PDA

View Full Version: Zavrnjen PISANJE v različnih jezikih

Smiggy
15-10-09, 00:31
Hi Michal,

Vprašali ste me v drugo nit za opis tega v forumu Feature Request.

Glej, spet povezava: kliknite (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=154496&highlight=urdu)

S to kramp imate na izbiro, če angleščini ali urdu. Izberi urdu in boste dejansko tipkanje v urdu, nato pa jo lahko nastavite nazaj v angleščino preklopite bo nato dajo od desne proti levi.

To je nekaj, kar bi radi videli vključena, ampak dvomim, da se bo zgodilo.

vBET
15-10-09, 00:44
Hvala za zahtevo.

Ne vem, kaj je urdu, tako da ne razumem vprašanja. Tudi v živo demo na forum, ki nisem mogel razumeti, sploh:)

Lahko mi prosim opišite bolj kaj počne?

Tudi, če pišete v angleškem jeziku, vas prosimo, nastavite privzeti jezik v angleščino, ali je možnost, da niso samodejno dodati jezik BB kode, ko pišete novo delovno mesto. Privzeti jezik pravi, kaj je privzeti jezik za vaše prispevke:) Lahko ga spremenite v globalno CP uporabnika, ali za določeno novo sporočilo v urejevalnik.

Smiggy
15-10-09, 01:40
Urdu je jezik.

Če ste prebrali opis, ki se povezujejo bo vam povem.

To vam omogoča, da napišete, ali tip v urdu.

vBET
15-10-09, 03:36
Toda urdujščina ne podpira prevodi Google, tako da vBET ne more ravnati še, vzrok takega besedila ne bi bil preveden v druge jezike ...

Smiggy
15-10-09, 18:31
To je samo primer.

Moja funkcija zahteva, če bi bilo mogoče za nas, da pišejo v različnih jezikih (v realnem času), namesto pisanja na en jezik in ga nato dobi vse prevedeno kasneje.

Poglej kodo za kramp, ki bi videli, kaj mislim. :)

vBET
16-10-09, 01:54
Vendar pa lahko pišete v različnih jezikih ... :) Oprosti, ampak jaz res ne dobite točke.

Ko pišete nekaj, jo napišite v realnem času. In ga lahko napišete v vsakem podprti jezik, in celo v več jezikih, v eno sporočilo. Nimate pisati v enem jeziku:)

Samo preberite ta članek:

Smiggy
17-10-09, 01:56
Mislim, da mislite s svojo kramp lahko vnesete poljski z angleško tipkovnico ali v angleškem jeziku, nato pa bo vaš kramp prevesti.

Je to, kako bo to delovalo?

Ali pa na primer bom mogel pisati v hindijščini v Hindijščina abecede in ne angleščini. Hindi ima svojo abecedo v različne znake.

Upam, da je boljši občutek.

vBET
17-10-09, 03:41
Ko pišete v nekaterih jezikovnih pišete v tem jeziku. S tem jeziku znakov. Pojdi na test sporočila - to so napisane v različnih jezikih - si lahko ogledate originalno (pred prevod) - samo kliknite puščico na desni strani zastave v izvirnem jeziku.

Ali bolje poglej tukaj. Sporočilo spodaj je v japonski - to pomeni, da je napisana v japonščini - kliknite na puščico in boste videli originalnega besedila, ki je bila napisana (ne vem, japonski - to je samo prepisali iz Wiki;))

Obstajajo torte, ne alkohola

V preskusnem območju sporočila si lahko ogledate tudi lonci, napisane v drugih jezikih - tiste bila vsa pisna z uporabo njihove nacionalne znake. Tako da, ko bo uporabnik iz nekaterih držav, se prijavite na svoj forum. Ne more samo videti vaš forum v njegovem jeziku - je lahko tudi pisati v njegovem jeziku! : D

Smiggy
17-10-09, 14:14
See screenprint, I selected my language Japanese from UserCP --> Uredite svoje podatke.

Torej, ko začnem novo nit in tipa vidim le angleško znakov?

Smiggy
19-10-09, 22:59
Prepričan sem, da to postaja neprijetno za vas, Michal pa si oglejte moje zadnje zaslon.

vBET
20-10-09, 02:24
See screenprint, I selected my language Japanese from UserCP --> Uredite svoje podatke.

Torej, ko začnem novo nit in tipa vidim le angleško znakov?

Končno sem dobil svojo točko;)
Da - seveda vidite, kaj pišete. Če želite videti druge znake, moraš pisati drugi znaki - to pomeni, da spremenite svoje nastavitve tipkovnice:)

vBET
20-10-09, 02:26
Prepričan sem, da to postaja neprijetno za vas, Michal pa si oglejte moje zadnje zaslon.

Frustrirajuće - sploh ne. Všeč mi je slišati, kako lahko izboljšam še več vBET:)

Prav tako - sem dobil točke že - glej prejšnji odgovor.

Smiggy
20-10-09, 20:08
Končno sem dobil svojo točko;)
Da - seveda vidite, kaj pišete. Če želite videti druge znake, moraš pisati drugi znaki - to pomeni, da spremenite svoje nastavitve tipkovnice:)

Oh, vidim.

Kramp sem vam povezana omogoča pisanje v angleščini in urdu (kot primer). To je tisto, kar sem zahteval.

Mogoče bi si lahko ogledate kodo in videli, če je možno.

Btw, ko bo vB 3,0 sprosti? : D

Smiggy
22-10-09, 17:39
Kaj praviš Michal? : D

vBET
22-10-09, 23:44
Oh, vidim.

Kramp sem vam povezana omogoča pisanje v angleščini in urdu (kot primer). To je tisto, kar sem zahteval.

Mogoče bi si lahko ogledate kodo in videli, če je možno.

Btw, ko bo vB 3,0 sprosti? : D

Dodal sem to nit povezavo na mojem TODO seznamu:)

Datum izdaje - izdelek je pripravljen in stabilno. To se bodo sprostila v ne več kot 1 mesec:)

Smiggy
23-10-09, 00:11
Dodal sem to nit povezavo na mojem TODO seznamu:)

Datum izdaje - izdelek je pripravljen in stabilno. To se bodo sprostila v ne več kot 1 mesec:)

1 mesec?

Prekleto!

Bo pa sprosti s tem funkcijo?

vBET
23-10-09, 15:18
1 mesec?

Prekleto!

Bo pa sprosti s tem funkcijo?

vBET 3.0.0 je na voljo od danes pri nekaterih forumih, ki podpirajo ta projekt, preden (podrobnosti tukaj: vB Enterprise Translator - Page 48 - Forum vBulletin.org (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?p = 1896325)):)

Za prodajo bo morala počakati še malo več:) sem res misliš, da bo na voljo v 2 tednih, vendar pa 1 mesec je nekaj več varna za mene reči:)

In to funkcijo, ne bo vključena v 3.0.0 - ker želim, da vam res dobro in tudi preizkušen izdelek. Dodajanje novih funkcij v naglici, ni dobra ideja:) Ampak se mirno - vBET imajo veliko načrtov, ki gre v 4.0.0 že:)

Deadl
25-10-09, 18:17
hvala ********************....

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1