PDA

مشاهده نسخه کامل : حل یادداشتهای انجام ترجمه

chick
28-11-09, 23:31
یادداشتهای هستند ترجمه نیست تا هر کسی که نمی تواند انگلیسی صحبت می تواند اخطار در زبان انتخاب شده خود را با استفاده از پرچم را ببینید. : اشتباه

من در روسی و همه چیز به جز اخطار به روسی تغییر کلیک ، این است که آنها فرض کنید به ترجمه نیز؟

vBET
29-11-09, 00:25
مقررات ترجمه آن است که اگر بخشی از HTML است. اگر شما با استفاده از بایگانی ، پس احتمالا شما بر تغییر اعلامیه به جاوا اسکریپت تبدیل. در این حالت شما مجبور به نوبه خود در گزینه فعال تصدی برای ترجمه بایگانی جاوا فیلمنامه متوجه :)

chick
29-11-09, 01:09
من می بینم کار کرده بزرگ... متشکرم. :)

WilliamCaeser
18-12-15, 00:17
یادداشتهای هستند ترجمه نیست تا هر کسی که نمی تواند انگلیسی صحبت می تواند اخطار در زبان انتخاب شده خود را با استفاده از پرچم را ببینید. : اشتباه

من در روسی و همه چیز به جز اخطار به روسی تغییر کلیک ، این است که آنها فرض کنید به ترجمه نیز؟

من این "نوبت در اعلامیه را به جاوا اسکریپت تغییر" در بایگانی نمیبینم. در آخرین نسخه نیست?

Marcin Kalak
18-12-15, 11:14
برای تغییر توجه در JS, تنظیم گزینه های AdminCP -> -> بایگانی جستجوگرها توابع مجازی نمایش HTML به درخواست مجازی HTML صفحه نمایش-->.
ترجمه مقررات ارسال با استفاده از JS به نوبه خود در گزینه های AdminCP -> -> vBET ترجمه گزینه -> ترجمه پیام میباشد در جاوا اسکریپت.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1