PDA

View Full Version: Atrisinātas Aktivizēt / Deaktivizēt vbet bez rūpēm

Simon Lloyd
26-05-11, 08:44
Hi, kas jūs nākamo atbrīvošanu var jums darīt tā, lai vismaz testēšanas nolūkos vbet var atspējot, ja es atslēgt to tieši tagad es nevaru saņemt uz manu vietu vispār, un ir sajaukt ar. Htaccess ... utt lai padarītu forumu lietojamu.

Ir jābūt veids, kā aktivizēt vai atslēgt vBET viegli tāpat kā daudzi citi mods, šāda integrācija veida būtu ļoti vērtīgi lietotājiem un problēmu risinātāji.

kamilkurczak
26-05-11, 20:49
hello,

Pirmkārt - ja jums atslēgt vBET - mūsu noteikumi htaccess nestrādā - kāpēc? jo jums nav karoga kodu url.

otrkārt, ja jums ir vBET integrēts ar vBSEO - mums nav nekādu iespēju - to var tikai nomainīt veco vBSEO failu vēlreiz (vBSEO sistēma nav āķiem sistēma).

gada beigās - jūsu forums pēc atslēgt no vBET būtu darbiem normāli (nevienu tukšu ekrānu, uc)
ja jums ir tukša ekrāna pēc atspējošanas no vBET - pārbaudiet jūsu servera log failus dažas kļūdas - Mēs pārbaudīsim to.

vBET
26-05-11, 22:20
Tāpat kā Kamil wrote -. Ja vBET ir atspējota noteikumu htaccess nevajadzētu kaitēt neko.

Arī taisnība par vBSEO integrācija - nav āķu sistēmu tā faila izmaiņas ir nepieciešamas.

Tas nav iezīme pieprasījums. Invalīdu vBET jābūt nekaitīgiem, ja tā nav, tad, lūdzu rapport kļūdu un mēs pārbaudīsim tā:) Es esmu pārvietojas šo pavedienu, lai bugs sadaļā. Lūdzu, norādiet papildu informāciju (ja redzat balto ekrānu, ir jābūt kļūdas logs), lai mēs varētu strādāt par to.

Simon Lloyd
27-05-11, 07:58
Michal tas nav bug, šis ir mans punkts nav veids, kā vienkārši atslēgt vBET, citu mods būs:
Aktivizēt produktu?
Jā Nē

Un tu izvēlies vienu, kuru vēlaties, un tad izņemot AdminCP, šī funkcija neeksistē vBET, kas ir iemesls, kāpēc es iezīme pieprasījums, lai jūs varētu piebilst, ka iezīme nākotnē:)

kamilkurczak
27-05-11, 10:17
Jūs varat iespējot vai atspējot vBET in AdminCP-> plugins-> pārvaldīt produktu - esat pašus rezultātus

Simon Lloyd
27-05-11, 10:41
Ok es pieņemu, ka, bet tas būtu jauki, ja būtu robežās mod in vBET Main:)

kamilkurczak
30-05-11, 18:15
ko jūs domājat, ka tas variantiem ir vajadzīgs?

Simon Lloyd
30-05-11, 18:45
Es nezinu, ko citi domā Kamil, bet man es uzskatu, ka ir īpaši jauniem foruma īpašnieki, kas nezinātu, iet uz Plugins & Products> Darbs Produkti> atslēgt savu produktu, lielākā daļa tikai meklēt "pagrieziet to ieslēgt / izslēgt "iespēju AdminCP> vBulletin Iespējas.

kamilkurczak
31-05-11, 20:55
kas par jautājumu pēc liegšanu vBET? varat apstiprināt, ka šis jautājums joprojām pastāv?

Simon Lloyd
31-05-11, 21:01
Vienīgais jautājums, kas pastāv, ja invaliditāti vbet tad atkal iespējotu ir tas, ka lang kods tagi vairs parsēt kā šis es tikai invalīdiem vBET mēģināt un pēc tam atkal iespējot un iepriekš parsēt [lang] tag vairs parsēt vai jātulko

kamilkurczak
31-05-11, 21:13
jā, tas ir labi - jo tas lang tagi ir datu bāzē (lai atcerētos valodā) un vBET Sadalīšana ir atspējota.
Lūdzu, jauns pavediens Features Pieprasīt ar šo apsvērumu, šis pavediens ir atrisināta, un es pārvietojiet to uz traucējummeklēšanas sadaļu
Paldies:)

Simon Lloyd
31-05-11, 21:20
Kamil, paldies bet lang tagus tagad vairs liecina tulkots valoda pēc atspējošanas pēc tam atkal ļauj vBET, citiem vārdiem sakot, vBET ir ieslēgts atpakaļ, bet jau iepriekš tulkotam dienesti vairs nav tulkota?

kamilkurczak
31-05-11, 21:41
ja jums atslēgt vBET - langs tagi nav parsēt,
ja aktivizēsiet vBET vēlreiz - langs tags ir parsēt:)

tikai tad, ja vBET invaliditāti langs tagi nav parsēt un ziņojums netiek iztulkots:)

Simon Lloyd
31-05-11, 21:42
Pēc vBET ir atspējots, un ļāva atkal apkopes instrumenti> Rebuild diegu informācija ir jāpalaiž, lai pārveides [lang] tags

Simon Lloyd
31-05-11, 21:44
Atrisināt tagad pēc darbības apkopes instrumenti, bet tas būtu kaut kas jums īstenot jūsu norādījumiem vai FAQ:)

kamilkurczak
31-05-11, 21:49
paldies par jūsu apstiprinājums:) atrisinātas tagad

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1