PDA

View Full Version: Jau darīts Vai es varu atstāt oriģinālo nosaukumu visās valodās?

Pajo
06-05-10, 01:27
Man ir problēma, kad es rakstīt dziesmas un nekā tulkotājs tulkot nosaukumu dziesmu par visām valodām ... Tas izskatās ļoti muļķīgi, jo visiem cilvēkiem meklēt sākotnējo nosaukumu dziesmas
Tātad, ir kāda no kreisās sākotnējo nosaukumu visās valodās (saturs var tikt tulkots) spējas? Vai es varu uzrakstīt jebkuru rakstzīmi uz sākumu un virsraksta beigas, kas "saka NO" tulkošana titulu?

vBET
06-05-10, 15:55
Šajā brīdī tas nav pamatots. Jūs varat izmantot notranslate bbcode bet tikai ziņu.

Es pārvietot šo pavedienu, lai iezīme pieprasījums. Mēs domājam par šo jautājumu. Vispār VB arhitektūra nav gatavs bbcodes sadaļās. Mums bija jāveic daudz pūļu, lai atbalstītu langtitle bbcode sadaļās un mums bija daudz jautājumu ar to. Mēs domājam par atbalstu sadaļās notranslate vai kādu citu risinājumu, kas.

vBET
10-08-10, 00:25
Varbūt mēs varētu darīt to, izmantojot jau esošo langtitle bbcode - tikai ar dažiem īpašiem valodas kodu - piemēram, NO, vai kaut ko ... Mēs domās. šāds risinājums būtu viegli paredzēt, jo mums jau ir funkcionalitāte, lai parsēt langtitle bbcode - tas būtu nepieciešams pievienot tikai vienu, ja paziņojumu, funkcija, kas novērtē šo bbcode un atgriezties rezultāts opaqued ne tulkots jomā. Mēs pārbaudīsim to - tur vēl var būt daži citi jautājumi, piemēram, dažas vietas, kur zīmes <> tiek mainīts uz HTML drošu, daži attiecības starp virsrakstu valodā un pēc valodu (varbūt automātiskā necaurspīdīgu vai RSS tulkojums).

Mums ir jāpārbauda, bet galīgi tā ir pareizā virzienā. Statuss mainīts uz pieņemts:)

kamilkurczak
15-12-10, 10:11
Hello,

Kā pa kreisi sākotnējo nosaukumu diegu visās valodās?
Jūs varat izmantot 'nt "kods (nav tulkots) in [langtitle] tagu.
Šī taga būs parsēt.

Piemērs:
[ langtitle=nt]Title without translation[ /langtitle]
un manā post titulu.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1