مشاهده نسخه کامل : حل بار سرور
بار سرور من 0.50 در تمام طول روز با این وزارت دفاع غیر فعال است.
با آن را قادر ساخت بار در 5.00-10.00.
این بیش از حد بالا است ، من folowed تمام اطلاعات عملکرد در اینجا اما هنوز هم آن بالا است.
بار برود پس از کل انجمن های cache شده است ، یعنی این بار ناشی از نوشتن به MySQL؟
یا آن چیز دیگری است. با تشکر.
سلام
من معتقدم که شما برخی از پاسخ برای پرسش خود را در اینجا پیدا :
در اینجا همچنین شما را پیدا خواهد کرد پاسخ در مورد بار سرور بالا :
و در اینجا نیز بیشتر در مورد بار سرور :
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/284-vbet-loads.html
نکته مهم در مورد بار سرور :
-- چه ارتفاع و چه کم است بستگی دارد چه بسیاری از CPU شما
-- اگر صفحات شما نمایش در زمان قابل قبول و سپس شما هر موضوع را نداشته باشند -- هر چه بار سرور شما
همچنین ما هنوز هم بسیاری از ایده ها را به یکی دیگر از پیشرفت عملکرد ، بنابراین هر نسخه خواهد شد حتی سریع تر :)
لطفا به ما اطلاع دهید اگر سوال شما پاسخ دهد.
من تمام کسانی که موضوعات را خوانده ام ، همانطور که گفتم ، همچنین گفت : بار به خاطر مقدار CPS خوب است خوب است ، اما حقایق واضحی بار من بدون.50 ، بار من با 5.0-10.0 است.
10X به 20X بار سرور ، است که بزرگ است.
چه باعث می شود بار است ، آن را خواندن و یا نوشتن به خروجی زیر و یا هر دو و یا چیز دیگری؟
فعال تصدی در سایت ترجمه نشده است ، می افزاید : پرچم تنها است. بنابراین شما باید بار بزرگتر است زیرا شما باید ترافیک اضافی را به صفحات ترجمه شده است. اگر شما می خواهید برای بررسی چگونگی تاثیر بزرگ بر روی آن حافظه نهان و سپس فقط آن را خاموش و بررسی چگونگی تغییرات بار سرور. لطفا آگاه باشید که صفحات ترجمه شده تولید خواهند کرد بسیار آهسته تر.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):