Перегляд повної версії: Вирішений Переклад працює на сторінці CMS, але не в CMS статті
Чи є це Google перекласти питання або питання vBET?
На домашній сторінці нашого веб-сайту, ми маємо у цій статті, які успішно перекладається на французьку з англійської Google (скріншот): http://www.actuparchives.org/2011-10-06_091506.jpg, але при натисканні на переведені статті, щоб прочитати повну історію, тільки це з'являється (текст не на всіх, просто малюнок зі статті): http://www.actuparchives.org/2011-10-06_091722.jpg хоча, коли переглядають англійською мовою, ви бачите: http://www.actuparchives.org/2011-10-06_092104.jpg. Ви можете побачити цю поведінку для себе, перейшовши до actup.org і дивлячись на статті, що екран захопили тут.
Мені просто потрібно для vBET, щоб підтвердити, що це Google питання, що мені потрібно Google адресу або підтвердити, що це деякі інші питання, пов'язані з vBulletin або vBET або деяких інших компонентів. Дякую!
r.dziadusz
06-10-11, 19:30
Бути shure будь ласка запустити ці тести для всіх api, який використовується зараз: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post1729
Так, ми використовували тести, які встановлені і виявив, що Google звіти TOS порушення (403 помилка), і ми подали звіт з ними, щоб визначити, що можна зробити, щоб виправити цю проблему.
Я був би більш чіткими з моє запитання. Переклад, що з'являється на першій сторінці CMS підійти з різних кеша, ніж Переклад всю статтю? Цей кеш належать до vBET або vBulletin? VBET робить звернення до API для сторінці резюме CMS, або ж воно використовується vBET кеш або vBulletin кеш? VBET робить звернення до API для перекладу всю статтю CMS або це витягнути його з vBET кеша (припускаючи, що його ввімкнуто в настройках)? Я просто намагаюся ізолювати де vBET бере участь, і коли вона не буде.
Спасибі!
Привіт. Картинки відправки показує, що ваша квота була перевищена, - ось чому ви не бачите перекладу. Бачите переклад на головній сторінці - вона була переведена, коли ви ще були межі. Але коли ви пішли на сторінці межа була вже досягли так текст не відображається. Будь ласка, дивіться новий випуск - поведінка змінюється в даний час у випадку, якщо провайдер не доступний. У нас є ще деякі проблеми в новітній бета-версії (постачальники позначається як недоступний більш часто, ніж це необхідно), але я працюю над цим прямо зараз.
Кеш є одним, і це vBET кеш. Тільки відзначити, що тексти "Приклад..." і "Приклад тексту" є 2 різних рядків - мають кешування перекладу, короткий, але не для довгим.
Тому, припускаючи - існує не vBET питання тут. Просто межа досягнута на Переклад постачальник API. Будь ласка, перевірте Новітній реліз. Незабаром буде виправити, але можна використовувати прямо зараз - просто не оптимізований (вимкнути провайдерів, навіть якщо неправильно повідомлення відправити - робота на це прямо зараз).
Вам потрібна додаткова допомога тут?
Так, це допомагає. Дякуємо, що знайшли час, щоб пояснити.
Може створити новий запит служби мати цю останню версію програмного забезпечення, додали до нашого сайту vBET?
Як я вже говорив, я дійсно не хочу будь-хто, за винятком vBET, торкався наш веб-сайт, поки ми функціонують знову. Це звучить, як цього Новітній реліз може бути важливим кроком - навіть без його повністю оптимізовані.
