View Full Version: Zgjidhet faqja e bardhë kur përkthimin rss feeds
i merrni një faqe bosh, kur i parë ndonjë nga rss feeds përkthyer, ndonjë ide pse?
thanks.
Cili lloj i RSS jeni testimit - ju lutem dërgoni URL e plotë. A do të ndodh në RSS origjinale të përkthyera apo vetëm në një?
Përkthyer Vetëm RSS, normale RSS është e mirë, ju keni URL time forum, ju mund ta provoni atë atje.
OK - Unë shoh atë në forum tuaj. Për fat të keq ne nuk jemi në gjendje për të riprodhuar atë në forumet tona.
Ajo do të jetë mirë në qoftë se ne të hyj në forum tuaj dhe kontrolloni - kjo mund të jetë edhe shembull, test i / kopje - ajo vetëm duhet të sillen të njëjtën mënyrë. Pa riprodhuar këtë çështje ne nuk mund të punojnë në të. Ju lutem me PM qasje të dhënat për të CP tuaj Admin dhe FTP? Siç kam shkruar mund të jetë ndonjë rast test - Unë vetëm duhet sjellje jo përmbajtjen. Ose të paktën nuk keni ndonjë gabim në lidhje me shkrimet RSS? ...
Si ju mund të shikoni këtu dhe në këtë forum (http://www.forum.simple-nlp.pl/) RSS janë duke punuar mirë. Në forumet tona provë gjithashtu. Në këtë moment ju jeni i vetmi që ka çështjen dhe forumi juaj është i vetmi vend ku ne mund të kontrolloni atë.
Unë jam i vetmi admin në forum time, ju lutem më jepni udhëzime për të problemeve.
Kam frikë se është shumë e komplikuar dhe kërkon ndërveprimin - ne kemi nevojë për të gjetur shkakun e çështjes. Unë do të jenë në gjendje të ju japin të shpejtë fix udhëzime nëse e dija se çfarë ndodh atje dhe të jenë në gjendje të riprodhojë atë në anën time. Pa e ditur ku bug është që thjesht nuk kanë dhënë për mënyrën se si, çka dhe nuk rregullohet (kjo mund të jetë shkaktuar nga konflikti nga disa mod e tjera, konfigurim gabim ...). Pa mundësia për të riprodhuar ne nuk e dimë ka ndryshime tonë fixes çështje. Dhe ju jeni i vetmi që e kanë këtë çështje. Kjo është arsyeja pse ajo do të ishte mirë nëse ne kemi qasje të - edhe për forumin tuaj test. Siç kam shkruar tashmë unë nuk kam nevojë përmbajtja juaj forum Unë vetëm duhet sjelljen e saj. Unë e kuptoj se ju nuk doni të ndajnë qasje në forum tuaj të vërtetë. A keni shembull test ku e njëjta gjë ndodh?
Në këtë moment për udhëzime të thjeshta, ju lutem Open File / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_external.php dhe për të përcaktuar ku kodi ndalon vlerësimin duke vënë 'TEST 1' echo, (dhe numri ndryshuar për çdo echo) në mes të linjave të kodit. Nëse ju e dini se çfarë është kërkimi binar atëherë përdorni këtë algorithm. Vlerësimi fillon në funksion vbet_translateExternal.
Nëse ju mendoni se ju jeni në gjendje për të përcaktuar ku çështja është atëherë ne mund ta bëjë këtë në këtë mënyrë, por do të duhet kohë shumë më shumë - veçanërisht në anën tuaj, çfarë nuk është e nevojshme për shkak se ju keni mbështetjen tonë. Sigurisht ne e kuptojmë se ju nuk doni mbështetjen tonë të plotë, kështu që le të përpiqet të bëjë atë rrugën tuaj.
Getting një çështje tjetër këtu Juice Computer - Spy Site (http://www.computer-juice.com/forums/pt/vaispy.php)
Duket script nuk është duke u fotografi css si duhet dhe është në kërkim në vend të gabuar për imazhet ...
- Unë do të përpiqem ajo që keni thënë për çështje të tjera.
