mosh
01-02-11, 14:55
Hi Disa kohë më parë kam pasur një problem me përkthyesit (versioni 3.3.6). Doli se Google ka bllokuar IP time në një nga serverat (nganjëherë përkthyes përkthehet, ndonjëherë kthehet 403). Ndërsa kërkimi për arsyet që unë kam shtuar një lidhje për të shfaqur të përkthimit dhe kthimin e kërkesës për përmbajtjen e faqes. Pastaj unë fikur vBET tashmë. Por kam lënë përcjellim. Htaccess. Disa ditë më parë kam vënë re se faqja kryesore e çdo herë që të gjenerojë një kërkesë në Google:
Si off vBET dhe off (panel admin). Pas bllokuar funksion vbet_googleTranslation () pyetje të API Google pushuar, dhe pas disa ditësh në panel Webmaster Tool, kam vënë re se koha faqe ngarkesës është ulur në mënyrë drastike dhe shpejtësia indeksimit është dyfishuar. Më duket se diku ekziston një gabim serioz. Tymgorzej që citoi pyetje janë të shkurtër dhe mund të kryhet në një goditje. Ndoshta kjo ishte edhe një arsye për ndalimin mua për një API Google (e vazhdueshme, e njëjta pyetje)
Si off vBET dhe off (panel admin). Pas bllokuar funksion vbet_googleTranslation () pyetje të API Google pushuar, dhe pas disa ditësh në panel Webmaster Tool, kam vënë re se koha faqe ngarkesës është ulur në mënyrë drastike dhe shpejtësia indeksimit është dyfishuar. Më duket se diku ekziston një gabim serioz. Tymgorzej që citoi pyetje janë të shkurtër dhe mund të kryhet në një goditje. Ndoshta kjo ishte edhe një arsye për ndalimin mua për një API Google (e vazhdueshme, e njëjta pyetje)