Виев Фулл Версион: Одбијен ПИСАЊЕ на различитим језицима
Здраво Михал,
Сте ме питали у друге нити да опише ово у форуму функција захтева.
Види, веза опет: клику (хттп://ввв.вбуллетин.орг/форум/сховтхреад.пхп?т=154496&хигхлигхт=урду)
Са овим пијук имате избор да ли енглески или урду. Одаберите урду и заправо ће бити да куцате у урду и онда можете да га постави поново на енглески Тоггле ће онда бити постављена са десна на лево.
То је нешто што бих волео да видим укључени, али сумњам да ће се десити.
Хвала за захтев.
Не знам шта је урду, тако да не разумем питање. Такође, живи ДЕМО на форуму који нисам у стању да разумеју у све:)
Можете ли да објасните ми ста висе зар не?
Такође, ако пишете на енглеском језику, молимо вас да подесите подразумевани језик на енглески, или подесите опцију да не додаје аутоматски ББЦоде језику када пишу нови пост. Подразумевани језик, каже оно што је подразумевани језик за своје поруке:) Можете га променити на глобалном нивоу у Усер ЦП, или за одређене нову поруку у едитору.
Урду је језик.
Ако прочитате опис у које су повезане она ће ти рећи.
Омогућава вам да пишете или тип у урду.
Али, урду није подржан од стране Гоогле преводи, тако да вБЕТ не може руковати још, јер такав текст не би био преведен на друге језике ...
То је био само пример.
Мој захтев функција је да ли би било могуће за нас да пишу на различитим језицима (реалном времену), уместо писања на једном језику и онда је све добија касније преведена.
Погледајте код за који пијук да видите на шта мислим. :)
Али можете писати на различитим језицима ... :) Извини, али ја заиста не добијете тачку.
Када пишете нешто, ви то пишете у реалном времену. А можете га писати у сваком подржани језик, па чак и на више језика у једној поруци. Ви не морате да напише на једном језику:)
Само прочитати овај чланак:
Мислим да значи са пијук можете унети Пољски користећи енглески тастатуре или на енглеском језику и онда се ваш пијук ће га превести.
Да ли је то како ће радити?
Или на пример, да ли ћу моћи да пишем у хинди хинди писмо у, а не енглески. Хинди има своје писмо у различите ликове.
Надам се да има бољи осећај.
Када пишете у неком језику пишете на том језику. Користећи овај језик карактера. Иди на тесту поруке - оне су написане на различитим језицима - можете видети оригиналне (пре превод) - само кликните на стрелицу на десној страни заставе за оригинални језик.
Или боље погледајте овде. Поруку испод је у јапански - то значи да је написано на јапанском - кликните на стрелицу и видећете оригинални текст који је написан (не знам јапански - то је само копира из Виктионари;))
Ту су колачи и торте, а не алкохол
У поруке тестирање такође можете видети саксије писане на другим језицима - тим све је било написано преко својих националних карактера. Тако да када корисник из неке земље потписаће до вашег форума. Он не може да види само форум на свом језику - он је такође може да пише на свом језику! : Д
See screenprint, I selected my language Japanese from UserCP --> Уређивање Ваши детаљи.
Тако, када почнем нову тему и тип видим само енглески карактери?
Сигуран сам да је то све фрустрирајући за вас, али молим вас Михал видим најновије екрана.
See screenprint, I selected my language Japanese from UserCP --> Уређивање Ваши детаљи.
Тако, када почнем нову тему и тип видим само енглески карактери?
Коначно сам се ваше тачке;)
Да - наравно да видите шта пишете. Ако желите да видите друге знаке, морате да пишете других знакова - то значи промените подешавања тастатуре:)
Сигуран сам да је то све фрустрирајући за вас, али молим вас Михал видим најновије екрана.
Фрустрирајући - уопште не. Волим да чујем како ја могу да побољшају још више вБЕТ:)
Такође - да добијем већ ствар - погледајте претходни одговор.
Коначно сам се ваше тачке;)
Да - наравно да видите шта пишете. Ако желите да видите друге знаке, морате да пишете других знакова - то значи промените подешавања тастатуре:)
Ох, видим.
Хацк вам повезани са вам омогућава да пишете на енглеском и Урду (као пример). То је оно што сам тражи.
Можда би требало да погледате код и видети да ли је то могуће.
БТВ, када ће ББ 3.0 бити објављен? : Д
Ох, видим.
Хацк вам повезани са вам омогућава да пишете на енглеском и Урду (као пример). То је оно што сам тражи.
Можда би требало да погледате код и видети да ли је то могуће.
БТВ, када ће ББ 3.0 бити објављен? : Д
Додао сам ову тему линк на мој листи обавеза:)
Релеасе дате - производ је спреман и стабилна. То ће бити објављен у не више од 1 месец:)
Додао сам ову тему линк на мој листи обавеза:)
Релеасе дате - производ је спреман и стабилна. То ће бити објављен у не више од 1 месец:)
1 месец?
Дамн!
Да ли ће бити пуштени уз ту функцију?
1 месец?
Дамн!
Да ли ће бити пуштени уз ту функцију?
вБЕТ 3.0.0 је доступан од данас на неким форумима који подржава овај пројекат пре (детаљи овде: ВБ предузећа Преводилац - Страна 48 - вБуллетин.орг форум (хттп://ввв.вбуллетин.орг/форум/сховтхреад.пхп?п = 1896325)):)
Продаја она ће морати да сачека само мало више:) Ја стварно мислим да ће бити доступан у 2 недеље, али 1 месец нешто више сигурно за мене да кажем:)
И ова функција неће бити укључени у 3.0.0 - зато што желим да вам дати заиста добар и добро тестиран производ. Додавање нових функција у журби није добра идеја:) Али будите мирни - вБЕТ имају много планова који иде на 4.0.0 вец:)
хвала ********************....
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):