КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Server Load

Snake
25-02-10, 20:03
Мій сервер навантаження становить 0,50 весь день цей мод відключений.

З його допомогою включена навантаження на 5.00-10.00.

Це занадто висока, у мене є всі folowed продуктивність інформація тут, але все ж високі.

Буде навантаження йдуть після всього форуму в кеші, тобто, ця навантаження запис в MySQL?

Чи це щось інше. Дякуємо.

vBET
25-02-10, 20:14
Привіт

Я вважаю, ви знайдете якусь відповідь на ваше запитання тут:

Тут ви також знайдете відповідь на високі навантаження на сервер:

І тут також більше про навантаження на сервер:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/284-vbet-loads.html

Важлива річ про навантаження на сервер:
- Що таке висота і те, що низькі залежить від того, скільки процесорів у вас є
- Якщо ваші сторінки відображаються в прийнятний час, то ви не маєте будь-яке питання - що б ваш сервер Навантаження

Також у нас ще є багато ідей, як зробити інший хід виконання, так що кожна версія буде ще швидше:)

Будь ласка, дайте нам знати, якщо не відповісти на ваше запитання.

Snake
25-02-10, 20:24
Я прочитав всі ці теми, як я сказав, теж говорять навантаження це прекрасно, бо кількості CPS це добре, але холодно факти свій вантаж без становить 0,50, моя навантаження з є 5.0-10.0.

10x до 20x навантаження на сервер, тобто BIG.

Що викликає навантаження, це читання або запис в MySQL або обидва чи щось інше?

vBET
28-02-10, 02:36
vBET не переведена на сайт додається тільки прапори. Отже, ви більше навантаження, тому що ви додатковий трафік перекладених сторінок. Якщо ви хочете перевірити, наскільки великий вплив на нього є кеш, то будь ласка, просто вимкніть його і перевірити, як зміни навантаження на сервер. Пам'ятайте, що перекладені сторінки будуть генерувати значно повільніше.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1