View Full Version: Odbijen Pisanje u različitim jezicima
Bok Michal,
Ti si me pitao u drugoj nit opisati na forumu zahtjev za istaknutom snimkom.
Vidi, link opet: kliku (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=154496&highlight=urdu)
Uz ovaj hack imate izbor ako engleski ili urdu. Odaberite urdu i zapravo ćete se upisivati u urdu, a zatim možete ga postaviti natrag na engleski prebacivanje onda će se s desna na lijevo.
To je nešto što bih volio vidjeti uključene ali ja sumnjam da će se dogoditi.
Hvala na zahtjev.
Ne znam što je urdu, pa ja ne razumijem pitanje. Također uživo demo na forum koji sam nije u stanju razumjeti na sve:)
Možete li mi, molim vas opisati više ono što čini?
Također, ako pišete na engleskom jeziku, molimo vas da postavite zadani jezik na engleski, ili postaviti mogućnost nije automatski dodati jeziku BBCodes kada pisati novi post. Zadani jezik govori ono što je zadani jezik za vaše postove:) Možete ga promijeniti u globalno Korisnik CP, ili za određene nove poruke u editor.
Urdu je jezik.
Ako ste pročitali opis u koje vode će vam reći.
To vam omogućuje da napisati ili tip in Urdski.
No, urdu ne podržava Google prijevode, pa vBET ne mogu podnijeti još, kao uzrok tekst ne bi bio preveden na drugim jezicima ...
To je bio samo primjer.
Moj zahtjev za istaknutom snimkom je, ako bi to bilo moguće za nas da pisati na različitim jezicima (u stvarnom vremenu), umjesto pisanja o jednom jeziku, a zatim sve to dobiva prevedene kasnije.
Pogledajte kod za to hack vidjeti što mislim. :)
No, možete pisati na različitim jezicima ... :) Žao mi je, ali ja stvarno ne dobijete vaše točke.
Kada napisati nešto, vi pisati u stvarnom vremenu. A možete ga pisati u svakom podržani jezik, pa čak i na nekoliko jezika u jednu poruku. Ne morate pisati na jednom jeziku:)
Samo pročitajte ovaj članak:
Mislim da ste mislili s hack možete upisati Poljski pomoću tipkovnice ili engleski na engleskom jeziku, a zatim svoje hack će ga prevesti.
Je li to kako će raditi?
Ili za primjer ću moći pisati u Hindski Hindski u pismu, a ne engleski. Hindski ima svoje pismo u različite likove.
Nadam se da čini bolji osjećaj.
Kada pišete u nekom jeziku pišete na tom jeziku. Koristeći ovaj jezik znakova. Idite na test poruke - one su pisane na različitim jezicima - možete vidjeti izvorni (prije prevođenja) - samo kliknite na strelicu na desnoj strani zastave za izvornom jeziku.
Ili bolje pogledati ovdje. Poruka u nastavku je na japanskom - to znači da je napisana u japanskom - kliknite na strelicu i vidjet ćete izvorni tekst koji je napisao (ne znam japanski - to je samo kopira od Wiki;))
Tu su kolači i torte, a ne alkohol
U test poruke području također možete vidjeti posude pisane u drugim jezicima - sve one je napisao koristeći svoje nacionalne znakove. Pa kad korisnik iz neke zemlje potpisat će do vašeg foruma. On ne samo da možete vidjeti svoj forum na svoj jezik - on također može pisati u svom jeziku! : D
See screenprint, I selected my language Japanese from UserCP --> Uredite svoje podatke.
Dakle, kada sam započeti novi thread, a tip I samo vidjeti engleskih znakova?
Siguran sam da je to frustrirajuće za dobivanje vas Michal ali pogledajte moj zadnji zaslon.
See screenprint, I selected my language Japanese from UserCP --> Uredite svoje podatke.
Dakle, kada sam započeti novi thread, a tip I samo vidjeti engleskih znakova?
Napokon sam se vaše mjesto;)
Da - naravno da vidite što pišete. Ako želite vidjeti druge znakove, morate napisati druge znakove - to znači da promijenite postavke tipkovnice:)
Siguran sam da je to frustrirajuće za dobivanje vas Michal ali pogledajte moj zadnji zaslon.
Frustrirajuće - uopće ne. Volim čuti kako mogu poboljšati još vBET:)
Također - Ja se točke već - pogledajte prethodni odgovor.
Napokon sam se vaše mjesto;)
Da - naravno da vidite što pišete. Ako želite vidjeti druge znakove, morate napisati druge znakove - to znači da promijenite postavke tipkovnice:)
Oh, vidim.
Hack ti povezani vam omogućuje pisanje u oba engleski i urdu (kao primjer). To je ono što sam bio zahtjev.
Možda biste trebali pogledati kod i vidjeti ako je to moguće.
BTW, kada će biti objavljeni vB 3,0? : D
Oh, vidim.
Hack ti povezani vam omogućuje pisanje u oba engleski i urdu (kao primjer). To je ono što sam bio zahtjev.
Možda biste trebali pogledati kod i vidjeti ako je to moguće.
BTW, kada će biti objavljeni vB 3,0? : D
Dodao sam ovaj thread link na moje TODO lista:)
Datum objave - proizvod je spreman i stabilna. To će biti objavljen u više da je 1 mjesec:)
Dodao sam ovaj thread link na moje TODO lista:)
Datum objave - proizvod je spreman i stabilna. To će biti objavljen u više da je 1 mjesec:)
1 mjesec?
Damn!
Hoće li to biti izdana s tim imaju?
1 mjesec?
Damn!
Hoće li to biti izdana s tim imaju?
vBET 3.0.0 je dostupna od danas za neke forume koji podržava ovaj projekt prije (detalji ovdje: VB Enterprise Prevoditelj - Stranica 48 - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?p = 1896325)):)
Na prodaju će morati pričekati još malo:) Ja stvarno mislite da će biti dostupan u 2 tjedna, ali 1 mjesec nešto više sigurno za mene reći:)
I ova značajka neće biti uključeni u 3.0.0 - jer želim da vam stvarno dobar i dobro testiran proizvod. Dodavanje nove značajke u žurbi nije dobra ideja:) Ali biti miran - vBET imaju puno planova koji ide na 4.0.0 već:)
hvala ********************....
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):