Виев Фулл Версион: Решити ОБАВЕШТЕЊА не преводе
Обавештења се не преводе, тако да свако ко не говори енглески не могу да виде обавештења у својој одабраној језика користећи заставу. : Цонфусед:
Ја кликнуо на руском и све се променило на руском, осим обавештења, није да су они требало да се преведе?
Обавештење се преводи, ако је део ХТМЛ-а. Ако користите вБуллетин, онда највероватније имате укључите мењају обавештења ЈаваСцрипт. У том случају морате да укључите у вБЕТ опцију да преведе вБуллетин Јава Сцрипт обавештења:)
Видим радила сјајно ... Хвала. :)
WilliamCaeser
18-12-15, 00:17
Обавештења се не преводе, тако да свако ко не говори енглески не могу да виде обавештења у својој одабраној језика користећи заставу. : Цонфусед:
Ја кликнуо на руском и све се променило на руском, осим обавештења, није да су они требало да се преведе?
Ja ne vidim da je ova prema quot;o promeni obaveštenja JavaScript' u VBSEO. Nije li u najnoviju verziju?
Marcin Kalak
18-12-15, 11:14
Da promeni obaveštenje o JS, set opcija AdminCP->vBSEO->SEO funkcije->Virtual HTML ekran da primenjuje Virtual HTML.
Da prevede obaveštenje je dodao koristeći JS o opcije AdminCP->vBET->Prevod opcije->Prevede vBSEO poruka u JavaScript.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):