КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Хто-небудзь ведае, чаму ўсе мае старонак на англійскай пераблыталіся, але пераклады працу?

dgparent
26-10-10, 20:07
Мне давялося абнаўленне да Vbseo 3.5 і апошняй vbet цяпер мой старонак на англійскай усё зблытана, але пераклады працаваць нармальна? Падобна на тое, што, магчыма, давядзецца рабіць з CSS або што-то я ў здзіўленні.

dgparent
26-10-10, 21:00
Акрамя таго, калі вы ідзяце ў site.com / форум / старонка пустая, але ў мяне ёсць гэта ў маім Htaccess

перанакіраванне 301 webscutest.com / форум / index.php webscutest.com / форум /
перанакіраванне 301 webscutest.com / форум webscutest.com / форум /
RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ WWW \\. Webscutest \\. COM
RewriteRule (.*) http://www.webscutest.com/forum/ $ 1 [L, R = 301]

Такім чынам, карыстачы выпрабоўваюць цяжка знайсці форум

kamilkurczak
26-10-10, 21:46
Мне давялося абнаўленне да Vbseo 3.5 і апошняй vbet цяпер мой старонак на англійскай усё зблытана, але пераклады працаваць нармальна? Падобна на тое, што, магчыма, давядзецца рабіць з CSS або што-то я ў здзіўленні.

Добры дзень,
Я напісаў пра гэта ў іншы паток вашых. Калі вы адключыце vBSEO ў вас будзе нармальны, добры стыль. паспрабаваць.
Так што гэта пытанне vBSEO. Проста пісаць пра тое, што для падтрымкі vBSEO.

dgparent
26-10-10, 21:52
Так, я ведаю, але яны не адказваюць і я думаў, хто-то тут бы, бачыў гэтую праблему

kamilkurczak
26-10-10, 21:55
Вы карыстаецеся некаторыя кэш? але не vBET кэш - з розных мод? можа быць, В. Б. кэш? калі так - паспрабуйце ачысціць яго.
Мовы:
Як я бачу ваш асноўны сайт форум працуе.

dgparent
26-10-10, 22:03
права, але ні адна з старонак на англійскай працаваць, як толькі вы націснеце на пасаду чытаць

vBET
27-10-10, 01:45
Прывітанне.

Як я бачу на вашым форуме ўвесь тэкст у тэмах, выкананы ў белым колеры на белым фоне. Гэта тое ж самае для перакладзены і не перакладзеных старонак. Гэта пад Opera. Калі я гляджу ў Firefox усё ў парадку, для перакладу старонак і няправільна не перакладаецца (ізноў жа тэкст ў белы колер).
Як я бачу выкарыстанне Firebug у Firefox для не перакладзеных старонак у вас значна менш стыляў CSS ўключаны. Я думаю, што які-небудзь файл CSS не выкарыстоўваецца, то на ўсіх.

Каміль - калі ласка, праверце URL для файлаў CSS на гэтай старонцы. Гэта ўсё аб стылях. Усяго ўтрыманне ў выходных дадзеных.

Таксама - у першую чаргу - гэта правяралася робіць гэта vBET пытанні? Ці ёсць праблема ўзнікае і пры vBET цалкам адключаная (я маю на ўвазе адключыць у панэлі адміністратара,. Htaccess і vBSEO файлаў)?

vBET
27-10-10, 01:49
Я думаю, што гэта з'яўляецца прычынай праблемы:

<base href="../http://www.webscutest.com/forum/" />

Як бачыце, ёсць няправільны шлях у базу.

А гэта для перакладу старонцы:

<base href="http://www.webscutest.com/forum/" />
<base href="/forum/pl/../http://www.webscutest.com/forum/" />

Менавіта таму яна працуе на некаторых broewsers а на некаторых няма (некаторыя бяруць первую базу, некалькі апошніх).

dgparent
27-10-10, 01:53
якія-небудзь ідэі, як выправіць? Дзе вы гэта бачылі?

vBET
27-10-10, 01:57
Вы можаце знайсці яго ў зыходны код старонкі.

Калі ласка, скажыце, што дакладнае значэнне VBulletin URL Форум параметру на вашым форуме.
Каміль - калі значэнне будзе добра пашукайце рашэнне на кліенцкіх Серуэр - ведаючы прычыну варта хутка вырашыць (перш за ўсё высветліць, робіць гэта vBET пытанне на ўсіх).
У мяне ёсць 3 ноччу прама цяпер, так прабачце, але Каміль будзе працаваць на гэтым больш на раніца:)

dgparent
27-10-10, 02:00
Гэта ад админпанель VB

Форум URL
URL вашага форуму.
Заўвага: не дадавайце слэш. ('/')

vBET
27-10-10, 02:18
VBulletin змянілі свой адрас і opaqued яго. Калі ласка, дайце яго зноў ўнутры КОД-кодаў - так мы будзем ведаць дакладнае значэнне гэтага параметру на вашым форуме.

dgparent
27-10-10, 02:20
Я дадаў яшчэ: у радку адрасу

http://www.webscutest.com/forum

vBET
27-10-10, 02:29
Я не ведаю, чаму зрабіць гэта цяжэй ... Я выправіў гэта - я павінен пацвердзіць, каб пераканацца, што ў цяперашні час - паглядзіце ў сваім папярэднім пасце і пацвердзіць гэта дакладнае значэнне?

Калі так, то ўсё ў парадку - у гэтым выпадку праверце робіць гэта vBET віна наогул - адключэнне vBET цалкам:
1. Адключыць яго ў панэль адміністратара
2. Каментар vBET правілы. Haccess
3. Капіяванне фактычнага 2 змяніўся vBSEO файлы і змяніць гэта арыгінал ад пакета vBSEO.

Калі праблема ўсё яшчэ існуе пасля адключэння, то гэта не віна vBET і мы не можам дапамагчы вам з праблемай, якая не звязана з vBET.

Калі праблема знікне пасля адключэння, то, калі ласка, адмяніць змяненні і даць Каміль інфармацыя пра гэта - ён будзе правяраць і вырашаць яе на месца.

kamilkurczak
27-10-10, 08:05
Добры дзень,
Я зрабіў усё крокі ад Міхал пасаду (папярэдні пост), а праблема ўсё яшчэ існуе (нават калі гэта vBET адключэння).
Як я ўжо пісаў раней - гэта ні vBET пытанне, верагодна, vBSEO. Проста напішыце для падтрымкі vBSEO.
З нашага боку, і ўсё. Вырашанае

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1