View Full Version: Zgjidhet NJOFTIMET nuk e përkthejnë
Njoftimet nuk janë përkthyer kështu që kushdo që nuk flasin anglisht nuk mund të shihni njoftimin në gjuhën e tyre të zgjedhur duke përdorur flamurin. : Hutuar:
Unë klikuar mbi ruse dhe çdo gjë ndryshoi në rusisht, përveç njoftimit, nuk është se ata mendoj për të përkthyer edhe?
Njoftim është përkthyer në qoftë se ajo është pjesë e html. Nëse jeni duke përdorur Muslimanët, atëherë me siguri ju keni të kthehet në ndryshimin e njoftimeve për JavaScript. Në këtë rast ju duhet të kthehet në në opsionin vBET për të përkthyer vBulletin Java Script njoftimeve:)
Unë po të shoh punuar e madhe ... thank you. :)
WilliamCaeser
18-12-15, 00:17
Njoftimet nuk janë përkthyer kështu që kushdo që nuk flasin anglisht nuk mund të shihni njoftimin në gjuhën e tyre të zgjedhur duke përdorur flamurin. : Hutuar:
Unë klikuar mbi ruse dhe çdo gjë ndryshoi në rusisht, përveç njoftimit, nuk është se ata mendoj për të përkthyer edhe?
Unë nuk e shoh këtë "të kthehet në ndryshimin e njoftimeve për JavaScript" në VBSEO. Në versionin më të fundit?
Marcin Kalak
18-12-15, 11:14
Për të ndryshuar njoftimin në JS, të vendosur opsion AdminCP->vBSEO->SEO Funksionet->Virtuale HTML Ekran për të Aplikuar Virtuale HTML Ekran.
Për të përkthyer njoftim shtohet duke përdorur JS të kthehet në opsionet e AdminCP->vBET->Opsione të Përkthimit->Përkthyer vBSEO mesazhe në JavaScript.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):