PDA

Zobrazit plnou verzi: vBET 4.1.0 Vydáno - BETA

vBET
03-03-10, 04:43
Dalším velkým krokem v vícejazyčné podpory Společenství - vBET4.1.0:)

Nejlepší věc - podporuje vBulletin Publikování Suite. Co můžete nyní podporu více jazyků v CMS a blogy:) viz níže:
- Vícejazyčná podpora pro blogy (blogy záznamy a poznámky)
- Vícejazyčná podpora pro komentáře CMS
- Překládá adresy URL Blogy
- Překládá adresy URL pro CMS článků a CMS části

Užijte si: D

PS.
Prosím, mějte na paměti, že vBET 4.x nepodporuje ještě vBSEO, ale bude to brzy. To je to, co budeme v příštím vydání. Tak brzy budete moci používat vBET 4.x s vBSEO - prosím, nesnažte se to teď;)

Kolbi
03-03-10, 06:58
Pěkný update:) I když jsem ještě počkat na podporu vBSEO:)

bhanuprasad1981
12-03-10, 20:20
veškeré aktuální informace o práci s vbet vbseo, od chvíle, kdy jsem vypnul, protože vbet vbseo, můj provoz je téměř polovina: (

vBET
13-03-10, 00:57
V tuto chvíli máme vBET pracovat s vBSEO a překlady odkazy: vlákna, blogy, články CMS, CMS sekce, CMS kategorií.

Dnes budeme testovat s archivní stránky a blog RSS RSS. Pokud se vše bude v pořádku, jsme připraveni uvolnit. A tak došlo ke změně, že to bude tento týden:) Není to slib ... OK, budeme se snažit;)

Vím, že má téměř polovina provozu není dobrá věc, ale na druhou stranu se můžete cítit jako nyní, jak byl dobrý nápad koupit vBET;) OK - jen vtip. Jiným způsobem ... : D

Uděláme, co bude v našich silách:)

vBET
13-03-10, 04:30
OK - Archiv a RSS jsou v pořádku s vBSEO:) Teď kód čištění, kontrola se něco zbude úkol pro tuto verzi a jsme připraveni:)

Mohu říci, že existuje 95% šance, že nová verze vBET (podpora vBSEO) bude tento týden:)

bhanuprasad1981
13-03-10, 07:07
Doufám, že brzy vidět: (

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations