PDA

مشاهده نسخه کامل : حل صفحه سفید در هنگام ترجمه (RSS) دریافت مطالب

Snake
11-04-10, 01:09
یک صفحه خالی دریافت می کنم که هر یک از آر اس اس خوردها ترجمه به نظر من ، هر گونه ایده ها چرا؟

با تشکر.

vBET
11-04-10, 15:14
که چه نوع از RSS شما تست -- لطفا URL کامل. آیا این در اصلی RSS اتفاق می افتد و یا فقط در ترجمه یکی است؟

Snake
11-04-10, 15:19
ترجمه RSS ، RSS معمولی خوب است ، شما باید آدرس انجمن من ، شما می توانید آن را تست کنید.

vBET
11-04-10, 22:54
OK -- آن را در فروم شما می بینم. متاسفانه ما قادر به تولید مثل از آن را در انجمن های ما نیست.

این امر می تواند اگر دسترسی به انجمن خود و بررسی آن -- آن را نیز می توان به عنوان مثال آزمون / کپی -- آن فقط باید به رفتار به همان شیوه. بدون بازتولید مسئله ما نمی توانیم به کار بر روی آن. آیا می توانید لطفا PM جزئیات دسترسی به مدیریت CP شما و FTP؟ همانطور که من می نوشت می توان آن را برخی به عنوان مثال تست -- من تنها کاری که باید رفتار نمی محتوا. و یا حداقل انجام هر گونه خطا سیاهههای مربوط در مورد RSS به شما داشته باشد؟...

همانطور که شما می توانید بررسی کنید در اینجا و در این انجمن (http://www.forum.simple-nlp.pl/) RSS خوبی کار میکند. در انجمن های تست ما نیز. در این لحظه شما تنها کسی بود که تا کنون به مسئله و انجمن شما تنها جایی که در آن ما می توانیم آن را چک کنید.

Snake
11-04-10, 22:58
من تنها مدیر کل در فروم من ، لطفا به دستورالعمل برای رفع عیب به من بدهد.

vBET
12-04-10, 13:08
من می ترسم که آن را بیش از حد پیچیده است و نیاز به تعامل -- ما نیاز به پیدا کردن علت این مسئله است. من قادر به دادن شما سریع رفع دستورالعمل اگر من می دانستم که چه اتفاقی می افتد وجود دارد و قادر به تولید مثل از آن را در کنار من است. بدون دانستن که در آن اشکال است ، ما به سادگی هیچ سرنخی در مورد چگونه ، چطور و آن را تعمیر کنند (می توان آن را ناشی از درگیری ها از سوی برخی از وزارت دفاع دیگر ، پیکربندی اشتباه...). بدون امکان آن را تولید مثل ما نمی دانیم که تغییرات ما را رفع این مسئله است. و شما تنها کسی بود که این مسئله است. است که به همین دلیل بهتر است اگر ما دسترسی -- حتی به انجمن آزمون خود را است. همانطور که من در حال حاضر نوشت من مطالب تالار خود را لازم نیست من تنها کاری که باید رفتار آن است. من درک می کنم که شما نمی خواهید برای به اشتراک گذاشتن دسترسی به فروم واقعی خود. آیا شما به عنوان مثال آزمون که همین اتفاق می افتد؟

در این لحظه برای ساده ترین دستورالعمل لطفا فایل را باز / شامل / vbenterprisetranslator_functions_external.php و تعیین جایی که کد متوقف می شود ارزیابی با قرار دادن 'تست 1' اکو (و تعداد در حال تغییر برای هر اکو) بین خطوط کد. اگر شما می دانید جستجو دودویی است و سپس این الگوریتم استفاده کنید. ارزیابی شروع می شود در عملکرد vbet_translateExternal.

اگر شما فکر می کنم که شما قادر به تعیین که در آن مسئله است و سپس ما می توانیم از آن این روش انجام دهید ، اما زمان بیشتری را -- به ویژه در کنار شما ، آنچه که لازم نیست چون شما پشتیبانی ما است. البته ما درک می کنیم که شما ما حمایت کامل خود می خواهید ، پس سعی کنید آن را راه خود را انجام دهید بگذارید.

Snake
15-04-10, 20:57
گرفتن دیگری مشکل اینجا کامپیوتر ی آب میوه ای -- جاسوسی سایت (http://www.computer-juice.com/forums/pt/vaispy.php)

به نظر می رسد اسکریپت فایل CSS به درستی و در جای اشتباه برای تصاویر...

-- من تلاش می کنم آنچه که شما برای مسئله دیگر گفت.