Kam frikë se është shumë e komplikuar dhe kërkon ndërveprimin - ne kemi nevojë për të gjetur shkakun e çështjes. Unë do të jenë në gjendje të ju japin të shpejtë fix udhëzime nëse e dija se çfarë ndodh atje dhe të jenë në gjendje të riprodhojë atë në anën time. Pa e ditur ku bug është që thjesht nuk kanë dhënë për mënyrën se si, çka dhe nuk rregullohet (kjo mund të jetë shkaktuar nga konflikti nga disa mod e tjera, konfigurim gabim ...). Pa mundësia për të riprodhuar ne nuk e dimë ka ndryshime tonë fixes çështje. Dhe ju jeni i vetmi që e kanë këtë çështje. Kjo është arsyeja pse ajo do të ishte mirë nëse ne kemi qasje të - edhe për forumin tuaj test. Siç kam shkruar tashmë unë nuk kam nevojë përmbajtja juaj forum Unë vetëm duhet sjelljen e saj. Unë e kuptoj se ju nuk doni të ndajnë qasje në forum tuaj të vërtetë. A keni shembull test ku e njëjta gjë ndodh?
Në këtë moment për udhëzime të thjeshta, ju lutem Open File / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_external.php dhe për të përcaktuar ku kodi ndalon vlerësimin duke vënë 'TEST 1' echo, (dhe numri ndryshuar për çdo echo) në mes të linjave të kodit. Nëse ju e dini se çfarë është kërkimi binar atëherë përdorni këtë algorithm. Vlerësimi fillon në funksion vbet_translateExternal.
Nëse ju mendoni se ju jeni në gjendje për të përcaktuar ku çështja është atëherë ne mund ta bëjë këtë në këtë mënyrë, por do të duhet kohë shumë më shumë - veçanërisht në anën tuaj, çfarë nuk është e nevojshme për shkak se ju keni mbështetjen tonë. Sigurisht ne e kuptojmë se ju nuk doni mbështetjen tonë të plotë, kështu që le të përpiqet të bëjë atë rrugën tuaj.
Tuaj thënë mua, nëse ju jeni të vlerësimit këtë problem ju do të shpenzojnë orë duke shtuar 'TEST 1' echo, nën çdo linjë e kodit në këtë dosje ... vërtetë?
Jo - nuk kam shkruar diçka të tillë. Unë nuk kam asnjë ide se pse ju mendoj se edhe për këtë ...
Ata ku lë të kuptohet se për ju, sepse ato ku më e lehtë për të përshkruar. 1 - keni humbur gje e pikë për kërkimin binar. 2 - ne kemi mënyra për të bërë këtë pa asnjë prodhimit ndryshon dhe ne jemi në gjendje ta bëjnë këtë të shpejtë, të shkaktojë ne e dimë kodin tonë dhe kemi shumë përvojë në gjetjen e mete apo konflikte me plugins të tjera.
Anyway - pyetjen tuaj nuk ju jep ndonjë hap më afër zgjidhjes. Ne ju ofrojmë mbështetjen tonë të plotë. Ju mund të pranoni atë që keni paguar për të, ose ju mund të refuzojë atë. Ne do të nderoj vendimin dhe të përpiqen për të ju ndihmojë edhe në qoftë se refuzojnë mbështetjen tonë. Ende ju lutemi të përqëndrohet në çështje - që ju doni të përpiqet të bëjë këtë vetë, atëherë ju lutem lë të kuptohet se ugar tonë. Ju dëshironi të na në kohë të sigurt tuaj, ju lutemi na futur me emrin tuaj Ju lutemi vini re se të gjitha synimet tona janë për t'ju ndihmuar.
Drejtë, dhe pikë unë jam duke e bërë është që unë mund të ndiqni udhëzimet, kështu, ju lutem më jepni udhëzime.
Unë nuk dua të jep juve akses si ju nuk kanë reputacion online, vetëm njerëzit i japin qasje në forumet e mia janë më, vBulletin dhe Muslimanët për shkak se unë mund të besimit të tyre.
Ju jeni e re për mua, kështu, unë do të preferoj që të ketë udhëzime jo, mbështetje të plotë.
Thanks.
