Перегляд повної версії: Вирішений Біла сторінка при перекладі RSS-канали
я отримую порожню сторінку, коли я переглянути будь-який з перекладається RSS-канали, будь-які ідеї, чому?
спасибі.
Який тип RSS ви тестування - будь ласка, надішліть нам повну URL. Чи має це відбувається на оригінальних RSS також або тільки на один переклад?
Просто перекладається RSS, нормальний RSS це добре, у вас є мій форум URL, ви можете перевірити його там.
OK - я бачу це на вашому форумі. На жаль, ми не в змозі відтворити його на нашому форумі.
Було б краще, якщо ми отримаємо доступ до ваших форумом і перевірити його - це може бути також випробувальний екземпляр / копію - це просто вести себе так само. Не наводячи питання ми не можемо працювати на ньому. Не могли б ви мені PM деталі доступу до панелі адміністратора і FTP? Як я вже писав він може бути декілька тестових наприклад, - мені просто потрібно поведінки не змістом. Або принаймні є у вас журнали помилок про RSS? ...
Як ви можете подивитися тут і на цьому форумі (http://www.forum.simple-nlp.pl/) RSS працюють добре. На наших форумах тест також. У цей момент ви єдиний, хто має проблеми і ваш форум єдине місце, де ми можемо перевірити це.
Я єдиний адмін на моєму форумі, будь ласка, дайте мені інструкції щодо усунення неполадок.
Я боюся, що це занадто складно і потребує взаємодії - нам потрібно знайти причину проблеми. Я був би в змозі дати вам швидко виправити інструкції, якби я знав, що там відбувається, і бути в змозі відтворити це на моїй стороні. Не знаючи, де помилка, що ми просто не мають поняття про те, як, що і робити це виправити (це може бути викликане конфліктом будь-якої іншої мод, неправильна конфігурація ...). Без можливості відтворити його ми не знаємо, робить наші зміни усуває проблему. І ви єдиний, хто мають проблеми. Саме тому було б краще, якщо у нас є доступ - навіть на тестовий форум. Як я вже писав мені не потрібен ваш форум зміст Мені просто потрібно його поведінку. Я розумію, що ви не хочете, щоб надати доступ до вашої реальної форумі. Чи є у вас тест випадок, коли одне й те саме відбувається?
На даний момент для найпростіших інструкцій відкрийте файл / входить / vbenterprisetranslator_functions_external.php і визначити, де код зупиняється оцінки, поставивши "ТЕСТ 1" луна; (і змінити номер для кожного луна) між рядків коду. Якщо ви знаєте, що бінарний пошук потім використовувати цей алгоритм. Оцінений починається у функції vbet_translateExternal.
Якщо ви думаєте, що ви можете визначити, де проблема, то ми можемо зробити це таким чином, але це забере набагато більше часу - особливо на вашому боці, що не є необхідним, оскільки у вас у нашій підтримці. Звичайно, ми розуміємо, що ви не хочете, про нашу повну підтримку, тому давайте спробуємо зробити по-своєму.
Отримання ще одне питання, тут комп'ютер Сік - сайту Spy (http://www.computer-juice.com/forums/pt/vaispy.php)
Схоже, сценарій не отримує файл CSS належним чином, і дивиться в недозволеному місці для зображень ...
- Я постараюся, що ви сказали з іншого питання.
Я боюся, що це занадто складно і потребує взаємодії - нам потрібно знайти причину проблеми. Я був би в змозі дати вам швидко виправити інструкції, якби я знав, що там відбувається, і бути в змозі відтворити це на моїй стороні. Не знаючи, де помилка, що ми просто не мають поняття про те, як, що і робити це виправити (це може бути викликане конфліктом будь-якої іншої мод, неправильна конфігурація ...). Без можливості відтворити його ми не знаємо, робить наші зміни усуває проблему. І ви єдиний, хто мають проблеми. Саме тому було б краще, якщо у нас є доступ - навіть на тестовий форум. Як я вже писав мені не потрібен ваш форум зміст Мені просто потрібно його поведінку. Я розумію, що ви не хочете, щоб надати доступ до вашої реальної форумі. Чи є у вас тест випадок, коли одне й те саме відбувається?
На даний момент для найпростіших інструкцій відкрийте файл / входить / vbenterprisetranslator_functions_external.php і визначити, де код зупиняється оцінки, поставивши "ТЕСТ 1" луна; (і змінити номер для кожного луна) між рядків коду. Якщо ви знаєте, що бінарний пошук потім використовувати цей алгоритм. Оцінений починається у функції vbet_translateExternal.