Snake
15-04-10, 21:02
من می ترسم که آن را بیش از حد پیچیده است و نیاز به تعامل -- ما نیاز به پیدا کردن علت این مسئله است. من قادر به دادن شما سریع رفع دستورالعمل اگر من می دانستم که چه اتفاقی می افتد وجود دارد و قادر به تولید مثل از آن را در کنار من است. بدون دانستن که در آن اشکال است ، ما به سادگی هیچ سرنخی در مورد چگونه ، چطور و آن را تعمیر کنند (می توان آن را ناشی از درگیری ها از سوی برخی از وزارت دفاع دیگر ، پیکربندی اشتباه...). بدون امکان آن را تولید مثل ما نمی دانیم که تغییرات ما را رفع این مسئله است. و شما تنها کسی بود که این مسئله است. است که به همین دلیل بهتر است اگر ما دسترسی -- حتی به انجمن آزمون خود را است. همانطور که من در حال حاضر نوشت من مطالب تالار خود را لازم نیست من تنها کاری که باید رفتار آن است. من درک می کنم که شما نمی خواهید برای به اشتراک گذاشتن دسترسی به فروم واقعی خود. آیا شما به عنوان مثال آزمون که همین اتفاق می افتد؟

در این لحظه برای ساده ترین دستورالعمل لطفا فایل را باز / شامل / vbenterprisetranslator_functions_external.php و تعیین جایی که کد متوقف می شود ارزیابی با قرار دادن 'تست 1' اکو (و تعداد در حال تغییر برای هر اکو) بین خطوط کد. اگر شما می دانید جستجو دودویی است و سپس این الگوریتم استفاده کنید. ارزیابی شروع می شود در عملکرد vbet_translateExternal.

اگر شما فکر می کنم که شما قادر به تعیین که در آن مسئله است و سپس ما می توانیم از آن این روش انجام دهید ، اما زمان بیشتری را -- به ویژه در کنار شما ، آنچه که لازم نیست چون شما پشتیبانی ما است. البته ما درک می کنیم که شما ما حمایت کامل خود می خواهید ، پس سعی کنید آن را راه خود را انجام دهید بگذارید.

شما به من گفتن اگر شما از ارزیابی این مشکل شما را ساعت صرف اضافه کردن 'تست 1' اکو ، در زیر هر یک و هر خط از کد را در آن فایل... واقعا؟

vBET
16-04-10, 02:27
-- من هرگز چیزی مانند آن نوشت. من هیچ نظری ندارم که چرا شما حتی در مورد آن فکر می کنم...

کسانی که در آن نکات برای شما ، به دلیل آن که در آن ساده ترین توصیف است. 1 -- شما هنوز به نقطه مورد جستجو دودویی. 2 -- ما باید راه هایی برای انجام این کار بدون هر گونه خروجی در حال تغییر است و ما قادر به انجام این کار سریع ، باعث کد ما می دانیم که ما و بسیاری از تجربه در پیدا کردن باگ های یا درگیری با پلاگین های دیگر.

به هر حال -- سوال خود را می کند به شما هر قدم نزدیک تر به راه حل نیست. ما را حمایت کامل ما است. شما می توانید قبول آنچه شما برای پرداخت می شود ، یا می توانید آن را رد کرد. ما به شما تصمیم افتخار کنید و سعی کنید به شما کمک کند حتی اگر شما امتناع حمایت ما. هنوز خواهشمند است تمرکز خود را در مورد مسئله -- شما می خواهید سعی کنید برای انجام این کار به خودتان ، و سپس نکات آیش ما لطفا. شما می خواهید ما را به زمان شما را امن ، لطفا اجازه دهید ما وارد لطفا توجه داشته باشید که همه مقاصد ما به شما کمک کند.

Snake
16-04-10, 02:31
راست ، و من من می تواند دستورالعمل ها را دنبال ، چنین است ، لطفا به من دستورالعمل بدهد.

من نمی خواهم تا به شما دسترسی شما هیچ شهرت آنلاین ، مردم تنها به دسترسی به انجمن من به من ، اصلی و باشد ، زیرا من می توانم به آنها اعتماد است.

شما تازه به من ، بنابراین ، من ترجیح می دهند به دستورالعمل ها ، پشتیبانی کامل نیست.

با تشکر.

vBET
16-04-10, 02:56
این تصمیم شما است و ما آن را و حتی آن را افتخار آن را می سازد چیزهای پیچیده تر :) لطفا به یاد داشته باشید که شما همیشه می توانید فقط کپی از این انجمن و به ما دسترسی به آزمایش به عنوان مثال ، انجمن واقعی نیست.

