Перегляд повної версії: Вирішений Не перекладу
Jncocontrol
28-05-12, 08:49
Гей, коли я перевірити і подивитися, якщо Переклад працює прямо, вона не працює (якщо це має сенс)
Наприклад, я натискаю на Японська Переклад, він не показує вгору в японських знаків, замість цього на мій сайт він говорить "<website> (японська)".
Якщо я як і раніше не робить багато сенсі, ось мій сайт з японських знаків: єдність відео-ігри (японська) (http://vgunity.com/forum/forum.php?language=ja)
EDIT: Тепер це не відображення будь-які символи на всіх, і коли я бачу, що один з моїх потік, він все ще не перевести.
Я використовую Microsoft incase він означає нічого.
Jncocontrol
29-05-12, 06:42
До речі я отримав це при інсталяції VBET
parameter 1 to be resource, object given in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 10
Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, object given in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 10
Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, object given in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 10
Jncocontrol
29-05-12, 07:03
Я отримав його на роботу, я знайшов цю посаду і допоміг мені: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2629-not-translating-pages-completely-vbulletin-4-1-8-a-2.html#post12100
Jncocontrol
29-05-12, 07:05
Тепер мене нова проблема. (мені шкода, що я продовжують надходити знову після того, як я вирішити щось)
Зараз на іншій мові, коли я намагаюся і опублікувати щось, я не можу введіть текст. Це як вікні немає. Якщо це має сенс.
EDIT: я перевірив це на декількох мовах, так далеко, як я можу сказати, що це єдиний ефект, як здається, ефекту, японська та Корейська. Я також це перевіряв з китайська, грецька, арабська, фінська, іспанська тайваньських, Тайська та viet мови, знову ж таки, наскільки я можу сказати, що він впливає лише Японська та Корейська мови.
r.dziadusz
30-05-12, 23:41
Могли б ви будь ласка показати мені точний url де вона не працює?
Jncocontrol
31-05-12, 01:04
(日本語) 3-または 4 ですか? (http://vgunity.com/forum/f17/3-4-a-97/?language=ja)
Знову, якщо вона робить багато сенсу, в японських і корейських langauges, я не можу нічого у полі повідомлення введіть, це як його там ще немає.
EDIT: ще краще, ось малюнок.. google Chrome, перекладені.: http://i.imgur.com/6emRf.png
EDIT2: Гей, R.dziadusz, Крім того, сенс VBET не було на майже тиждень, думаю, я можу надіслати вам PM щодо інтеграції VBSEO з VBET?
r.dziadusz
31-05-12, 13:59
Будь ласка деталі доступу Вечора я буде інтегрувати його.
Як я бачу, переклад зробили правильно. Могли б ви будь ласка створіть і Вечора доступ деталі для мене до chceck це?
Також просто щоб бути 100% впевненим. На сторінках відьма японської та корейської мов ви не в змозі опублікувати?
Jncocontrol
01-06-12, 00:03
Будь ласка деталі доступу Вечора я буде інтегрувати його.
Як я бачу, переклад зробили правильно. Могли б ви будь ласка створіть і Вечора доступ деталі для мене до chceck це?
Також просто щоб бути 100% впевненим. На сторінках відьма японської та корейської мов ви не в змозі опублікувати?
Що цікаве Access потрібно вам dziadusz?
малюнок, я написав був переведений з Google chrome, так що я б не той же вважати, що належне.
Всі сторінки і як японська та корейська, я не можу робити будь-які цікаве проводки, повідомлення не з'являється, коли я намагаюся і повідомлення на цих мовах.
r.dziadusz
01-06-12, 21:57
Доступ, ftp, admincp, і якщо ви хочете, щоб ваш Intagration догодити вечора також vbseo пас.
Ви питання не Загальні, мені необхідно перевірити і встановити деякі журнали
Jncocontrol
02-06-12, 06:13
Я послав вам цього Вечора
Привіт. Як я бачу, у вас є vBulletin 4.2 - vBET не була перевірена ще на 4.2. Інші наших клієнтів відправити нам повідомлення, що після оновлення vBulletin до 4.2 він також є проблеми з перекладами. Таким чином, найбільш ймовірно, це проблема сумісності. Ми перевіримо, і ми зробимо новий реліз з vBET розширеної для vBulletin 4.2:)
r.dziadusz
06-06-12, 23:53
Я редагувати ваші .htaccess файлів і конфігурації, тепер працюють Переклад - будь ласка, підтвердіть його, про dissapearing post-box ми ще пересипають його
Jncocontrol
06-06-12, 23:59
Він працює зараз.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):