مشاهده نسخه کامل : حل هیچ برچسب ترجمه در لینک آدرس اینترنتی تصویر
نام فایل حاوی کاراکتر های فیلتر شده و برچسب بدون ترجمه اضافه شده است ، که سبب می شود تصویر به یک لینک خراب است.
لطفا آدرس صفحه را با مثال و بگویید دقیقا چگونه به تکثیر مسئله. به چه معنی است که نام فایل تصویر حاوی کاراکتر های فیلتر شده؟ لطفا دهد نمونه. فیلتر شخصیت -- آیا شما معنی کلمات نادیده گرفته و یا چیز دیگری؟
لطفا توصیف بیشتر.
چیزی که من به معنای این است که این نام فایل حاوی کلمات نادیده گرفته شده است.
"PFK" کلمه نادیده گرفته است و این همان چیزی است که دریافت می کنم :
[IMG] http://www.schmike.net/pics/ [notranslate] PFK [/ notranslate] banner.jpg [/ IMG]
"pfk" نیز نادیده گرفته میشوند اما من dont't مشکل فوق برای "pfk".
تنظیمات برای کلمه نادیده گرفته است :
pfk
PFK
OK SO -- برای تغییرات موجود شما می توانید آن را ویرایش و دستی پاک کنید.
برای کسب آینده کمی تغییر :
1. بازکردن / شامل / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
2. مشاهده :
define('VBET_SEPARATORS', ", .?;:!'`&/@#$%^&*()_+=-<>{}~1234567890\"\t\n\r\r\n");
3. حذف / ویرایش آن
لطفا توجه داشته باشید که نادیده گرفته کلمه را باید با این علائم احاطه. در مورد شما PFK توسط احاطه شده بود / پس از آن آن است که کلمه مجزا در نظر گرفته شد و آن را پیچیده بود. اگر این امر می تواند "_pfk -" و سپس آن را نیز پیچیده است ، زیرا آن توسط جدا کننده احاطه شده. ویرایش جدا کنید. در این لحظه آن را توسط پارامترهای قابل پیکربندی بنابراین شما مجبور به تغییر پس از به روز رسانی فعال تصدی به یاد داشته باشید. اگر شما می خواهید ما آن را با قابلیت تنظیم -- لطفا به نوشتن موضوع جدید در درخواست ویژگی.
لطفا تغییر ساخته شده ، تست (نوشتن پیام با محتوای مناسب) و به آن کمک.
بنابراین آیا این معنی است که اگر من کلمه را در وسط نام فایل آن هنوز هم پیچیده شده؟ به هیچ وجه به چشم پوشی اگر آن را در هر کد مرتبط مانند IMG ، URL ، و غیره..؟
من فقط توصیف شما راه آن را نادیده گرفت -- جدا تغییر است. شما وجود دارد می توانید ترک به عنوان مثال تنها فضا ، نقطه ، روده بزرگ و خطوط جدید. نام فایل ها فضای داخل...
جدا به طور پیش فرض این راه به رسمیت شناختن کلمه نادیده گرفته حتی زمانی که آن را در داخل پرانتز یا چیزی شبیه به آن است (با فرض که "چشم پوشی" نادیده گرفته شده است کلمه) :
(چشم پوشی)
و چشم پوشی از گزینه بعدی این است که
را نادیده گرفت.
، اما نادیده گرفت.
(مناسب نیست / نادیده گرفتن)
و غیره...
فعال تصدی انجام بررسی محتوای بیشتر این اطراف نیست -- تنها علائم قبل و بعد از کلمه نادیده گرفته -- پس از آن خواهد شد پیچیده نیست اگر آن را بخشی از کلمه های دیگر به مانند در : نادیده گرفته میشوند
شما به سادگی می توانید آن را توسط جدا کننده در حال تغییر را تغییر دهید. در این لحظه در کد. اگر شما می خواهید ما را آن را با قابلیت تنظیم شده توسط admin CP لطفا موضوع جدید باز در درخواست از ویژگی های.
آیا شما نیاز به کمک بیشتر در اینجا؟ :)
من فکر نمی کنم من خواهد بود گرفتن آنچه انتظار من است. شما می توانید این موضوع نزدیک است.
لطفا توجه داشته باشید که درخواست ویژگی بخش برای مشتریان درخواست. توصیف شما وجود دارد می توانید نیازهای خود را برای ویژگی های جدید فعال تصدی / تغییر. انجام خواهد شد یا نه تصمیم گرفته توسط تیم فعال تصدی با توجه به عوامل مختلف است. من فرض آن به اندازه کافی مهم است به نوشتن درخواستی برای ایجاد آن نیست.
خوشحالم می دانید که چگونه مسئولیت رسیدگی به موضوع در این لحظه و موضوع می تواند بسته می شود :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):