لطفا دستورالعمل های آیش که ما در حال حاضر به شما داد. شما لازم نیست برای تنظیم اکو بعد از هر خط ها -- پیدا کردن جستجوی دودویی در حال کار. برخی در آغاز ، برخی در پایان ، برخی در وسط. بررسی کنید که کدام نمایش داده می شود که ، نه قرار دادن چند بین یکی از آخرین و یکی که نشان داده نشده است ، و به همین ترتیب. با این روش شما خواهد شد که در آن استراحت کد تعیین. یکی دیگر از نکات -- استفاده از URL برای RSS2 و echos مجموعه در توابع برای RSS2 (تعداد زیادی از کد است در تمام استفاده نمی شود). همانطور که من در حال حاضر شما نوشت -- ما می دانیم که کد ما را و می دانم چگونه و از کجا به نگاه موثر است. برای شما می تواند راحت تر اگر شما فقط وقوع RSS2 در کد. لطفا از همان ابتدا (در نکات قبل) -- می توان آن را چیزی قبل از ارزیابی می رود به RSS2 کد های خاص شروع.

همچنین قبل از همه که لطفا هر گونه پلاگین ها دیگر کار بر روی قلاب external_complete و غیر فعال کردن آن به طور موقت برای بررسی برخی از آن باعث درگیری.

لطفا اجازه دهید ما را در مورد نتایج خود را بدانند.

Snake
16-04-10, 11:53
من در حال حاضر کار می کند ، به نظر می رسد من تا به حال یک پلاگین غیر فعال به اشتباه است.

اما نوع feeds ها ترجمه شده معتبر نیست ، بسیاری از اشتباهات.

نمایش نتایج : از اعتبار سنج خوراک : http://www.computer-juice.com/forums/zh-CN/external.php؟type=RSS2

و مال شما بد هستند ؛

نمایش نتایج : از اعتبار سنج خوراک : http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/zh-CN/external.php؟type=RSS2

vBET
16-04-10, 16:28
همانطور که می بینیم کسانی که معتبر هستند و برخی از نکات به بهبود است.

لطفا توجه داشته باشید که RSS ما خوب است. 1 موضوع در مورد مطالب که در مورد آنچه که در پست و نه در کنار ما است. 2 است در مورد چگونگی اصلی تولید کانال RSS -- فقط توجه داشته باشید اتفاق می افتد که غرفه در ترجمه نشده است از کانال RSS ، زمانی که فعال تصدی هیچ کاری نمی کند.

در مورد شما واقعا به نظر می رسد وجود دارد به موضوع است. به نظر می رسد مانند هدر اشتباه ارسال شده است. من قصد دارم به کد در حال حاضر به مساله نگاه کنید -- تعمیر سریع در حالی که باید به شما :)

Snake
16-04-10, 16:34
خوراک من موضوع را با پشتیبانی می کند ، کاراکترهای خاص و 500 سرور کد خطا است.

خوراک شما هنوز 500 سرور خطا می دهد که بد است.

این فید اعتبار نیست.

سرور HTTP خطای 500 : خطا در سرور داخلی

vBET
16-04-10, 16:53
با تشکر برای پیدا کردن این باگ :) برای راه حل -- تعمیر سریع زیر مراجعه کنید -- از آن خواهد شد در نسخه بعدی گنجانده شده.

تعمیر سریع :
1. یافتن پلاگین به نام "ترجمه RSS" و رفتن به آن را ویرایش کنید.
2. یافتن وجود دارد :

vbet_external_complete(&$output);
3. به جای توسط :

vbet_external_complete(&$output, &$headers);
4. ذخیره تغییرات
5. ویرایش فایل / شامل / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
6. پیدا کردن وجود دارد :

function vbet_external_complete(&$output) {
7. به جای توسط :

function vbet_external_complete(&$output, &$headers) {
8. بارگذاری تف تغییر به سرور است.

لطفا به ما اطلاع دهید مسائل RSS شما آن را حل کند. این راه حل در انجمن های تست ما مورد آزمایش قرار گرفت و حل مسئله را پشتیبانی می کند.

Snake
16-04-10, 17:10
همان.

http://www.computer-juice.com/forums/zh-CN/external.php؟type=RSS2

نمایش نتایج : از اعتبار سنج خوراک : http://www.computer-juice.com/forums/zh-CN/external.php؟type=RSS2

همچنین خوراک خود را هنوز خطای 500 می دهد ؛

نرمال اصلی RSS ندارد ؛

vBET
16-04-10, 17:17
شما به دنبال حق در حال حاضر در محتوا کش (کش RSS اصلی انجام می شود).

