מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: vBET 4.2.3 למועד אחר

vBET
30-06-10, 07:29
היי כולם.

בגלל כמה בקשות תכונה נוספת אנו צריכים לשנות את תאריך שחרור 4.2.3. אנו הכין אותה בשבוע הבא זה יכול להיות משוחרר כפי שהוא עכשיו. ובכל זאת קיבלנו משוב רב ערך לגבי שיפורים אפשריים מטמון קובץ פונקציונליות מלאה עבור אורחים, כמו: לכבות עבור דפים רגילים, התוכן zip מאוחסן על הדיסק, משימה מתוזמנת ניקוי קבצים ישנים כאב.

החלטנו שזה יהיה טוב לשחרר 4.2.3 עם שינויים אלה כללו. אז אנחנו לא יהיה מסוגל לספק אותו השבוע הראשון של יולי. מצטערים על אי הנוחות, אבל זה לתזמן מחדש ייתן פתרון טוב יותר עבור משתמשים vB4 שלנו:)

Kolbi
30-06-10, 08:47
שלום, אני חושב שזה לא בעיה. במבט קדימה כדי הגירסה הבאה! ברכה VLT. עם הסטטיסטיקה, אשר בתרגום משמש ובאיזו תדירות?

vBET
30-06-10, 09:52
אנחנו לא מתכננים להוסיף סטטיסטיקה זה במהדורה הבאה.

bhanuprasad1981
30-06-10, 18:48
מקווה לשים את הידיים על זה בקרוב;)

linuxtuts
02-07-10, 02:08
חדשות הגדול vBet! תודה, בגלל טעויות שלי בתרגום מאמרים חזר לאחר שדרוג מסיבה כלשהי.

תודה,

vBET
02-07-10, 22:26
חדשות הגדול vBet! תודה, בגלל טעויות שלי בתרגום מאמרים חזר לאחר שדרוג מסיבה כלשהי.

תודה,

מצטער, אבל אני לא מבין את המסר. האם אתה מאושר, או שיש לך איזו שגיאה לאחר השדרוג? ואיך אתה יכול לשדרג ל 4.2.3 אם זה לא קיים עדיין? האם המידע שלך הוא באמת על 4.2.3?

linuxtuts
07-07-10, 05:13
לא, אני מדבר על שדרוג vBulletin שלי Mate גרסה 4.0.4 pl1.
"הבשורה הגדולה", היה שחרורו הקרוב ..:)

תודה,

bhanuprasad1981
20-07-10, 16:55
כל העדכונים: D

vBET
20-07-10, 19:27
אני רק חזרתי מחופשה, ולכן קודם כל צריך לטפל בכל סוגיות ולאחר מכן לעדכן הזמנים:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1