КПК

Перегляд повної версії: Вирішений не переводити тег посилання на зображення URL

Schmike
19-07-11, 03:07
ім'я файлу містить символи фільтруються і не переводити тег додається, в результаті чого зображення, яке буде неробочої посиланням.

vBET
19-07-11, 17:54
Будь ласка, надішліть URL сторінки з прикладом і точно сказати, як відтворити проблему. Що це означає, що ім'я файлу зображення містить фільтрується персонажів? Будь ласка, дайте зразка. Що фільтруються персонажів - Ви маєте на увазі слова ігноруються чи щось інше?

Будь ласка, опишіть докладніше.

Schmike
20-07-11, 03:48
Я мав на увазі, це ім'я файлу містить ігноруються слова.

"ПФК" є ігноруються слова і це те, що я отримую:
[IMG] http://www.schmike.net/pics/ [notranslate] ПФК [/ notranslate] banner.jpg [/ IMG]

"ПФК" також ігнорується, але я dont't над проблемою для "ПФК".

Параметри ігноруються слова:
ПФК
ПФК

vBET
20-07-11, 23:53
ОТЖЕ, - для існуючих змін, які можна редагувати і видаляти вручну.

Для майбутніх будь ласка, трохи зміниться:
1. Відкрити / входить / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
2. Пошук по сайту:

define('VBET_SEPARATORS', ", .?;:!'`&/@#$%^&*()_+=-<>{}~1234567890\"\t\n\r\r\n");
3. Відредагувати його, прибравши /

Зверніть увагу, що ігноруються слова повинні бути оточені тими знаками. У вашому випадку ПФК була оточена / так, вважалося, що це окреме слово, і це був загорнутий. Якби це було "_pfk-", то це було б також обгорнуті, тому що він оточений сепараторів. Тому, будь ласка, редагувати сепараторів. У цей момент він не настроюється по параметрам так що ви повинні пам'ятати про змінитися після vBET оновлення. Якщо ви хочете з нами, щоб зробити його налаштованим - будь ласка, напишіть новий потік у функції запиту.

Будь ласка, зроблені зміни, протестувати його (написати повідомлення з відповідним змістом) і сказати зробив це допоможе.

Schmike
21-07-11, 03:39
Чи це так, що якщо у мене є слово в середині файлу він все одно буде отримати загорнуті? У будь-якому випадку ігнорувати, якщо він у будь-який пов'язаний код, як IMG, URL і т.д. ..?

vBET
21-07-11, 13:14
Я щойно описав вам шлях ігнорувати її - змінити роздільники. Ви можете залишити тут тільки для прикладу простору, точка, двокрапка і нових ліній. Імена файлів не мають простору всередині ...

За замовчуванням сепаратори встановлені таким чином, щоб визнати, ігнорується слово, навіть коли він знаходиться в дужках або щось подібне (передбачається, що "ігнорувати" ігнорується слово):
(Ігнорувати)
-Ігнорувати є наступний варіант
ігнорувати.
але, не звертайте уваги.
(Не підходить / ігнорувати)

і так далі ...

vBET не перевіряємо більше контенту навколо - тільки знаки перед і після слова ігноруються - так що це буде не загорнені, якщо він є частиною іншого слова, як в: ігнорується

Ви можете просто змінити його, змінивши сепараторів. У цей момент в коді. Якщо ви хочете нас зробити це налаштовується за допомогою панелі адміністратора відкрийте новий потік в художніх запитом.

Вам потрібна додаткова допомога тут? :)

Schmike
21-07-11, 13:53
Я не думаю, я буду отримувати те, що я очікував. Ви можете закрити цю тему.

vBET
21-07-11, 14:02
Зверніть увагу, що функція запиту є розділ для клієнтів запитів. Ви можете описати там Ваші потреби в нових / змінених функціональних vBET. Чи буде це зроблено чи ні, вирішує команда vBET відповідно до кількома факторами. Я вважаю, це не настільки важливо, щоб написати запит для цього.

Радий, що ви знаєте, як поводитися з цим питанням на даний момент, і потік може бути закритий:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1