Vendimi është i juaj dhe ne do ta nderojë atë edhe ajo që i bën gjërat më të ndërlikuara:) Ju lutem mos harroni se ju gjithmonë mund të bëjë vetëm kopje e forumit dhe na japin akses për të provuar shembull, jo forum i vërtetë.
Ju lutemi të udhëzimeve ugar të cilat ne tashmë ju ka dhënë. Ju nuk keni për të vendosur jehonë pas çdo linjë të - të gjetur se si kërkimi binar është duke punuar. Vendos disa në fillim, disa në fund, disa në mes. Kontrolloni të cilat janë treguar të cilat nuk, disa vënë në mes të fundit dhe një të cilat nuk tregohet, dhe kështu me radhë. Në këtë mënyrë ju do të përcaktojë se ku prishet Kodi. Një tjetër lë të kuptohet se - përdorimi URL për RSS2 dhe echos vendosur në funksione për RSS2 (shumë i kodit nuk është përdorur në të gjitha). Si unë tashmë e shkroi atë - ne e dimë kodin tonë dhe e di se si dhe ku mund të shikojnë në mënyrë efikase. Për ju mund të jetë më e lehtë në qoftë se ju të gjeni vetëm dukurive të RSS2 në kodin. Ju lutemi të fillojnë nga fillimi (shikoni në lë të kuptohet se më parë) - ajo mund të jetë diçka përpara se të vlerësimit shkon në RSS2 kod të veçantë.
Gjithashtu para se të gjithë që ju lutem shikoni ju keni ndonjë plugins të tjera që punojnë në goditje external_complete dhe çaktivizoni atë përkohësisht për të kontrolluar e bën një pjesë e saj shkakton konflikti.
Ju lutem na tregoni në lidhje me rezultatet tuaja.
Unë tani e kanë atë të punës, duket se i kishte një aftësi të kufizuara plugin gabimisht.
Por ushqen përkthyer nuk e provoj, shumë gabime.
Feed Results Validator: http://www.computer-juice.com/forums/zh-CN/external.php?type=RSS2
Dhe tuajin këtu janë të këqija;
Feed Results Validator: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/zh-CN/external.php?type=RSS2
Siç e shoh unë ata janë të vlefshme dhe disa lë të kuptohet se janë për të përmirësuar.
Ju lutem vini re se RSS jonë është në rregull. 1 çështja ka të bëjë me përmbajtjen që për atë që është në postin e jo në anën tonë. 2 është se si krijon kanale vBulletin RSS - vetëm vini re se nuk ndodh në dhomën e përkthyer RSS channel, kur vBET nuk bën asgjë.
Në rastin tuaj nuk ka të vërtetë duket të jetë një çështje. Ajo duket si e gabuar është dërguar header. Unë do të kodit të drejtë tani për të kërkuar çështje - duhet të ju jap doze në një kohë:)
Feed tim ka çështje me kodimin, karaktere të veçanta dhe 500 error code server.
Feed tuaj ende i jep 500 error server, e cila është e keqe.
Këtë ushqim nuk do të vërtetoni.
Server HTTP Error 500 kthye: Gabim i brendshëm Server
Thanks për të gjetur këtë bug:) Për zgjidhje - shih doze më poshtë - që do të përfshihen në publikimin e ardhshëm.
Quick fix:
1. Gjej plugin me emrin "Translate RSS" dhe të shkoni për të redaktuar atë.
2. Gjej atje:
vbet_external_complete(&$output);
3. Replace nga:
vbet_external_complete(&$output, &$headers);
4. Ruaj ndryshimet
5. Edit file / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
6. Gjej atje:
function vbet_external_complete(&$output) {
7. Replace nga:
function vbet_external_complete(&$output, &$headers) {
8. Ngarko fie ndryshuar në server.
Ju lutem na tregoni e bëri atë të zgjidhur çështjet RSS tuaj. Kjo zgjidhje ishte testuar në forumet tona provë dhe zgjidh çështjen e encoding.
