Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Vertimo darbų CMS puslapyje, bet ne CMS straipsnio
Ar tai "Google" versti išdavimo arba vBET problema?
Dėl mūsų interneto svetainės pagrindiniame puslapyje, mes turime šio straipsnio, kuris yra sėkmingai išversti į ispanų iš anglų Google (ekrano nuotrauka): http://www.actuparchives.org/2011-10-06_091506.jpg, bet jums spustelėjus dėl išverstų straipsnio skaityti visą istorijos, tik atrodo (nėra teksto ne visi, tik paveikslėlį iš straipsnio): http://www.actuparchives.org/2011-10-06_091722.jpg nors, kai į ją žiūrima anglų kalba, matote: http://www.actuparchives.org/2011-10-06_092104.jpg. Sau galite pamatyti šią problemą vyksta į actup.org ir žiūri į straipsnį kad ekranas, paimkite čia.
Aš tiesiog reikia, vBET, patvirtinti, kad tai "Google" problema, kad man reikia Google adresas arba patvirtinti, kad kai kurie kiti klausimas, susijęs su vBulletin arba vBET arba kai kurie kiti komponento. ačiū!
r.dziadusz
06-10-11, 19:30
Turi būti shure, paleiskite šios tyrimus dėl visų api, šiuo metu naudojate: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post1729
Taip, mes naudojome bandymų įdiegėte ir atrado, kad "Google" pranešė apie TOS pažeidimas (403 klaida) ir pateikė ataskaitą su jais, siekiant nustatyti, ką galima padaryti, siekiant išspręsti problemą.
Aš turėjo būti aišku su mano klausimas. Ar vertimo, kuris pasirodo puslapyje CMS ateis iš skirtingų talpyklos negu visą straipsnį vertimas? Ar ši talpykla "priklauso" vBET ar vBulletin? Ar vBET, kad iš API iškvietimas CMS suvestinės puslapio arba ar ji naudoja vBET talpyklos arba vBulletin talpyklą? Ar vBET, kad iš API iškvietimas CMS visą straipsnį vertimo arba ar ji traukti ją iš vBET talpyklos (darant prielaidą, kad jis buvo įgalintas parametrai)? Aš tiesiog bando išskirti kai tai susiję su vBET, kai ji yra ne.
Ačiū!
Sveiki. Paveikslėliai siųsdami rodo, kad jūsų kvota buvo viršyta, - tai kodėl jūs nematote vertimo. Jūs vertimas pagrindinis puslapis - ji buvo išversta, kai dar nebuvo ribų. Bet kai Jūs patekote į puslapį ribą jau pasiekė, todėl buvo rodomas joks tekstas. Prašome žr. Naujausias spaudai - elgesys pasikeitė dabar atveju, kai teikėjas nėra. Mes turime dar kai naujausia beta versija (teikėjai yra pažymėtos kaip nepasiekiamas dažniau, kad reikia) klausimus, bet aš dirbu dabar.
Talpyklos yra vienas ir jis yra vBET talpyklos. Tiesiog Atkreipkite dėmesį kad "Pavyzdys..." ir "Teksto pavyzdys" tekstai yra 2 skirtingų eilučių - turėti talpyklinių vertimo, trumpas, bet ne ilgas.
Taigi darant - ten yra Nr vBET klausimą čia. Tiesiog riba pasiektas dėl vertimų paslaugų teikėjas API. Patikrinkite, ar naujausias išleidimo. Netrukus ji bus pataisyta, tačiau galima naudoti dabar - tik ne optimizuotas (išjungti teikėjai, net jei klaidingas yra siųsti - darbo dėl šios teisės dabar).
Ar jums reikia daugiau pagalbos?
Taip, tai padeda. Ačiū, kad radote laiko paaiškinti.
Gali sukurti naują aptarnavimo prašymą, kad ši naujausia programinė įranga, įrašomos į mūsų svetainę vBET?
Kaip jau sakiau, tikrai nenoriu niekam, išskyrus už vBET, liečia mūsų interneto svetainėje, kol mes veikia dar kartą. Tai skamba kaip šis naujausias išleidimo gali būti svarbus žingsnis - net ir be to yra visiškai optimizuotas.
Prašome sukurti aptarnavimo prašymą. Mes tvarkyti tai:)
Gavau Jūsų pastaba dėl patvirtinantį paslaugų integracijos naujinimas (, kurį norite įgnybti šiek tiek daugiau prieš diegdami, kurios suprantu). Aš tik noriu pranešti, kad naktį mes pagaliau raštuotas ką buvo pridėti keletą papildomų simbolių prie URL. Jis buvo socialinių žymėjimas stiprinimo, vadinamas ADDTHIS (addthis.com) ir mes pašalinti, vien tik iš mūsų interneto svetainėje, todėl URL nebegali turėti papildomų simbolių, įtrauktos. Tačiau, Norėčiau pranešti, kad Deja mes vis dar gauti klaidų, spustelėjus istorija priekinėje dalyje CMS (kur vertimas yra gerai), mes vis dar "duomenys gauti" klaida iš Chrome (klaida 324 (neto: ERR_EMPTY_RESPONSE), kai visą straipsnį turėtų rodyti (screenshot): http://www.actuparchives.org/2011-10-07_071809.jpg arba tuščią puslapį iš Firefox.
Tikiuosi, kad ši klaida gali būti pašalinti vBET atnaujinti arba kad jums bent bandymo vieną arba du CMS straipsniuose, spustelėdami ant jų pagrindiniame puslapyje, įdiegę naujinimo, nustatyti, jei „nėra duomenų, gautų"klaida bus pašalintas iš atnaujinimo, dabar, kad mes pašalintas tos trečiosios šalies produktą, kuris buvo įvesti papildomus simbolius į URL. ačiū!
Be to, praėjusią naktį, mūsų GoogleTest grąžino "200" (viskas gerai), nors šį rytą, kai mes paleisti GoogleTest.php vėl mes '403 'klaidos (TOS klausimas). Aš tiesiog noriu žinoti šį bandymų tikslais.
Sveiki. Beta versija, kuri buvo įdiegta jūsų forumą Mes radome viena problema - tai buvo mūsų klaida. Aš jau įkeltas atnaujintą failą ir patikrinti tikslią siūlai matote paveikslėlyje, ir ji dabar dirba.
Prašome patikrinti ir patvirtinti, ji išspręsta:)
Ačiū. Bet deja, ji veikia tik tada, kai prisijungęs kaip administratorius. Kaip svečias, pasirodys tą pačią klaidą.
[įrašas panaikintas, brubros]
[ATNAUJINAMA] Mes paėmė grįžti į normaliam veiksmus buvo atnaujinti vBulletin iš 4.0.7 į 4.1.7 (visi Vertimai pradėjo dirbti iš karto po kad pastangos buvo išsamūs) ir atnaujinti vBSEO iš 3.5.1 3.6.0 ir mes ne liesti savo diegimo vBET taip aiškiai mes buvo patiria, nors laiko sutapimas buvo nelyginis, išdavimo nebuvo vBET. vBET vis dar yra herojus mano širdyje, net jei mano miego atimta protas prarado viltį, metu. Dar kartą, aš esu didelis gerbėjas.
Viskas veikia dabar. Reikia tvarkingai įdiegti viskas. vBET veikia gražiai. Jūs mano leidimo naikinti tai sleeplessly parašyta Pastaba.
Sprawdziliśmy jūsų forumas ir aš nematau klausimas.
Aš tik patikrinti URL: YOUR_DOMAIN/forum/content/october-24-2008-usa-apple-says-gay-marriage-civil-rights-issue-not-political-issue-6361/ ir jo vertimas į lenkų kaip svečias - puslapio generuoja. Kai pamatysite klausimą? Prašome pateikti TIKSLIĄ URL, kai jūs matote, kad klausimas atsitinka.
Atminkite, kad aš pastebėjau, jums, kad jums buvo išduoti patiko, kad anksčiau ir kad buvo susijęs su jūsų serverio Debesis. Labiausiai čia turbūt pačios emisijos. Jis nėra susijęs su vBET - jūs galite patikrinti lengvai nes:
1. Jūs rašote, kad ne išverstų puslapių nėra generuojamos.
2. Jūs galite išjungti vBET ir žymės tai daro pakeitimus nieko.
3. Žr. įtraukti nuorodą į vaizdą
Matau generuojamas puslapio ir jums - tiesiog nepatinka prieš pažymima, kad aš nematau, tai ir jūs matė. Taigi obstawiać, dabar jūs turite pačios priežasties - išspręsti pati, kaip jūs ją prieš išspręsti. Tai ne vBET problema. Puslapiai yra darbo gerai man (kaip svečias) įrodymai:
http://www.vbenterprisetranslator.com/images/actup.png
Taigi prieš jus imtis jokių veiksmų, prašome manote ar ji jokios prasmės. Greičiausiai tai ne programinės įrangos problema, bet jūsų infrastruktūros klausimas.
Prašome pasakyti jums reikia bet daugiau pagalbos čia:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):