PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott $ Vbenterprisetranslatorflagsdropdown hely

MicroHellas
14-11-10, 06:49
Helló,

$ Vbenterprisetranslatorflagsdropdown működik csak Navbar? Miért nem tudom hogy ez a munka a lábléc bar csere a BB anyanyelvű droplist?

Maria

mateuszr
15-11-10, 09:42
Hello:)

Próbáltad "Custom" opciót a Admin CP-> vBET-> Zászlók és leírása szerint:

Ha meg az Egyéni, majd be kell állítani zászlók helyen kézzel hozzáadásával $ vbenterprisetranslatorflagsdropdown megfelelő helyen Navbar sablon.
tegye a megfelelő módosításokkal Navbar sablon Stílus Manager?

MicroHellas
16-11-10, 08:39
Hello:)

Próbáltad "Custom" opciót a Admin CP-> vBET-> Zászlók és leírása szerint:

tegye a megfelelő módosításokkal Navbar sablon Stílus Manager?

Ahogy a kérdéseimre azt mondja: "Az egyetlen hely, hogy én is hozzá ez a Navbar"? A Navbar működik. Tudom. De azt akarom, hogy azt az alsó sávja, ahol vBullatin valójában a droplist a rendelkezésre álló nyelven. vBulletin doesnt megvan a Navbar: cool:

mateuszr
16-11-10, 12:30
Sajnos, nem olvasta el figyelmesen:)
Hm .. Különben is, én nem igazán értem .. Meglátogattam a fórumon, és megvan, hogy droplist a lábléc bárban és fordítások nézel ki, 25 nyelven, amit meg

mateuszr
18-11-10, 10:27
Nincs válasz egy ideig, úgyhogy azt hiszem a téma megoldódott most.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations