pastaj ri-mundur është se kodi tags lang nuk janë më të parsed si kjo i me aftësi të kufizuara vetëm vBET të provoni dhe pastaj ri-mundur dhe një parsed më parë [lang] tag nuk është më parsed, ose përkthyer

kamilkurczak
31-05-11, 21:13
Po, është e drejtë - sepse kjo tags lang janë në bazën e të dhënave (për të kujtuar të gjuhës) dhe parser vBET është me aftësi të kufizuara.
Ju lutem, bëni një fije të re në Features Kërkesë me këtë propozim, ky thread është zgjidhur dhe unë do të lëvizin atë me nenin problemeve

Simon Lloyd
31-05-11, 21:20
Kamil, në sajë por tags lang tani nuk tregojnë gjuhën e përkthyer, pasi disabling pastaj ri-mundësuar vBET, me fjalë të tjera, vBET është kthyer përsëri në, por postimet e përkthyer më parë nuk janë më të përkthyer?

kamilkurczak
31-05-11, 21:41
në qoftë se ju disable vBET - langs tags nuk janë parsed,
në qoftë se ju mundësuar vBET edhe një herë - langs tags janë parsed:)

vetëm nëse ju keni aftësi të kufizuara vBET langs tags nuk janë parsed dhe mesazhi nuk janë të përkthyera:)

Simon Lloyd
31-05-11, 21:42
Pas vBET është me aftësi të kufizuara dhe aktivizuar sërish mjetet e mirëmbajtjes> rindërtimin e informacionit thread duhet te drejtohet në mënyrë që të reparse [lang] tags

Simon Lloyd
31-05-11, 21:44
Zgjidhet tani pas drejtimin e mjeteve të mirëmbajtjes, por ajo duhet të jetë diçka që ju vë në udhëzimet ose Fakte:)

kamilkurczak
31-05-11, 21:49
thanks for konfirmimin tuaj:) zgjidhet tash

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1