RSS خود را برای / AR / چک شده و آن را خوب است. zh - CN را جریمه خواهد شد پس از کش منقضی :) لطفا فقط آن را بررسی بر روی چیزی بود که قبل از ذخیره سازی (مانند ترجمه عربی) و به ما اطلاع دهید نتایج.

Snake
16-04-10, 17:17
همچنین ، یکی دیگر از مشکلات را در RSS خود را بیش از حد ، اگر شما را به اعتبار نگاه پایین حرکت کنید ، تمام لینک با اشاره به صفحات انگلیسی ، صفحات زبان جدید نیست ، بنابراین صفحه RSS حتی برای پاسخگویی به موضوعات سمت راست نیست!

vBET
16-04-10, 17:20
همچنین ، یکی دیگر از مشکلات را در RSS خود را بیش از حد ، اگر شما را به اعتبار نگاه پایین حرکت کنید ، تمام لینک با اشاره به صفحات انگلیسی ، صفحات زبان جدید نیست ، بنابراین صفحه RSS حتی برای پاسخگویی به موضوعات سمت راست نیست!

همانطور که من در کانال RSS خود را برای عربی را ببینید که همه چیز خوب است. شاید من از دست چیزی. لطفا ارسال دقیق RSS URL کانال به انجمن شما ، که مشکل وجود دارد و به آدرس اینترنتی دقیقی که در این کانال اشتباه است.

Snake
16-04-10, 17:20
خوب ، اما ، هنوز هم خطای 500 ، ربات گوگل 500 خطای هدر را دوست ندارم!

همچنین لینک های موجود در این فرمت هستند.

***. computer-juice.com/forums/bg/showthread.php؟ T = 28848 & رفتن به = newpost

باید از آنها نمی شود آدرس ها seo'd؟

vBET
16-04-10, 17:34
خوب ، اما ، هنوز هم خطای 500 ، ربات گوگل 500 خطای هدر را دوست ندارم!

همچنین لینک های موجود در این فرمت هستند.

***. computer-juice.com/forums/bg/showthread.php؟ T = 28848 & رفتن به = newpost

باید از آنها نمی شود آدرس ها seo'd؟

حدود 500 سربرگ -- در این لحظه من هیچ نظری ندارم که چرا اعتبار سنج ادعاها در مورد خطای 500 -- همان URL در مرورگر را می دهد محتوای مناسب است. همچنین این تنها در برخی از ترجمه نیست دیگر به نظر می رسد. شاید آن چیزی را با کش است -- ما به آن را به عقب پس از کش منقضی و بررسی آن است برخی از مسائل موجود و یا فقط کش سابقه.

درباره لینک -- بله کسانی که باید seo'd URL ها است. لطفا به چیزی است که ارزش خود را برای "انجمن دایرکتوری" در تنظیمات.

Snake
16-04-10, 19:26
باید مشکل کش ، همه خوراکهای RSS جدید ترجمه در حال حاضر 100 ٪ OK ، از شما سپاسگزارم.

Snake
20-04-10, 13:24
خوب بنابراین مشکل این است که ترجمه تغذیه قبل از این تعمیر هنوز هم خطاها و اشتباه غیر جستجوگرها URL ها است.

چگونه می توانم کش خوردها قدیم تا خوراک جدید با رفع اشکال می تواند کار را حذف کنم.

با تشکر.

vBET
21-04-10, 02:27
باید انجام شود به طور خودکار -- RSS زمان کش در عرض چند دقیقه ، اندازه گیری در چند روز... من نمی دانم که می کند / که در آن اصلی اجازه می دهد تا برای روشن کش RSS به صورت دستی است. Yoou می توانید سعی کنید به آن مجموعه به مقدار کم (مثل 1 دقیقه) وقتی که شما ساخت آزمون ، و پس از آن برگشت به قبل.

همانطور که من نوشت : نباید کش برای مدتی چنین طولانی. لطفا اطمینان حاصل کنید که شما به دنبال در خروجی کانال واقعی را در کنار خود کش نشده (مانند در کش مرورگر). لطفا مرا URL را به RSS که هنوز هم درست نیست -- من آن را در کنار من را بررسی کنید. اگر آن ضروری خواهد بود ما را برای اشکال نگاه کنید ، اما در ابتدا اجازه دهید چک می کند واقعا وجود دارد.

همچنین به ما خود را 2 قوانین برای اولین بار فعال تصدی ارسال و اطمینان حاصل کنید که شما انجمن خود را به دایرکتوری / انجمن ها در پیکربندی فعال تصدی لطفا.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1