View Full Version: Rešeno Večjih težav uspešnosti
Hello,
Prvič, Ljubim ta izdelek, je super.
Obstajati mora biti neke vrste napaka v nastavitvah imam. Prosimo, obiščite Coin Forum (http://www.coinforums.com/forum.php) in poskusite prevesti v jezik. To traja 30-40 sekund za prevajanje vseh strani. Opazil sem, tukaj sem lahko prevajanje vseh strani v nekaj sekundah.
Prebral sem namigov za izboljšanje učinkovitosti in naredil vse, kar obstaja, da lahko storim.
Jaz sem z uporabo vBSEO in naredil vse integracije, ki so navedene tako v forumu in readme. Mislim, da je lahko kaj narobe tam.
Prosim, povej mi kje naj začnem iskati.
Hvala!
Do zdaj smo imeli samo en tak primer in razlog je bil v zamude od Google odgovore. V primeru, ki sem ga opisujejo zdi, da:
1. Forum lasten strežnik ima out-prihajajo prošnje za prevode
2. ali Google je bil kar nekaj časa "kazni"
To je bilo vidno v hlode, ko smo štetje časa vsake prošnje za prevod. Zdi se, da prvih nekaj je bilo v redu, ant nato pa vsak drug je bistveno več časa. Forum lastnik je bil loking za vzrok v njegovi požarnega zidu brez uspeha. Bilo je očitno nekaj z Google komunikacijo, saj se zgodi le ne cached stran.
Smo rešili to vprašanje je z vključitvijo "Premor med prevodi" nove zmogljivosti parameter
Vidim, da na vašem forumu, ki cached stran ustvarja dovolj hitro. Prvi prevod traja veliko časa. Poskusite "Premor med prevodi" uporabo in je tam, tj 10. Prosimo, upoštevajte, boste morali preveriti, da z off predpomnilnika. Torej izklopite predpomnilnika za nekaj časa in preverite hitrost vaše prevodov - boste lahko prepričani, da je to hitrost ni cached strani. Če vidite izboljšanje (dobro, da so nekateri orodje za merjenje časa pred in po - lahko najdete na primer v internet), nato pa na cache in je ok. Če ne pa tudi cache, nastavite zakasnitev na 0, in nam sporočite - bomo iskali druge rešitve:)
Prav tako - zelo pomembno. Če vaš strežnik ne more ravnati vsi jeziki - prosim onemogočite nekatere na začetku. Tj začeli s 10 jezikih, in ko bodo tisti cached nato začne dodajanje novih jezikov, od časa do časa. Veliko forumov je mogoče začeti z vseh jezikih - je vse odvisno od virov - v vašem primeru nekaj ni popoln in tudi če to ni v vBET ampak med strežnikom in Google, nato pa manj, ne cached jezikih pomeni manj Google zahtevke, pomeni manj vprašanje.
Št predpomnilnika in zamik med Prevodi! = 0. Dobim prazno stran na prevod?
Strežnik se ne preobremenjen, bodisi jih je videti @ delovanje grafe v admin orodja.
Veliko krat, je prevod zamočil, preveč:
http://www.coinforums.com/badtrans.jpg
To je delal zelo dobro tudi brez cache pred, ne vem, kaj se je zgodilo! Tudi s te strani cached sem ob vprašanjih, mislim, da je nekaj drugega dogaja.
Hmmmm ....
Prosimo, poskrbite, da vaš forum jezik je OK - pa nihče ni spremenilo.
Prav tako, preverite vaše stanje Google - prosim neobdelana ta navodila: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):