Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Ne versti
Jncocontrol
28-05-12, 08:49
Ei, kai aš patikrinti ir pamatyti, jei vertimas yra darbo teisė, ji neveikia (jei tai turi prasmę)
Pavyzdžiui, aš spustelėkite japonų vertimo, tai nerodo iki į japoniškus simbolius, vietoj mano svetainėje ji sako "<website> (japonų)".
Jei aš nesu vis dar priėmimo daug prasmės, čia yra mano svetainė su japoniškais simboliais: Video Game vienybę (japonų) (http://vgunity.com/forum/forum.php?language=ja)
Redaguoti: dabar ji nėra rodomos bet simbolių ne visi, ir kai matau vienas iš mano temoje, ji dar ne versti.
I 'm useing Microsoft uždengti ji reiškia nieko.
Jncocontrol
29-05-12, 06:42
BTW aš tai kai įdiegti VBET
parameter 1 to be resource, object given in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 10
Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, object given in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 10
Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, object given in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 10
Jncocontrol
29-05-12, 07:03
Aš jį dirbti, Radau šį pranešimą, ir padėjo man: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2629-not-translating-pages-completely-vbulletin-4-1-8-a-2.html#post12100
Jncocontrol
29-05-12, 07:05
Dabar aš turintys problema. (aš atsiprašau, aš nuolat ateina atgal po to, kai aš išspręsti kažką)
Dabar kita kalba, kai aš išbandyti ir rašyti kažką, aš negaliu tipo nieko. Tai, kaip šis langelis dingo. Jei tai turi prasmę.
EDIT: aš tai išbandyti keletą kalbų, tiek, kiek aš galiu pasakyti tai vienintelis poveikis atrodo poveikio Japonijos ir Korėjos. Aš taip pat išbandyti jį dėl Kinijos, arabų, Suomijos, Graikijos, Ispanijos Taivano, Tailando ir Vietnamo kalba, dar kartą, tiek, kiek aš galiu pasakyti, jis turi įtakos tik japonų ir korėjiečių kalbos.
r.dziadusz
30-05-12, 23:41
Galėtų jums prašome parodyti tiksli url jei jis neveikia?
Jncocontrol
31-05-12, 01:04
(日本語) 3 または 4 ですか? (http://vgunity.com/forum/f17/3-4-a-97/?language=ja)
Vėl jei jis daro daug prasmės, Japonijos ir Korėjos langauges, aš negaliu tipo nieko į pašto dėžutę, tai kaip tai nėra net ir ten.
EDIT: dar geriau, čia yra paveikslėlį... su "Google" chrome išverstas.: http://i.imgur.com/6emRf.png
EDIT2: Hey, R.dziadusz, taip pat, prasme, VBET nebuvo dėl beveik per savaitę, manau, gali siųsti jums a PM dėl integravimo VBSEO su VBET?
r.dziadusz
31-05-12, 13:59
Prašome PM prieigos informacija apie aš bus integruoti ją.
Kaip matau, vertimas yra padaryta teisingai. Galėtų jums prašome sukurti ir PM prieigos išsamiai man į chceck ji?
Taip pat tik tikrai būtų 100 %. Dėl puslapių ragana Japonijos adn korėjiečių kalbomis Jūs negalite rašyti?
Jncocontrol
01-06-12, 00:03
Prašome PM prieigos informacija apie aš bus integruoti ją.
Kaip matau, vertimas yra padaryta teisingai. Galėtų jums prašome sukurti ir PM prieigos išsamiai man į chceck ji?
Taip pat tik tikrai būtų 100 %. Dėl puslapių ragana Japonijos adn korėjiečių kalbomis Jūs negalite rašyti?
Kas kinda prieiga jums reikia dziadusz?
aš komandiruotiems paveikslėlį buvo išverstas su "Google", chromas, kad aš ne excatly būti, kad už suteiktas.
Visų, puslapių, ir tiek Japonijos ir Korėjos aš negaliu daryti bet kinda komandiravimo, post nepasirodo, kai aš išbandyti ir registruoti tomis kalbomis.
r.dziadusz
01-06-12, 21:57
Visi prieigos, ftp, admincp ir jei norite, kad jūsų Intagration prašome PM taip pat vbseo praeiti.
Galite klausimas nėra bendro, man reikia patikrinti ir nustatyti kai kurie žurnalai
Jncocontrol
02-06-12, 06:13
Aš atsiųsti jums kad PM
sveikas. Kaip matau turite vBulletin 4.2 - vBET buvo ne bandomi dar 4.2. Kitų mūsų klientų atsiųskite mums laišką, kad po naujinimo vBulletin į 4.2 jis taip pat yra problemų su vertimai. Taigi greičiausiai tai suderinamumo problemą. Mes bus patikrinti ir mes pasistengsime nauja išleidimo su vBET, stiprinti vBulletin 4.2:)
r.dziadusz
06-06-12, 23:53
Ar redaguoti savo Htaccess failai ir config, dabar dirba vertimo - patvirtinkite jį, apie nyksta post-box mes yra vis dar tvarkyti
Jncocontrol
06-06-12, 23:59
Jis veikia dabar.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):