View Full Version: Zavrnjen PISANJE v različnih jezikih
Hi Michal,
Vprašali ste me v drugo nit za opis tega v forumu Feature Request.
Glej, spet povezava: kliknite (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=154496&highlight=urdu)
S to kramp imate na izbiro, če angleščini ali urdu. Izberi urdu in boste dejansko tipkanje v urdu, nato pa jo lahko nastavite nazaj v angleščino preklopite bo nato dajo od desne proti levi.
To je nekaj, kar bi radi videli vključena, ampak dvomim, da se bo zgodilo.
Hvala za zahtevo.
Ne vem, kaj je urdu, tako da ne razumem vprašanja. Tudi v živo demo na forum, ki nisem mogel razumeti, sploh:)
Lahko mi prosim opišite bolj kaj počne?
Tudi, če pišete v angleškem jeziku, vas prosimo, nastavite privzeti jezik v angleščino, ali je možnost, da niso samodejno dodati jezik BB kode, ko pišete novo delovno mesto. Privzeti jezik pravi, kaj je privzeti jezik za vaše prispevke:) Lahko ga spremenite v globalno CP uporabnika, ali za določeno novo sporočilo v urejevalnik.
Urdu je jezik.
Če ste prebrali opis, ki se povezujejo bo vam povem.
To vam omogoča, da napišete, ali tip v urdu.
Toda urdujščina ne podpira prevodi Google, tako da vBET ne more ravnati še, vzrok takega besedila ne bi bil preveden v druge jezike ...
To je samo primer.
Moja funkcija zahteva, če bi bilo mogoče za nas, da pišejo v različnih jezikih (v realnem času), namesto pisanja na en jezik in ga nato dobi vse prevedeno kasneje.
Poglej kodo za kramp, ki bi videli, kaj mislim. :)
Vendar pa lahko pišete v različnih jezikih ... :) Oprosti, ampak jaz res ne dobite točke.
Ko pišete nekaj, jo napišite v realnem času. In ga lahko napišete v vsakem podprti jezik, in celo v več jezikih, v eno sporočilo. Nimate pisati v enem jeziku:)
Samo preberite ta članek:
Mislim, da mislite s svojo kramp lahko vnesete poljski z angleško tipkovnico ali v angleškem jeziku, nato pa bo vaš kramp prevesti.
Je to, kako bo to delovalo?
Ali pa na primer bom mogel pisati v hindijščini v Hindijščina abecede in ne angleščini. Hindi ima svojo abecedo v različne znake.
Upam, da je boljši občutek.
Ko pišete v nekaterih jezikovnih pišete v tem jeziku. S tem jeziku znakov. Pojdi na test sporočila - to so napisane v različnih jezikih - si lahko ogledate originalno (pred prevod) - samo kliknite puščico na desni strani zastave v izvirnem jeziku.
Ali bolje poglej tukaj. Sporočilo spodaj je v japonski - to pomeni, da je napisana v japonščini - kliknite na puščico in boste videli originalnega besedila, ki je bila napisana (ne vem, japonski - to je samo prepisali iz Wiki;))
Obstajajo torte, ne alkohola
V preskusnem območju sporočila si lahko ogledate tudi lonci, napisane v drugih jezikih - tiste bila vsa pisna z uporabo njihove nacionalne znake. Tako da, ko bo uporabnik iz nekaterih držav, se prijavite na svoj forum. Ne more samo videti vaš forum v njegovem jeziku - je lahko tudi pisati v njegovem jeziku! : D
See screenprint, I selected my language Japanese from UserCP --> Uredite svoje podatke.
Torej, ko začnem novo nit in tipa vidim le angleško znakov?
Prepričan sem, da to postaja neprijetno za vas, Michal pa si oglejte moje zadnje zaslon.
See screenprint, I selected my language Japanese from UserCP --> Uredite svoje podatke.
Torej, ko začnem novo nit in tipa vidim le angleško znakov?
Končno sem dobil svojo točko;)
Da - seveda vidite, kaj pišete. Če želite videti druge znake, moraš pisati drugi znaki - to pomeni, da spremenite svoje nastavitve tipkovnice:)
Prepričan sem, da to postaja neprijetno za vas, Michal pa si oglejte moje zadnje zaslon.
Frustrirajuće - sploh ne. Všeč mi je slišati, kako lahko izboljšam še več vBET:)
Prav tako - sem dobil točke že - glej prejšnji odgovor.
Končno sem dobil svojo točko;)
Da - seveda vidite, kaj pišete. Če želite videti druge znake, moraš pisati drugi znaki - to pomeni, da spremenite svoje nastavitve tipkovnice:)
Oh, vidim.
Kramp sem vam povezana omogoča pisanje v angleščini in urdu (kot primer). To je tisto, kar sem zahteval.
Mogoče bi si lahko ogledate kodo in videli, če je možno.
Btw, ko bo vB 3,0 sprosti? : D
Oh, vidim.
Kramp sem vam povezana omogoča pisanje v angleščini in urdu (kot primer). To je tisto, kar sem zahteval.
Mogoče bi si lahko ogledate kodo in videli, če je možno.
Btw, ko bo vB 3,0 sprosti? : D
Dodal sem to nit povezavo na mojem TODO seznamu:)
Datum izdaje - izdelek je pripravljen in stabilno. To se bodo sprostila v ne več kot 1 mesec:)
Dodal sem to nit povezavo na mojem TODO seznamu:)
Datum izdaje - izdelek je pripravljen in stabilno. To se bodo sprostila v ne več kot 1 mesec:)
1 mesec?
Prekleto!
Bo pa sprosti s tem funkcijo?
1 mesec?
Prekleto!
Bo pa sprosti s tem funkcijo?
vBET 3.0.0 je na voljo od danes pri nekaterih forumih, ki podpirajo ta projekt, preden (podrobnosti tukaj: vB Enterprise Translator - Page 48 - Forum vBulletin.org (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?p = 1896325)):)
Za prodajo bo morala počakati še malo več:) sem res misliš, da bo na voljo v 2 tednih, vendar pa 1 mesec je nekaj več varna za mene reči:)
In to funkcijo, ne bo vključena v 3.0.0 - ker želim, da vam res dobro in tudi preizkušen izdelek. Dodajanje novih funkcij v naglici, ni dobra ideja:) Ampak se mirno - vBET imajo veliko načrtov, ki gre v 4.0.0 že:)
hvala ********************....
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):