PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott VBET354--a frissítés után nem működik az fordítások

Noob
18-01-12, 16:16
Én csak rendszerről frissített 353 354, és minden jól ment. A frissítés után most látom fordítások már nem dolgozik, és a szolgáltatók elérhetősége, ők minden "No" értékre.
Korábban Google v2, Microsoft, és a megfelelő API kulcsoknál Apertium volt.

Azt is észre a vBet fő beállítások hiba van:

Error:
Destination of your forum has to start with "/"

A fórum nem Directory tartományi gyökér (forum.domain.com) szerepel.
Ha én megpróbál-hoz egyszerűen fogalmazva, a "/" mezőbe, hogy majd mondja:

Error:
Destination of your forum could not end with "/"

Nem biztos benne, ha ez kapcsolódik a fordítások nem működik?

r.dziadusz
18-01-12, 17:32
Szia

A fórum nem Directory tartományi gyökér (forum.domain.com) szerepel.
Ha én megpróbál-hoz egyszerűen fogalmazva, a "/" mezőbe, hogy majd mondja:
Nem tesz "/" hagyd üresen

Csak egy figyelem, a beállítás is ez az üzenet menti, a is itt van egy gyors erősít ez rovar a: javítás (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-bug-reporting/2743-4-4-6-bug.html#post11562)

Az első kérdéssel kapcsolatban, látta, hogy a "disable" API akkor, ha ideiglenes érték el a határt, hogy ellenőrizni, 10 percenként futtassa a google api v2 és a Microsoft (melyik használ: "régit", vagy a Microsoft által az azúrkék) valószínűleg nem ez az a hiba, de én szívesen segít kitalálni, mi a baj

Noob
18-01-12, 21:26
Voltam használ régi... hadd próbálja meg az azúrkék fordítószolgáltatások... lesz lenni hát nemsokára.

Köszönjük!

vBET
23-06-12, 21:17
Hogy van? még mindig létezik a probléma?

vBET
07-07-12, 14:47
Nincs válasz - kérdését vizsgálta elveszett. Ha nem, kérjük, írjon a szálban:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1