View Full Version: Решени Натоварване на сървъра
Моят натоварване на сървъра е 0.50 през целия ден с този мод инвалиди.
С нея ще позволи натоварване е най-5.00-10.00.
Това е твърде висока, аз имам folowed всички изпълнението информация тук, но все още е висока.
Ще се зареди си отиде, след като в целия форум се кешира, т.е., това натоварване, причинено от писане до MySQL?
Или е нещо друго. Благодаря.
Здрасти
Вярвам, че Вие ще намерите някои отговор за вашия въпрос тук:
Тук ще намерите отговор за високо натоварване на сървъра:
И тук също е повече за натоварване на сървъра:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/284-vbet-loads.html
Важното нещо за натоварването на сървъра:
- Какво е височина и това, което е ниско, зависи от това колко много CPU имате
- Ако страниците Ви показва в благоприятно време, тогава не е нужно всеки въпрос, независимо от натоварването на сървъра е
Също така ние все още имат много идеи как да се направи друг напредък за изпълнение, така че всяка версия ще бъде още по-бързо:)
Моля, нека да знаят, ако не отговори на въпроса ви.
Прочетох всички тези теми, както казах, че товарът е добре, защото на размера на CPS е добре, но студени факти са ми за зареждане, без да е 0,50, натоварване ми с 5.0-10.0.
10x до 20x натоварване на сървъра, че е голям.
Какви са причините за товара, четене или писане на MySQL или и двете, или нещо друго?
vBET за не преведени сайт добавя само знамена. Така че имате по-голям товар, защото имате допълнителен трафик към преведените страници. Ако искате да проверите колко голямо влияние върху него имат кеш, моля просто да го изключите и да проверите как вашите промени в натоварването на сървъра. Моля, бъдете наясно, че преведените страници ще генерира много по-бавно.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):