Якщо ви думаєте, що ви можете визначити, де проблема, то ми можемо зробити це таким чином, але це забере набагато більше часу - особливо на вашому боці, що не є необхідним, оскільки у вас у нашій підтримці. Звичайно, ми розуміємо, що ви не хочете, про нашу повну підтримку, тому давайте спробуємо зробити по-своєму.
Ваш говорить мені, якщо б ви були оцінки цієї проблеми ви годинами додавши 'TEST 1' відлуння, під ним кожен рядок коду в цьому файлі ... насправді?
Ні - я ніколи не писав нічого подібного. Я поняття не маю, чому ви навіть думати про те, що ...
Ті, де ради для вас, тому що ті, в яких найлегше описати. Перше - ви не пропустіть момент, що стосується бінарний пошук. Друге - у нас є способи зробити це без будь-яких вихід змінюється, і ми в змозі зробити це швидко, тому що ми знаємо наш код і великий досвід у знаходженні помилок чи конфліктів з іншими плагінами.
У всякому випадку - ваше запитання не дає вам жодних крок ближче до рішення. Ми пропонуємо Вам нашу повну підтримку. Ви можете прийняти те, що ви заплатили, або ви можете відмовитися від нього. Ми шануємо вас рішення і постараємося допомогти вам, навіть якщо ви відмовитеся нашої підтримки. Тим не менш, будь ласка зосередитися на питання - ви хочете спробувати зробити це самостійно, то, будь ласка, пару натяків нашої. Ви хочете, щоб ми безпечний час вашого, будь ласка, повідомте нам дюйма Будь ласка, зверніть увагу, що всі наші наміри, щоб допомогти вам.
Так, і точка я роблю це я можу дотримуватися інструкцій, тому, будь ласка, дайте мені вказівки.
Я не хочу, щоб дати вам доступ як у вас немає репутацію онлайн, тільки люди, я дати доступ до мого форуми мене, VBulletin і vbseo, тому що я можу їм довіряти.
Ви для мене нове, тому я волів би мати інструкції, а не повну підтримку.
Дякуємо.
Це ваше рішення, і ми будемо дотримуватися цього навіть це вона робить речі більш складними:) Будь ласка, пам'ятайте, що ви завжди можете просто зробити копію форум і дати нам доступ до тестовому екземплярі, а не реальні форумі.
Будь ласка, пара інструкцій, які ми вже дали вам. Вам не потрібно встановлювати луна після кожного рядка - знайти, як бінарний пошук працює. Помістіть трохи на початку, деякі зрештою, дехто в середині. Перевірте, які показані яких немає, поставити кілька між останньою і той, який не показав, і так далі. Таким чином, ви будете визначати, де перерви коду. Інший натяки - використання URL для RSS2 і встановити луна функції для RSS2 (багато коду не використовується взагалі). Як я вже писав вам, - ми знаємо наш код і знають, як і де шукати ефективно. Для вас може бути легше, якщо ви просто знайти входження RSS2 в коді. Будь ласка, почнемо з самого початку (див. у підказках раніше) - це може бути щось перш, ніж оцінка йде в RSS2 певний код.
Крім того, перш ніж все це будь ласка, перевірте чи є у вас інші плагіни працюють над гаком external_complete і відключити його тимчасово, щоб перевірити чи дійсно дещо причини конфлікту.
Будь ласка, повідомте нам про ваших результатах.
У мене тепер є він працює, здається, я був плагін відключений помилково.
Але переклад канали не перевіряють, багато помилок.
Потік перевірки результатів: http://www.computer-juice.com/forums/zh-CN/external.php?type=RSS2
А тебе тут погано;
Потік перевірки результатів: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/zh-CN/external.php?type=RSS2
Як я бачу ці діють і деякі підказки, щоб поліпшити.
Будь ласка, зверніть увагу, що наші RSS в порядку. Перше питання про зміст якого про те, що в пост не на нашому боці. Другий про те, як VBulletin генерує RSS-канали - просто відзначимо, що відбувається на стенді не переведена RSS канал, коли vBET нічого не робить.
У вашому випадку, дійсно, здається, питання. Схоже, що неправильний заголовок відправити. Я збираюся код прямо зараз, щоб шукати питання - повинні дати вам швидко виправити в той час:)
Мій корму проблема з кодуванням, спеціальних символів і 500 сервера код помилки.
Ваше харчування як і раніше дає 500 помилку сервера, що є поганим.
Цей канал не перевіряє.