Будь ласка, створіть запит до служби. Ми будемо обробляти це:)
Я отримав примітки щодо підтвердження оновлення інтеграції служби (які ви бажаєте налаштувати трохи більше перед установкою, який я розумію). Я просто хочу повідомити, що минулої ночі ми нарешті з'ясували що був додавання деякі додаткові символи на URL. Це було соціальних закладок аксесуара, називається ADDTHIS (addthis.com), і ми видалити його повністю з нашого веб-сайту, так що URL-адреси більше не мають додаткові символи з'являються. Однак, я хочу повідомити, що, на жаль, ми як і раніше отримувати помилки при натисненні розповідь на передній частині CMS (де Переклад є добре), ми ще отримати помилка 'немає даних, отриманих' з хром (помилка 324 (нетто: ERR_EMPTY_RESPONSE) коли вся стаття повинна відображати (скріншот): http://www.actuparchives.org/2011-10-07_071809.jpg або пусту сторінку з Firefox.
Я сподіваюся, ця помилка може бути ліквідовані за vBET оновлення або буде принаймні перевірити одну або дві статті CMS, натиснувши на їх на головну сторінку, після інсталяції оновлення, щоб визначити, якщо повідомлення про помилку "немає даних, отриманих" ліквідовані з оновлення тепер, коли ми зняли що сторонні продукт, який був введення додаткових знаків для URL. Дякую!
Також, минулої ночі, наші GoogleTest повернувся на "200" (все це штраф) хоча сьогодні вранці, коли ми GoogleTest.php знову запустіть ми назад до '403 Помилка (ГС питання). Я просто хочу, щоб ви знали, це для тестування.
Привіт. Ми знайшли одне питання в бета-версії, яка була встановлена на вашому форумі - це була наша помилка. Я вже завантажили оновлений файл і перевірили точне нитку, я бачу в малюнок і він працює зараз.
Перевірте його і підтвердити його вирішується:)
Дякую. Але на жаль працює тільки коли увійшли в систему як адміністратор. У якості гостя та ж сама помилка з'являється.
[ОНОВЛЕННЯ] Кроки, які ми взяли на повернення до нормальної роботи, щоб перейти vBulletin від 4.0.7 4.1.7 (всі переклади почав працювати відразу ж після зусиль було виконано) і оновлення vBSEO 3.5.1 до 3.6.0, і ми не чіпати установку vBET так ясно питання, який ми випробовували, хоча збіг в терміни було дивним, була не vBET. vBET все ще залишається героєм у моєму серці, навіть якщо мій розум позбавлені сну втратив надію на хвилину. Я, ще раз, великий шанувальник.
Все працює зараз. Це обов'язково чисту установку все. vBET працює чудово. Даю вам дозвіл на видалення цього sleeplessly написав Примітка.
Я перевірив ваш форум, і я не бачу питання.
Я тільки що перевірив URL: YOUR_DOMAIN/forum/content/october-24-2008-usa-apple-says-gay-marriage-civil-rights-issue-not-political-issue-6361/ та його перекладу, польська як гість - сторінка генерує. Де ви бачите проблему? Будь ласка, дати ТОЧНУ URL, де ви бачите, що проблема відбувається.
Будь ласка, пам'ятайте, що я помітив, ви, що у вас проблему подібного раніше, і що була пов'язана з вашого сервера хмара. Швидше за все тут це ж питання. Це не пов'язано з vBET - ви можете перевірити його легко, тому що:
1. Ви пишете, що не перекладених сторінок не створюються.
2. Ви можете відключити vBET і перевірити це робить зміни нічого.
3. Див включені посилання на зображення
Я бачу, що генеруються сторінки, і ви не просто подобається, перш ніж я відзначив вас, що я не бачу його, і ви бачили його. Так упевнений, тепер у вас є те ж причини - вирішити її так само, як ви вирішити раніше. Це не питання vBET. Сторінки працюють добре для мене (як гість) докази:
http://www.vbenterprisetranslator.com/Images/ACTUP.PNG
Тому, перш ніж приймати будь-які дії будь ласка думати чи має ніякого сенсу. Швидше за все це не питання програмного забезпечення, але ваші питання інфраструктури.
Будь ласка, скажіть ви повинні будь-який більш допомогти тут:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):