PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Çeviri işleri cms sayfada ama cms makale

brubros
06-10-11, 16:27
Google bu sorunu veya bir vBET sorunu?

Web sitemizin ana sayfasında, başarılı bir şekilde İspanyolca İngilizce'den (ekran) Google tarafından çevrilmiş bu makalede sahibiz: http://www.actuparchives.org/2011-10-06_091506.jpg ama yalnızca bu (at all, sadece resmi yazıdan metin) tam bir hikaye okumak için çevrilen makale tıklattığınızda: http://www.actuparchives.org/2011-10-06_091722.jpg-se bile, İngilizce olarak görüntülendiğinde, görüyorsunuz: http://www.actuparchives.org/2011-10-06_092104.jpg. Sen bu davranışı kendiniz actup.org için gidiş ve makale burada yakalanan bu ekrana bakarak görebilirsiniz.

Sadece bu Google ilgilenmeniz gereken bir Google sorunu olduğunu doğrulayın veya vBulletin, çeviriler veya başka bir bileşen için ilgili başka bir sorun olduğunu onaylamak için çeviriler için gerekir. Teşekkürler!

r.dziadusz
06-10-11, 19:30
Shure lütfen şu anda kullandığınız tüm API için bu testler için: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post1729

brubros
06-10-11, 19:40
Evet, biz, yüklenmiş ve Google TOS ihlali (403 hatası) raporları olduğunu keşfetti ve biz onlarla bu sorunu çözmek için neler yapılabileceğini belirlemek için bir rapor yayınlandı testleri kullanılmıştır.

Ben sorumu ile daha açık olması gerekirdi. cms ön sayfasında görünen çeviri tam makalenin çevirisi daha farklı bir önbellek nereden geliyor? Bu önbellek 'çeviriler veya vBulletin ait'? Çeviriler için cms Özet sayfası API çağrısı yapar veya vBET önbellek veya vBulletin önbellek kullanıyor mu? VBET cms tam makalenin çevirisi için API çağrısı yapar veya bu (ayarlarında etkinleştirilmiş olduğunu varsayarak) vBET önbelleğinden çekin? Ben sadece burada çeviriler dahil olduğu ve nerede değil ayırmak çalışıyorum.

Teşekkürler!

vBET
06-10-11, 21:37
Merhaba. Resimleri kota aşıldı gösterileri göndermeyi - Çeviri neden görmüyorum. Ana sayfa çeviri hala sınırları vardı tercüme edilmiştir. Ama hiçbir metin görüntülenir oldu sayfa sınırlaması gittiğinde zaten ulaşıldı. Lütfen yeni sürümü sağlayıcı kullanılabilir olmadığında davranış şimdi durum değişti. Yeni BETA sürümü (sağlayıcıları daha çok ihtiyaç olduğunu kullanılamaz olarak işaretlenmiştir.) Hala bazı sorunlar var, ama şu anda bunun üzerinde çalışıyorum.

Önbellek biridir ve çeviriler önbelleğidir. Sadece metinler "Örnek..." ve "Metin örneği" 2 farklı dizeleri - çeviri kısa bir için kullanılır, ancak uzun bir önbelleğe olduğunu unutmayın.

Yani üstlenerek - burada hiçbir çeviriler sorun yoktur. Sadece sınırına çeviri sağlayıcı API. En yeni sürüm gözden geçirin. Yakında düzeltilmiş, ancak şu anda-(sadece değil optimize edilmiş sakatlar sağlayıcıları bile yanlış mesaj göndermek - Şimdi bu sağdaki çalışma) kullanmak kullanılabilir olacaktır.

Burada daha fazla yardıma ihtiyacınız var mı?

brubros
06-10-11, 21:50
Evet, bu yardımcı olur. Açıklamak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.

VBET tarafından sitemize eklenen en son bu yazılım için yeni bir hizmet isteği oluşturmak?

Ben söylediler, ben gerçekten çeviriler, haricinde herkes kadar biz yine çalıştığı web sitemizi dokunuyormuş gibi istemiyorum. Bu yeni sürümde önemli bir adım - hatta tam olarak optimize edilen bu olmadan olabilir gibi geliyor.

vBET
06-10-11, 22:49
Lütfen hizmet isteği oluşturun. Biz bu idare:)

brubros
07-10-11, 14:31
Notunuzu aldım (hangi ı anlamak biraz daha kurmadan önce oynamak isterdim) hizmeti tümleştirme güncelleştirmeyi onaylanması ile ilgili. Ben sadece dün gece biz sonunda ne bazı ek karakterler URL'nin sonuna eklemesini düşündüm olduğunu bildirmek istiyorum. ADDTHIS (addthis.com) adı verilen bir sosyal bookmarking geliştirmesi yapıldı ve böylece URL'leri artık görünen karakterler olup olmadığına bakın biz tamamen bizim siteden kaldırıldı. Ancak, ne yazık ki cms (çeviri olduğu iyi) önünde bir hikaye tıklatıldığında yine hata alıyorum, biz hala bir 'veri' alınan hata Chrome den olsun ki bildirmek mi istiyorsunuz (hata 324 (net: ne zaman tam makale (ekran görüntüsü) görüntülemek için beklenir err_empty_response): http://www.actuparchives.org/2011-10-07_071809.jpg ya da boş bir sayfa--dan ateş.

Bu hata tarafından vBET yükseltme yok edilmesi ya da en az bir ya da iki cms Makaleler şimdi, biz-si olmak çıkarmak karakterler olup olmadığına bakın URL'ye tanıtımı bu üçüncü taraf ürün yükseltmesi sonucu "alınan veri yok" hata ortadan olmadığını belirlemek için güncelleştirmeyi yükledikten sonra giriş sayfası'nda tıklatarak sınamanızı inşallah. Teşekkürler!

Ayrıca, dün gece, bizim GoogleTest hata (TOS sorun) 'bu sabah olsa da biz bir 403 geri tekrar GoogleTest.php çalıştırdığınızda (herşey yolunda)' '200 döndü. Ben sadece test amaçlı bilmek istiyorum.

vBET
08-10-11, 12:18
Merhaba. Biz forum üzerinde yüklü beta sürümü bir sorunu bulundu - bizim hata oldu. Zaten güncelleştirilmiş dosyayı karşıya ve işaretli tam konu resim çekip görüyorum şimdi çalışıyor.
Onu gözden geçirip çözdü:) Onayla

brubros
08-10-11, 12:29
Teşekkür ederiz. Ama ne yazık ki sadece yönetici olarak oturum açtığında çalışır Bir konuk aynı hata ortaya çıkar.

brubros
08-10-11, 12:53
[Giriş] brubros tarafından silindi

brubros
08-10-11, 13:40
[UPDATED] VBulletin 4.0.7 (tüm çevirileri başladı hemen sonra çalışmaya çaba tam) 4.1.7 yükseltmek için adım attık normal çalışma için verilecek olan ve yükseltme vBSEO 3.5.1 3.6.0 için ve biz yüklemenizi dokunmadı çeviriler çok net bir şekilde biz yaşıyor, zamanlama tesadüf garip, ama konu vBET değildi. bile bir an için umut uyku yoksun fikrimi kaybetmişti vBET kalbim, bir kahraman kalıyor. Ben, bir kez daha, bir büyük fanatiğiyim.

brubros
08-10-11, 23:53
Şimdi herşey çalışıyor. A temiz install-in her şey gereklidir. vBET güzel çalışır. Sen-si olmak bu sleeplessly yazılı notu silmek için benden izin.

vBET
09-10-11, 00:01
Forumunuzun kontrol ve sorun görmüyorum.

I adil ekose desenli url: YOUR_DOMAIN/forum/content/october-24-2008-usa-apple-says-gay-marriage-civil-rights-issue-not-political-issue-6361/ ve onun çeviri için Lehçe Konuk - sayfa oluşturur. Sorun nerede görüyorsunuz? Lütfen tam sorun olur ki burada gördüğünüz url ver.

Ben size, yaşadığınız gibi daha önce yayın ve bu sunucu bulut ilgili olarak fark unutmayın. Büyük olasılıkla aynı sorunu İşte. Bu değil ilgili çeviriler için - sen kolayca çünkü kontrol edebilirsiniz:
1. Değil tercüme sayfaları değil oluşturulurken kullanılan yazıyoruz.
2. Sen-ebilmek sakatlar çeviriler ve onay değişiklikleri bir şey yok.
3. Görüntü dahil bağlantı ziyaret edin

Sayfa oluşturulur ve önce ben göremiyorum ve gördüğünüz belirtmek sadece sevmediğiniz görüyorum. Şimdi sen-si olmak aynı nedenle aynı derecede sen çözmek daha önce çözmek - çok eminim. Bu çeviriler sorun değildir. Sayfaları iyi çalışma için beni (Ziyaretçi olarak) kanıtı:
http://www.vbenterprisetranslator.com/images/actup.png

Tüm eylemler çekmeden önce düşünün lütfen yok bu yüzden herhangi bir anlamı vardır. Büyük olasılıkla bu yazılım sorunu ancak altyapı sorunu değil.

Yaptığınız herhangi bir daha buraya yardıma gereksinim:) bildirin

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1