View Full Version: Jau darīts Viesu kešatmiņu visās valodās
Vai tas ir bug, vai līdzeklis - es invalīdiem cache 90% valodu, bet viesu cache ommits ka. Manā prātā, ka būtu jānošķir iestatījumus db cache un viesu kešatmiņu.
kamilkurczak
19-08-10, 11:14
Ir atsevišķas iespējas. Ja jums nebūs, lai cache valodu viesis jums vajadzētu atspējot šo karogu. Es pārvietot šo pavedienu, lai iezīme pieprasījumiem
Vai tas ir bug, vai līdzeklis - es invalīdiem cache 90% valodu, bet viesu cache ommits ka. Manā prātā, ka būtu jānošķir iestatījumus db cache un viesu kešatmiņu.
Lūdzam veikt dažas korekcijas šeit. Ar atspējošanas karogs jums atslēgt atbalstu tulkošanas valodā. Šī opcija nav atspējo viesu cache valodu, bet visas valodas atbalsts.
Un jums ir taisnība - viesu cache nav atbalsta atspējot konkrētu valodu. Šīs opcijas ir tikai par datu bāzē cache šajā brīdī.
Jūsu priekšlikums izveidot atsevišķu iestatījumus pieejamību Viesu Cache īpašām valodu ir pieņemts:)
Vai Jūs lūdzu atbrīvot jaunā versija ar šīs funkcijas? Mana vbet_guestcache ir pieaudzis par maz forumos virs 2GB (pat ar tīrīšanu). Es gribētu cache 2-3 valodās, kas aizņem apmēram 90% no šo numuru.
Visiem lietotājiem, kurus interesē: Otrais mani, lūdzu!
Es piekrītu. Es tikko bija, lai uzlabotu manu virtuālo serveri, jo faila izmērs jautājumiem, un tas nebija lēti. Tāpēc es vienkārši vēlaties nodot savu balsi par šo funkciju.
Es arī vēlos, lai saglabātu manu iepriekšējo balsojumu par kuru vBET pilnībā atbalstu tulkošanai izejošo jauns lietotājs sveiciens un līdzīgas ziņas ;-)
Hi:) Iespējas Atbalstīto valodas Viesu Cache tiks definitevly iekļauti nākamo izlaišanas.
Jauns lietotājs apsveikuma - atkarīgs no iespējām, tapām tur. Tāpat arī daži āķi ļaus ka vai ne.
kamilkurczak
12-01-11, 16:02
Hello,
Done - tiks iekļauts nākamajā TĀDOS:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):