КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Асноўныя праблемы прадукцыйнасці

Jesh
22-04-10, 01:46
Добры дзень,

Па-першае, я люблю гэты прадукт, гэта выдатна.

Там павінна быць нейкая памылка канфігурацыі ў мяне ўзніклі. Калі ласка, наведайце форум манет (http://www.coinforums.com/forum.php) і паспрабаваць перавесці на мову. Гэта займае 30-40 секунд, каб перавесці любую старонку. Я заўважыў, тут я магу перавесці любую старонку ў працягу некалькіх секунд.

Я прачытаў парады па павышэнню эфектыўнасці і зрабілі ўсё, што я магу зрабіць.

Я выкарыстоўваю vBSEO і зрабілі ўсё, інтэграцыі, якія напісаны на форуме і ридми. Я думаю, што можа быць што-то не так.

Калі ласка, дайце мне ведаць, дзе я павінен пачаць глядзець.

Дзякуй!

vBET
22-04-10, 14:02
Да гэтага часу ў нас быў толькі адзін такі выпадак і была прычына затрымкі з Google Answers. У выпадку, які я апісваю, што:
1. Форум уласны сервер працягвае маючых адбыцца запыты на пераклады
2. або Google даваў нейкі час "пакарання"
Гэта было відаць у логах, калі мы разлічваем час кожнага перакладу запыту. Падобна на тое, што першыя некалькі было выдатна, то кожны мурашка другі ўзяў значна больш часу. Форум ўладальнік loking па прычыне яго налады брандмаўэра, але беспаспяхова. Было відавочна, што-то з Google зносін, таму што здарыцца толькі не кэшуюцца сайта.

Мы вырашылі гэтае пытанне існуе, дадаўшы 'Затрымка паміж перакладаў «Новы параметр прадукцыйнасці

Я бачу на вашым форуме, што кэшаваныя старонкі генеруе досыць хутка. Першы пераклад займае шмат часу. Калі ласка, паспрабуйце "Затрымка паміж перакладаў« выкарыстанне і ўсталяваць там ёсць 10. Звярніце ўвагу, вы павінны праверыць яго з кэш выключаны. Так адключыць размясціўшы яе на некаторы час і праверце хуткасць вашага перакладу - вы будзеце ўпэўнены, што гэта хуткасць не кэшуюцца старонкі. Калі вы бачыце паляпшэнне (добра мець нейкі інструмент для вымярэння часу да і пасля - вы можаце знайсці такія ў інтэрнэце), то чарга на кэш, і гэта нармальна. Калі няма таксама ўключыць кэш, усталюйце затрымку ў 0, і дайце нам ведаць - мы будзем шукаць іншыя рашэнні:)

Акрамя таго - вельмі важна. Калі ваш сервер не ў стане справіцца ўсіх мовах - калі ласка, адключыць некаторыя ў самым пачатку. Гэта значыць пачаць з 10 моў, і калі тыя будуць кэшавацца затым пачаць дадаваць новыя мовы, час ад часу. Многія форумы могуць пачаць з усіх моў - усё гэта залежыць ад рэсурсаў - у вашым выпадку што-то не з'яўляецца дасканалай, і нават калі яго няма ў vBET але паміж вашым серверам і Google, то менш не кэшуюцца мовах азначае меншую Google запыты, тым менш пытанне.

Jesh
22-04-10, 14:56
Няма кэш-памяці і затрымкі паміж пераклады! = 0. Я атрымліваю пустую старонку на пераклад?

Сервер не перагружаны або шляхам пошуку графы @ прадукцыйнасць у адмін інструментаў.

Шмат разоў, пераклад пераблыталіся, таксама:

http://www.coinforums.com/badtrans.jpg

Яна працавала вельмі добра, нават без кэша раней, я не ведаю, што здарылася! Нават з гэтай старонкі кэшавацца ў мяне ўзніклі пытанні, я думаю, ёсць што-то адбываецца.

Хм ....

vBET
22-04-10, 15:10
Калі ласка, пераканайцеся, што ваш форум мове ў парадку - гэта ніхто не змяніў яго.

Акрамя таго, праверце ваш статут Google - калі ласка, парай гэтай інструкцыі: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations