מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר אין תג לתרגם בקישור url תמונה

Schmike
19-07-11, 03:07
שם הקובץ מכיל תווים מסונן תג לא לתרגם הוא הוסיף, גורמת לתמונה להיות קישור שבור.

vBET
19-07-11, 17:54
נא לשלוח את כתובת ה-URL של דף עם דוגמה לספר בדיוק איך לשחזר את הבעיה. מה זה אומר כי שם הקובץ מכיל תווים תמונה מסוננים? תן דוגמה. מה הן תווים מסוננים - כוונתך במילים התעלם או משהו אחר?

נא לתאר יותר.

Schmike
20-07-11, 03:48
מה שהתכוונתי לומר הוא שם הקובץ מכיל מילים להתעלם ממנו.

"PFK" היא מילה התעלם וזה מה שאני מקבל:
[IMG] http://www.schmike.net/pics/ [notranslate] PFK [/ notranslate] banner.jpg [/ IMG]

"Pfk" הוא התעלם גם אבל אני dont't את הבעיה הנ"ל עבור "pfk".

הגדרות עבור מילה להתעלם ממנו הוא:
pfk
PFK

vBET
20-07-11, 23:53
אישור כך - לשינויים הקיימים תוכל לערוך אותו ולהסיר באופן ידני.

אנא עבור עתיד לעשות קצת שינוי:
1. פתח / כולל / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
2. מצא:

define('VBET_SEPARATORS', ", .?;:!'`&/@#$%^&*()_+=-<>{}~1234567890\"\t\n\r\r\n");
3. ערוך אותו על ידי הסרת /

שים לב למילה התעלמו חייב להיות מוקף הסימנים האלה. במקרה שלך PFK היה מוקף / כך הונח כי היא מילה נפרדת וזה היה עטוף. אם זה יהיה "_pfk" אז זה יהיה כרוך גם, כי היא מוקפת מפרידי. אז בבקשה לערוך הפרדה. ברגע זה הוא אינו ניתן להגדרה על ידי פרמטרים אז אתה צריך לזכור את השינוי אחרי עדכונים vBET. אם אתם רוצים אותנו לעשות את זה להגדרה - נא לכתוב נושא חדש בקשת תכונה.

אנא שנה עשה, לבדוק אותו (לכתוב הודעה עם תוכן מתאים) ולהגיד עשיתי את זה לעזור.

Schmike
21-07-11, 03:39
אז זה אומר שאם יש לי את המילה באמצע filename הוא עדיין עטוף לקבל? כל דרך להתעלם אם זה קוד מקושר כמו IMG, כתובת, וכו '..?

vBET
21-07-11, 13:14
אני פשוט תיאר את דרך להתעלם ממנו - מפרידי לשנות. אתה יכול להשאיר שם לדוגמה בלבד, נקודה בחלל, המעי הגס קווים חדשים. שמות הקבצים לא צריך רווחים בתוך ...

על ידי הפרדה מחדל נקבעים בדרך זו לזהות מילה התעלם גם כאשר הוא בסוגריים או משהו כזה (בהנחה כי "להתעלם" מתעלמים במילה):
(להתעלם)
להתעלם, הוא האפשרות הבאה
להתעלם.
אבל, להתעלם.
(לא מתאים / להתעלם)

וכן הלאה ...

vBET לא בודקים יותר תוכן סביב - סימנים רק לפני ואחרי המילה להתעלם - אז זה לא יהיה עטוף אם הוא חלק ממילה אחרת כמו: התעלמות

אתה יכול פשוט לשנות את זה על ידי מפרידי משתנה. ברגע זה בקוד. אם אתם רוצים אותנו לעשות את זה להגדרה על ידי Admin CP בבקשה לפתוח פתיל חדש בבקשת תכונה.

אתה צריך עזרה עוד כאן? :)

Schmike
21-07-11, 13:53
אני לא חושב שאני יהיה להשיג את מה שאני מצפה. אתה יכול לסגור את החוט.

vBET
21-07-11, 14:02
שים לב כי בקשה זו היא סעיף לבקשות לקוחות. אתה יכול לתאר שם את הצרכים שלך עבור חדש / השתנה פונקציות vBET. האם זה ייעשה או לא נקבעת על ידי צוות vBET על פי מספר גורמים. אני מניח שזה לא חשוב מספיק כדי לכתוב בקשה בשביל זה.

אני שמח שאתה יודע איך להתמודד עם הבעיה ברגע זה חוט יכול להיות סגור:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1