View Full Version: Zgjidhet Probleme të mëdha Performance
Përshëndetje,
Së pari, dua këtë produkt, ajo është e madhe.
Duhet të ketë një lloj të gabimit konfigurimit unë jam ka. Ju lutem vizitoni Forums monedhë (http://www.coinforums.com/forum.php) dhe përpiqet për të përkthyer në një gjuhë. Ajo merr sekonda 30-40 të përkthejë çdo faqe. I njoftim këtu unë mund të përkthejë çdo faqe brenda sekonda.
Unë kam lexuar këshilla punën dhe kanë bërë çdo gjë atje që unë mund të bëj.
Unë jam duke përdorur Muslimanët dhe kanë bërë të gjitha integrimeve që janë të listuara si në forum dhe README. Unë mendoj se mund të ketë diçka të gabuar atje.
Please let me know se ku unë duhet të fillojnë të shikojnë.
Thanks!
Deri tani kemi pasur vetëm një rast të tillë dhe arsyeja ishte në vonesa nga përgjigjet e Google. Në rast të cilën unë përshkruajnë del se:
1. Forum server vet mban jashtë vijnë kërkesa për përkthime
2. ose të Google u dhënë disa kohë "dënimet"
Ajo ishte e dukshme në shkrimet, kur ne numërimin kohën e çdo kërkese të përkthimit. Duket se disa e parë ishte në rregull, atëherë Ant njëri-tjetrin ka marrë kohë më shumë në mënyrë dramatike. Forum pronari ishte loking për të shkaktojë në settings tij firewall pa sukses. Kjo ishte padyshim diçka me Google për shkak të komunikimit të ndodhë vetëm për web faqen nuk kopje e ruajtur.
Ne zgjidhur këtë çështje duke shtuar se "Vonesa midis përkthime" parametër të ri të performancës
Unë po të shoh në forum tuaj që Cached page gjeneron mjaft shpejt. Përkthimi i parë merr kohë shumë. Ju lutemi provoni 'Vonesa në mes të përkthimeve' përdorimit dhe e vendosi aty dmth 10. Ju lutem vini re që ju duhet të kontrolloni me off cache. Pra, fik cache për një kohë dhe kontroll shpejtësinë e përkthimeve tuaj - ju do të jetë i sigurt se kjo është shpejtësia e faqe nuk cached. Nëse ju shikoni përmirësim (mirë që të ketë një mjet për të matur kohën para dhe pas - ju mund të gjeni të tilla në internet) pastaj kthehet cache mbi dhe kjo është në rregull. Nëse nuk të kthehet në cache, vendosur vonesë në 0, dhe na tregoni se - ne do të shikojmë për zgjidhje të tjera:)
Gjithashtu - shumë e rëndësishme. Nqs serveri juaj nuk është në gjendje të trajtojë të gjitha gjuhët - ju lutem disable disa në fillim. Dmth të fillojë me 10 gjuhë, dhe kur ata do të jenë cached pastaj të fillojë duke shtuar gjuhë të reja nga koha në kohë. Shumë forume mund të fillojë me të gjitha gjuhët - të gjitha varet nga burimet e - në rastin tuaj diçka nuk është e përkryer dhe madje edhe nëse ajo nuk është në vBET, por në mes të serverit tuaj dhe Google, atëherë më pak nuk do të thotë gjuhë cached kërkon pak Google, do të thotë më pak çështje.
Asnjë cache dhe vonesa Midis Translations! = 0. Marr faqe bosh në përkthim?
Server nuk është i ngarkuar ose duke shikuar @ grafikët e performancës në mjetet e admin.
Shumë herë, përkthimi është messed up, too:
http://www.coinforums.com/badtrans.jpg
Ajo ishte duke punuar shumë e mirë edhe pa cache para, unë nuk e di se çfarë ka ndodhur! Edhe me këtë faqe cached unë jam ka probleme, unë mendoj se ka diçka tjetër në vazhdim e sipër.
Hmmmm ....
Ju lutemi sigurohuni që gjuha juaj forum është në rregull - nuk i bën e ndryshoi atë.
Gjithashtu, Google kontrolloni statusin tuaj - ju lutem djerrë këtë udhëzimet: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):