PDA

View Full Version: Jau darīts Mainīt noklusējuma valodas opciju Moderatori

Taurus
29-09-10, 07:12
Viens no lielākajiem neapmierinātību man ir tas, ka tikai Admini var mainīt noklusējuma valodu loceklis. Esmu neskaitāmas locekļiem, ka vienkārši nav iestatīt šo darbību, pat pēc tie ir novirzīts uz savu NKD, lai to izdarītu.

Viņi tad turēt uz norīkošanu, svešvalodā, līdz Admin var mainīt.

Tas būtu liels palīdzēt, ja ir bijis, kurā moderators vai Super Moderator, vai citu iepriekš UserGroup, varētu izmantot, lai mainītu tikai noklusējuma valodu loceklis. Varbūt kaut kur dalībnieki profila lapu vai arī tā.

Paldies!

vBET
29-09-10, 18:49
Šajā brīdī vBET ļauj rediģēt lietotāja noklusējuma valodu, vBulletin lietotāja valodā. Lūdzu, pārbaudiet tas vBulletin ļauj piešķirt tiesības, kas citām Lietotāju grupas. Ja vBulletin nav ļauj citiem Lietotāju grupas rediģēt locekļiem, tad es domāju, ka būtu saprātīgi ļaut darīt to, ko vBET.

Šī funkcija ir jāņem vērā, tiesības tagad. Ja neviens dos kādu iemeslu pret to (piemēram, daži drošības apsvērumu dēļ), tad pastāv iespēja, ka tas tiks pieņemts.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1