Сервер повернув Помилка HTTP 500: внутрішня помилка сервера
Дякуємо за перебування цю помилку:) Для вирішення - див швидко виправити нижче - він буде включений в наступний випуск.
Швидке рішення проблеми:
1. Знайти плагін під назвою "Перевести RSS" і перейдіть до редагування.
2. Знайти там:
vbet_external_complete(&$output);
3. Замінити на:
vbet_external_complete(&$output, &$headers);
4. Зберегти зміни
5. Відредагуйте файл / входить / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
6. Знайти там:
function vbet_external_complete(&$output) {
7. Замінити на:
function vbet_external_complete(&$output, &$headers) {
8. Завантажити змінилося тьху на сервер.
Будь ласка, повідомте нам зробили це вирішить вашу RSS питань. Це рішення було перевірено на наших форумах, тестування та кодування вирішує проблеми.
Те ж саме.
http://www.computer-juice.com/forums/zh-CN/external.php?type=RSS2
Потік перевірки результатів: http://www.computer-juice.com/forums/zh-CN/external.php?type=RSS2
Крім того, ваш канал все ще дають помилку 500;
Нормальна VBulletin RSS не так;
Ви дивитеся прямо зараз на збережені дані (RSS кешу обробляється VBulletin).
Я перевірив ваш RSS для / аг /, і це добре. ж-CN буде добре після кешу закінчується:) Будь ласка, просто перевірити його на те, що було не кешуються і раніше (наприклад, арабський переклад) і повідомте нам результати.
Крім того, інша помилка, на ваш RSS теж, якщо ви подивитеся на перевірку прокрутіть униз, всі посилання, що вказують на англійській сторінки, а не нові сторінки мову, тому RSS сторінка навіть не посилання на правом теми!
Крім того, інша помилка, на ваш RSS теж, якщо ви подивитеся на перевірку прокрутіть униз, всі посилання, що вказують на англійській сторінки, а не нові сторінки мову, тому RSS сторінка навіть не посилання на правом теми!
Як я бачу на ваших RSS канал для арабської мови, що все в порядку. Може бути, я щось упустити. Будь ласка, надішліть точний канал RSS URL, щоб ваш форум, де існує проблема і дати точну адресу, що неправильно в цьому каналі.
Добре, але, як і раніше 500 помилка, Google Bot не сподобається помилку 500 заголовок!
Крім того, посилання у такому форматі.
***. Computer-juice.com/forums/bg/showthread.php? Т = 28848 & перейти = newpost
Не повинні вони бути seo'd URL-и?
Добре, але, як і раніше 500 помилка, Google Bot не сподобається помилку 500 заголовок!
Крім того, посилання у такому форматі.
***. Computer-juice.com/forums/bg/showthread.php? Т = 28848 & перейти = newpost
Не повинні вони бути seo'd URL-и?
Близько 500 заголовків - в цей момент я поняття не маю, чому перевірки заяви про помилку 500 - той же URL в браузері дає відповідного змісту. Також він з'являється тільки на деяких перекладах на інші ні. Може бути, це щось з кешем - ми будемо повернутися до нього після кешу закінчується, і перевірити це деякі існуючі проблеми або тільки кешовані історії.
Про посиланнях - так ті повинні бути seo'd адрес. Будь ласка, розкажіть, що ваша цінність для «Форум каталогу" настройки.
Повинен бути кеш питання, всі нові переведені RSS-канали в даний час 100% ок, спасибі.
ОТЖЕ, проблема кормів переведені до виправлення ще є помилки і неправильно, не URL, пошукова оптимізація.
Як видалити старий кеш-канали, щоб новий канал з помилкою виправлення може працювати.
Дякуємо.
Це має бути зроблено автоматично - RSS кеш Час вимірюється в хвилинах, а не в дні ... Я не знаю, робить / де VBulletin дозволяє очищати RSS кеш вручну. Yoou можете спробувати встановити його на низьке значення (наприклад, 1 хвилину), коли ви робите тести, а після цього повернутися до попередньої.
Як я вже писав він не повинен кешуватися так довго. Будь ласка, переконайтеся, що ви шукаєте з актуальних вихідний канал не кешуються на вашій стороні (наприклад, в кеш браузера). Будь ласка, дайте мені URL для RSS які до цих пір не правильно - я буду перевіряти його на моєму боці. Якщо це буде необхідно, ми будемо шукати помилку, але спочатку перевірити чи дійсно він існує.
Також, будь ласка, надсилайте нам свої 2 перших правила vBET і переконайтеся, що ви встановили ваш форум в директорію / форумів в vBET конфігурації.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):