PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené $ Vbenterprisetranslatorflagsdropdown umiestnenie

MicroHellas
14-11-10, 06:49
Dobrý deň,

$ Vbenterprisetranslatorflagsdropdown funguje iba v navigačnej lišty? Prečo sa nemôžem, aby to fungovalo na panel pätu ako náhrada materinského jazyka VB droplist?

Maria

mateuszr
15-11-10, 09:42
Dobrý deň:)

Skúsili ste "vlastné" možnosť v administrácii CP-> VBET-> Vlajky a podľa popisu:

Ak máte nastaviť vlastné, potom musíte nastaviť ručne príznaky miesto tým, že pridá $ vbenterprisetranslatorflagsdropdown na príslušné miesto v šablóne navigačnej lišty.
dal vlastný zmeny v navigačnej lišty šablóny v štýle Manager?

MicroHellas
16-11-10, 08:39
Dobrý deň:)

Skúsili ste "vlastné" možnosť v administrácii CP-> VBET-> Vlajky a podľa popisu:

dal vlastný zmeny v navigačnej lišty šablóny v štýle Manager?

Ako na moje otázky hovorí: "Jediné miesto, ktoré môžem pridať, že je navigačnej lišty"? V navigačnej lišty funguje. Ja to viem. Ale ja chcem umiestniť do päty baru, kde vBullatin skutočne má k dispozícii droplist pre jazyk. vBulletin doesnt má to v navigačnej lišty: cool:

mateuszr
16-11-10, 12:30
Je nám ľúto, nečítali pozorne:)
Hm .. Mimochodom, ja naozaj si to .. Navštívil som si forum a máte to droplist v päte bare a preklady vyzerať dobre s 25 jazykov, ktoré ste nastavili

mateuszr
18-11-10, 10:27
Žiadna odpoveď na nejakú dobu, takže verím, že vlákno je riešené do teraz.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1