Перегляд повної версії: Вирішений Server Load
Мій сервер навантаження становить 0,50 весь день цей мод відключений.
З його допомогою включена навантаження на 5.00-10.00.
Це занадто висока, у мене є всі folowed продуктивність інформація тут, але все ж високі.
Буде навантаження йдуть після всього форуму в кеші, тобто, ця навантаження запис в MySQL?
Чи це щось інше. Дякуємо.
Привіт
Я вважаю, ви знайдете якусь відповідь на ваше запитання тут:
Тут ви також знайдете відповідь на високі навантаження на сервер:
І тут також більше про навантаження на сервер:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/284-vbet-loads.html
Важлива річ про навантаження на сервер:
- Що таке висота і те, що низькі залежить від того, скільки процесорів у вас є
- Якщо ваші сторінки відображаються в прийнятний час, то ви не маєте будь-яке питання - що б ваш сервер Навантаження
Також у нас ще є багато ідей, як зробити інший хід виконання, так що кожна версія буде ще швидше:)
Будь ласка, дайте нам знати, якщо не відповісти на ваше запитання.
Я прочитав всі ці теми, як я сказав, теж говорять навантаження це прекрасно, бо кількості CPS це добре, але холодно факти свій вантаж без становить 0,50, моя навантаження з є 5.0-10.0.
10x до 20x навантаження на сервер, тобто BIG.
Що викликає навантаження, це читання або запис в MySQL або обидва чи щось інше?
vBET не переведена на сайт додається тільки прапори. Отже, ви більше навантаження, тому що ви додатковий трафік перекладених сторінок. Якщо ви хочете перевірити, наскільки великий вплив на нього є кеш, то будь ласка, просто вимкніть його і перевірити, як зміни навантаження на сервер. Пам'ятайте, що перекладені сторінки будуть генерувати значно повільніше.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):