КПК

Перегляд повної версії: Відхилений ЗАПИС на різних мовах

Smiggy
15-10-09, 00:31
Привіт Міхал,

Ви запитали мене в інший потік, щоб описати це на форумі Запит компонентів.

Див посилання ще раз: клац (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=154496&highlight=urdu)

За допомогою цього хака у вас є вибір, якщо англійська або урду. Виберіть мову урду, і ви дійсно будете вводити мовою урду, а потім ви можете встановити його назад на англійську перемикатися потім буде поміщений справа наліво.

Це те, що я хотів би бачити пристрою, але я сумніваюся, що це відбудеться.

vBET
15-10-09, 00:44
Дякуємо за запит.

Я не знаю, що урду, тому я не розумію питання. Також демо на форум, який я не можу зрозуміти, на все:)

Чи можете ви описати мені більше, чим вона займається?

Також, якщо ви пишете англійською мовою, будь ласка, встановити за замовчуванням мову на англійську, або встановити опцію автоматичного додавання не мова BBCodes коли писати новий пост. Типова мова говорить те, що мова за замовчуванням для ваших повідомлень:) Ви можете змінити його на глобальному рівні в кабінеті, або для певних нове повідомлення в редакторі.

Smiggy
15-10-09, 01:40
Урду мовами.

Якщо ви читали опис, що зв'язують її скажу.

Це дозволяє писати або типу мовою урду.

vBET
15-10-09, 03:36
Але урду не підтримується перекладів Google, так vBET не може з цим впоратися не менш, причиною такого тексту не буде переведена на інші мови ...

Smiggy
15-10-09, 18:31
Це був просто приклад.

Моя функція запиту, якщо можна було б для нас, щоб написати на різних мовах (в реальному часі), а не писати на одній мові, а потім все це отримує переклад пізніше.

Подивіться на код, що працівник, щоб подивитися, що я маю на увазі. :)

vBET
16-10-09, 01:54
Але ви можете написати на різних мовах ... :) Вибачте, але я дійсно не отримаєте крапку.

Коли ви пишете щось, що ви записуєте в режимі реального часу. І ви можете записати його в кожному підтримуваному мовою, і навіть на декількох мовах в одному повідомленні. Вам НЕ варто писати на одній мові:)

Просто прочитайте цю статтю:

Smiggy
17-10-09, 01:56
Я думаю, що ви маєте на увазі з вашим зламати можна вводити польські допомогою англійської клавіатури або англійською мовою, а потім зламати ваш переведе його.

Чи так це буде працювати?

Або, наприклад, я буду мати можливість писати на хінді в хінді алфавіт, а не англійська. Хінді має свій власний алфавіт в різних символів.

Я сподіваюся, що дозволяє більш повно сенсу.

vBET
17-10-09, 03:41
Коли ви пишете мовою, ви пишете на цій мові. За допомогою цієї мови символів. До тестові повідомлення - ті, які написані на різних мовах - ви можете побачити оригінал (до переведення) - просто натисніть на стрілку праворуч від прапора на мові оригіналу.

Або краще подивитися тут. Повідомлення нижче, на японській мові - це означає, що вона написана на японській мові - натисніть на стрілку, і ви побачите оригінальний текст, який був записаний (я не знаю, японська - це просто скопійовані з Вікі;))

Є торти, не алкоголь

У районі тестових повідомлень ви також можете побачити горщики, написаних на інших мовах - ті все було написано з використанням своїх національних символів. Таким чином, коли користувач з якоїсь країні буде підписатися на ваш форум. Він не може бачити тільки ваш форум на своїй мові - він може також писати на своїй мові! : D

Smiggy
17-10-09, 14:14
See screenprint, I selected my language Japanese from UserCP --> Редагувати дані.

Так що, коли я починаю новий потік і типу я бачу тільки англійські символи?

Smiggy
19-10-09, 22:59
Я впевнений, що це стає для вас засмучувати, але Міхал див. мій останній екран.

vBET
20-10-09, 02:24
See screenprint, I selected my language Japanese from UserCP --> Редагувати дані.

Так що, коли я починаю новий потік і типу я бачу тільки англійські символи?

Нарешті я отримую свою точку зору;)
Так - ви, звичайно, розумію, що ви пишете. Якщо ви хочете побачити інші ознаки, ви повинні написати інші ознаки - це значить змінити настройки клавіатури:)

vBET
20-10-09, 02:26
Я впевнений, що це стає для вас засмучувати, але Міхал див. мій останній екран.

Прикро - не у всіх. Я люблю слухати, як я можу покращити ще більш vBET:)

Крім того - я отримую точки вже - див. попередній відповідь.

Smiggy
20-10-09, 20:08
Нарешті я отримую свою точку зору;)
Так - ви, звичайно, розумію, що ви пишете. Якщо ви хочете побачити інші ознаки, ви повинні написати інші ознаки - це значить змінити настройки клавіатури:)

О, я бачу.

Хак я зв'язався вам дозволяє писати англійською та урду (як приклад). Це те, що я був запитуєте.

Може бути, ви повинні поглянути на код і подивитися, якщо це можливо.

До речі, коли буде VB 3,0 вийде? : D

Smiggy
22-10-09, 17:39
Що ви скажете Міхал? : D

vBET
22-10-09, 23:44
О, я бачу.

Хак я зв'язався вам дозволяє писати англійською та урду (як приклад). Це те, що я був запитуєте.

Може бути, ви повинні поглянути на код і подивитися, якщо це можливо.

До речі, коли буде VB 3,0 вийде? : D

Я додав цю нитку посилання на моєму TODO списку:)

Дата релізу - продукт вона готова і стабільна. Він буде випущений в не більше ніж 1 місяць:)

Smiggy
23-10-09, 00:11
Я додав цю нитку посилання на моєму TODO списку:)

Дата релізу - продукт вона готова і стабільна. Він буде випущений в не більше ніж 1 місяць:)

1 місяць?

Чорт!

Чи буде він бути звільнений з цією функцією?

vBET
23-10-09, 15:18
1 місяць?

Чорт!

Чи буде він бути звільнений з цією функцією?

vBET 3.0.0 доступна з сьогоднішнього дня для деяких форумів, які підтримує цей проект, перш ніж (детальніше тут: В. Б. підприємство Перекладач - Сторінка 48 - vBulletin.org форуму (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?p = 1896325)):)

Для продажу йому доведеться почекати ще трохи:) Я дійсно думаю, що він буде доступний в 2 тижні, 1 місяць, але щось більш безпечним для мене, щоб сказати:)

І ця функція не буде включений в 3.0.0 - тому що я хочу дати вам дійсно хороший і добре протестований продукт. Додавання нових функцій в поспішати не хороша ідея:) Але бути спокійним - vBET є багато планів, яка йде на 4.0.0 вже:)

Deadl
25-10-09, 18:17
спасибі ********************....

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1