КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Основні проблеми продуктивності

Jesh
22-04-10, 01:46
Добрий день,

По-перше, я люблю цей продукт, це здорово.

Там повинна бути якась помилка конфігурації в мене виникли. Будь ласка, відвідайте форум монет (http://www.coinforums.com/forum.php) і спробувати перевести на мову. Це займає 30-40 секунд, щоб перевести будь-яку сторінку. Я помітив, тут я можу перевести будь-яку сторінку протягом декількох секунд.

Я прочитав поради щодо підвищення ефективності і зробили все, що я можу зробити.

Я використовую vBSEO і зробили все, інтеграції, які написані на форумі і ридми. Я думаю, що може бути щось не так.

Будь ласка, дайте мені знати, де я повинен почати дивитися.

Спасибі!

vBET
22-04-10, 14:02
До цих пір у нас був тільки один такий випадок і була причина затримки з Google Answers. У випадку, який я описую, що:
1. Форум власний сервер простягає майбутніх запити на
2. або Google давав якийсь час "покарання"
Це було видно в логах, коли ми розраховуємо час кожного перекладу запиту. Схоже, що перші кілька було прекрасно, то кожен мураха інший взяв значно більше часу. Форум власник loking через його налаштування брандмауера, але безуспішно. Було очевидно, щось з Google спілкування, тому що трапитися тільки не кешуються сайту.

Ми вирішили це питання існує, додавши 'Затримка між перекладів «Новий параметр продуктивності

Я бачу на вашому форумі, що кешовані сторінки генерує досить швидко. Перший переклад займає багато часу. Будь ласка, спробуйте "Затримка між переказів« використання і встановити там є 10. Зверніть увагу, ви повинні перевірити його з кеш вимкнений. Так відключити кеш на деякий час і перевірте швидкість вашого перекладу - ви будете впевнені, що це швидкість не кешуються сторінки. Якщо ви бачите поліпшення (добре мати якийсь інструмент для вимірювання часу до і після - ви можете знайти такі в інтернеті), то черга на кеш, і це нормально. Якщо немає також включити кеш, встановіть затримку в 0, і дайте нам знати - ми будемо шукати інші рішення:)

Крім того - дуже важливо. Якщо ваш сервер не в змозі впоратися всіх мовах - будь ласка, відключити деякі на самому початку. Тобто почати з 10 мов, і коли ті будуть кешуватися потім почати додавати нові мови, час від часу. Багато форуми можуть почати з усіх мов - все це залежить від ресурсів - у вашому випадку щось не є досконалою, і навіть якщо його немає в vBET але між вашим сервером і Google, то менше не кешуються мовах означає меншу Google запити, тим менше питання.

Jesh
22-04-10, 14:56
Ні кеш-пам'яті і затримки між переклади! = 0. Я отримую порожню сторінку на переклад?

Сервер не перевантажений або шляхом пошуку графи @ продуктивність в адмін інструментів.

Багато разів, переклад переплуталися, теж:

http://www.coinforums.com/badtrans.jpg

Вона працювала дуже добре, навіть без кеша раніше, я не знаю, що сталося! Навіть з цієї сторінки кешуватися в мене є питання, я думаю, є щось відбувається.

Хм ....

vBET
22-04-10, 15:10
Будь ласка, переконайтеся, що ваш форум мовою в порядку - це ніхто не змінив його.

Крім того, перевірте ваш статус Google - будь ласка, пором цієї інструкції: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1