Same.
http://www.computer-juice.com/forums/zh-CN/external.php?type=RSS2
Feed Results Validator: http://www.computer-juice.com/forums/zh-CN/external.php?type=RSS2
Gjithashtu feed tuaj të vazhdojnë të japin 500 gabim;
Normal vBulletin rss nuk;
Ju jeni në kërkim tani mbi përmbajtjen cached (cache RSS është trajtuar nga vBulletin).
I kontrolluar RSS tuaj për / ar / dhe kjo është e mirë. zh-CN do të jetë mirë, pasi të skadojë cache:) Ju lutem kontrolloni vetëm atë në diçka që nuk është kopje e ruajtur më parë (si përkthimi arabisht) dhe le të na njohin rezultatet.
Gjithashtu, një tjetër bug, në RSS tuaj shumë, nëse ju shikoni në vlefshmërinë lëviz, të gjitha lidhjet janë treguar në faqet në anglisht, jo faqet e reja të gjuhës, kështu që faqja RSS nuk është edhe lidhur me temat e drejtë!
Gjithashtu, një tjetër bug, në RSS tuaj shumë, nëse ju shikoni në vlefshmërinë lëviz, të gjitha lidhjet janë treguar në faqet në anglisht, jo faqet e reja të gjuhës, kështu që faqja RSS nuk është edhe lidhur me temat e drejtë!
Siç e shoh në kanalin tuaj RSS për Arabic se çdo gjë është në rregull. Ndoshta I miss diçka. Ju lutemi dërgoni URL e saktë RSS kanal për forumin tuaj, ku ekziston çështja dhe të japë URL saktë që është e gabuar në këtë kanal.
Ok, por, ende 500 gabim, bot google nuk do të donte 500 header gabim!
Gjithashtu lidhjet janë në këtë format.
***. Computer-juice.com/forums/bg/showthread.php? T = 28848 & goto = newpost
Nuk duhet të jenë ata URL seo'd?
Ok, por, ende 500 gabim, bot google nuk do të donte 500 header gabim!
Gjithashtu lidhjet janë në këtë format.
***. Computer-juice.com/forums/bg/showthread.php? T = 28848 & goto = newpost
Nuk duhet të jenë ata URL seo'd?
Rreth 500 kokë - në këtë moment unë nuk kam asnjë ide se pse validator pretendimet rreth 500 error - URL njëjtë në shfletuesin jep përmbajtjen e duhur. Gjithashtu duket vetëm në disa përkthime të tjera jo. Ndoshta kjo është diçka me cache - ne do të kthehen në atë pasi cache skadon dhe kontrolloni nuk është një çështje ekzistuese ose historia thjesht kopje e ruajtur.
Rreth links - po ato duhet të seo'd URLs. Ju lutem tregoni se çfarë është vlera juaj për "Forum directory" vendosjen.
Duhet të jetë çështje e cache, të gjitha të reja përkthyer rss feeds tani janë 100% ok, thank you.
Ok kështu që problemi është feeds përkthyer para këtij rregulluar ende kanë gabime dhe e gabuar jo URLs seo.
Si mund të fshini cache vjetër ushqen në mënyrë të ushqyer të reja me bug fixes mund të punojnë.
Thanks.
Ajo duhet të bëhet automatikisht - Ora RSS cache është i matur në minuta jo, në ditë ... Nuk e di i / ku vBulletin lejon të qartë cache RSS dorë. Yoou mund të përpiquni të vendosur atë në vlerë të vogël (si 1 minutë), kur ju jeni duke bërë teste, dhe më pas të kthehemi në një mëparshme.
Siç kam shkruar nuk duhet të jetë kopje e ruajtur për kaq gjatë. Ju lutem sigurohuni që ju jeni në kërkim të prodhimit kanal aktuale nuk cached në anën tuaj (si në shfletuesin cache). Ju lutem jepni URL për RSS i cili ende nuk është e saktë - unë do të kontrollojë atë në anën time. Në qoftë se kjo do të jetë e nevojshme ne do të shikojmë për bug, por së pari le të kontrolloni e bën me të vërtetë ekziston.
Gjithashtu ju lutem na dërgoni rregullave 2 tuaj të parë për vBET dhe të sigurohemi që keni vendosur dosjen tuaj forum / forume ne konfigurimin vBET.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):