View Full Version: Jau darīts Mcached kā cache
Es zinu, ka tas bija ierosināts jau ir, bet es gribētu sasist šo ideju. Man tas ir absolūti "must have", lai šāda iespēja lielos forumos. Es mēģināju pārrakstīt vBET to izmantot, bet pēc tam ātri skatīties uz savu kodu, es pametusi. Kāpēc nav jums izmantot objektu plānošanu? Tas ir tik daudz vieglāk kodu un modificēt skriptu ar to. Es uzskatu, ka tas būtu 5 min. darbs ar kodu citam caching mehānismu, ja tas ir standartizētā klasē.
kamilkurczak
10-02-11, 23:29
Mēs strādājam tagad par šo iespēju:)
Tāpat kā Kamil rakstīja - mēs strādājam pie tā:) Precīzāk Es esmu darba par to šajā ļoti moments:) Mēs gribam, lai atbalstītu:
- Memcache
- APC
- Xcache
- Eaccelerator
Ja tas tiks iekļauts nākamajā atbrīvot, tad galīgi tiks atzīmēti BETA funkcionalitāti. Tas nav nolemts vēl tā būs ar nākamo atbrīvošanu vai vienu pēc tā. Arī tad, ja tas tiks iekļauts nākamajā atbrīvot mēs vēl nebija nolēmusi, būs pilnībā jāatbalsta, vai tikai viesis kešatmiņu sākumā.
Īsumā vārdiem sakot - mēs jums šo funkcionalitāti, vēl nezinu, tā būs nākamajā presei:)
Ja Jums ir bijusi pienācīga cache objektu klasi pievienojot blakus cacheing krātuvēm būs miers kūka.
Marcin Kalak
27-02-13, 11:28
Atvainojamies par vēlu atbildi. Šī funkcija tika pievienota atbrīvošanas 4.3.0.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):