PDA

View Full Version: Rešeno Server Load

Snake
25-02-10, 20:03
Moja obremenitve strežnika je 0,50 ves dan s to mod onemogočen.

S tem je omogočena obremenitve na 5,00-10,00.

To je previsoka, imam folowed vse zmogljivosti info tukaj, ampak še vedno pa je visok.

Will obremenitve izginejo celoten forum so shranjeni v predpomnilniku, to je, je to povzročilo obremenitev od pisanja do MySQL?

Ali pa je nekaj drugega. Hvala.

vBET
25-02-10, 20:14
Hi

Menim, da boste našli nekaj odgovor na vaše vprašanje tukaj:

Tukaj boste našli tudi odgovor o visokih obremenitve strežnika:

In tu je tudi več o obremenitve strežnika:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/284-vbet-loads.html

Pomembna stvar pri obremenitve strežnika:
- Kaj je višina in kaj je nizka je odvisna od števila CPU imate
- Če vaše strani prikaže v sprejemljiv čas, potem nimate vseh vprašanjih - ne glede na vaš Server Load je

Prav tako imamo še vedno veliko idej, kako narediti drugo delovanje napredek, tako da vsaka različica bo še hitreje:)

Prosimo, sporočite nam, če ne odgovoriti na vaše vprašanje.

Snake
25-02-10, 20:24
Prebral sem vse te teme, kot sem rekel, tako rekoč breme je v redu, ker zneska CPS je v redu, ampak hladna dejstva, so svoj tovor, ne da bi je 0,50, moj tovor s je 5,0-10,0.

10x do 20x obremenitve strežnika, ki je BIG.

Kaj povzroča obremenitve, je to branje ali pisanje na mysql ali oboje ali kaj drugega?

vBET
28-02-10, 02:36
vBET na ni preveden mestu dodaja samo zastave. Torej imate večje breme, saj imate dodatna promet na prevedenih strani. Če želite preveriti, kako velik vpliv na to imajo cache potem prosim, da izklopite in preverite, kako se vaše spremembe obremenitve strežnika. Prosimo, upoštevajte, da se bo ustvarila prevedenih strani veliko počasneje.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations