Перегляд повної версії: Вирішений ПОВІДОМЛЕННЯ не переводять
Повідомлення, не переводячи тому всі, хто не говорить по-англійськи не можете бачити повідомлення в обраній ними мовою, використовуючи прапор. : Замішання:
Я натиснув російською і все змінилося до російського, за винятком повідомлення, не те, що вони передбачають також перекладати?
Зверніть увагу, в перекладі, якщо вона є частиною HTML. Якщо ви використовуєте vBSEO, то, швидше за все, у вас є черга на зміні повідомлення JavaScript. У цьому випадку ви повинні включити в vBET можливість переводити vBSEO Java Script зауважує:)
Я бачу, працював великий ... Дякуємо. :)
WilliamCaeser
18-12-15, 00:17
Повідомлення, не переводячи тому всі, хто не говорить по-англійськи не можете бачити повідомлення в обраній ними мовою, використовуючи прапор. : Замішання:
Я натиснув російською і все змінилося до російського, за винятком повідомлення, не те, що вони передбачають також перекладати?
Я не бачу це "чергу на зміну сповіщень на JavaScript" в VBSEO. Це не остання версія?
Marcin Kalak
18-12-15, 11:14
Змінити повідомлення про JS, встановити опцію AdminCP-&ГТ;vBSEO-&ГТ;SEO функції-&ГТ;віртуальні відображення HTML застосовувати віртуальні відображення HTML.
Щоб перевести повідомлення додаються за допомогою JS включати параметри AdminCP-&ГТ;від vbet&ГТ;варіанти перекладу-&ГТ;перевести vBSEO повідомлень в JavaScript.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):