Orijinalini görmek için tıklayınız: BB 4.2.3 ve 3.3.6 Çıkış
Merhaba:)
Bugün 2 bültenleri var.
BB 3.3.6 İÇİN ÖNEMLİ YÜKSELTME NOT: Yükseltme sırasında, lütfen ilk ürün dosyasını içe ve daha sonra dosya upload. ): Sadece bu 2 adım anahtarı sipariş - hepsi bu
BB 3.3.6 3.3.5 sonra hızlı bir şekilde sadece Konuk Cache ile büyük bir sorun çözme - Konuk Önbellek şimdi yasaklı IP adresleri için göz ardı edilir ve aynı zamanda başka bir hata durumunda.
BB 4.x pek çok değişiklik Son piyasaya çıktığından beri bir süre oldu, ama zaten kullanılan ve çözümler düzeltilmiş olsun teşekkürler. En önemlisi Guest önbelleği, ama orada çok daha fazla. Ayrıca birçok hata düzeltilmiş ve bazı optimizasyonlar. Ayrıntılar için aşağıya bakınız.
Yeni:
Misafirler için tam dosya önbellek
VBSEO ile dostu URL'ler ile birlikte kullanıldığında, İYS bölümleri destekleyen, ama diğer tüm yerlerde destekler ve bütün vB değil
Yapılandırılabilir dosya önbellek zaman yaşamak için
Yapılandırılabilir dosya önbellek zaman daha az alakalı sayfalar için yaşamak
Daha az alakalı sayfaları Yapılandırılabilir seti
Yapılandırılabilir seti, misafirler için tam dosya önbellek göz ardı sayfa
Konuk önbellek temizliği için zamanlanmış görev
"GZIP HTML Çıkış" seçeneği açık vBulletin Ziyaretçi önbellek sıkıştırılmış çıktı önbelleğe
Yönetim aracı: Cache Cleaner - seçilen diller için seçilen önbellek temizlemenizi sağlar
Bayraklar için CSS sprite desteği artık tüm bayraklar, sadece tek bir isteği ile alınır
Img etiketleri (görüntüleri açıklamasına) "'alt' niteliklerini çevir" için Seçenek
Seçeneği kodu HTML tag içerik çevirmeyin
Kelime / Yok Sayılan cümleler (: mesaj, grup mesajları, ziyaretçi mesajları, resim yorumlar, bloglar, özel mesajları destekler)
Opak, zaten var olan mesajları (mesaj, grup mesajları, ziyaretçi mesajları, resim yorumlar, bloglar destekler) bir deyişle göz ardı
Optimizasyonları:
VBSEO yanlış URL'leri için önceki yönlendirmeleri (konuları ve bloglar için) + dostu URL'ler için çok
Konuk Cache (Yeni bölüm ayrıntılarını görmek)
VBSEO için hızlı başlıkları çeviri
Hatalar düzeltildi:
Langtitle ve başlıkları gösteren CMS bloklar ... 'orijinal metni
+ 'Veya' gibi özel karakterleri ile Linkler
Temizlenmiş e-postaları alan tercüme
Vbseo için dir Tanımlı
Telif hakkı olmadan vB için Crasch
a kırılma bazı düzenleri
Mesaj cevap zaman tercüme langtitle
Tercüme sayfası altında özel profil alanları kaydetme
Uzun başlıkları için: auto seçeneği 'Re' Broken langtitle
Çok langtitle opak
Içerik "Meta açıklama
Kodu Kaldır
Küresel başlık Ayrıştırma
Yeni ileti yönlendirmek
Şablonları (CSS rağmen nedeniyle bayraklar için kullanılan) değişti:
vbenterprisetranslator_inpost_translate
vbenterprisetranslator_inpost_translate_alreadyin
vbenterprisetranslator_flags
Gab es Änderungen bei der Integration von vBSEO?
Bzw. muss ich die vBSEO Dateien beim Update von vBET 4.2.2 => 4.2.3 yeniden düzenlensin mi?
bhanuprasad1981
12-08-10, 10:55
fi mod 4.2.3 konuk önbellek herhangi bir çakışma yanlısı vboptimize?
Merhaba!
Bu sürümde önceki versiyon ile karşılaştırıldığında yeni klasörler vardır.
Ben benim forum kök eski klasörleri ile ne yapmalıyım?
Gab es Änderungen bei der Integration von vBSEO?
Bzw. muss ich die vBSEO Dateien beim Update von vBET 4.2.2 => 4.2.3 yeniden düzenlensin mi?
VBSEO (böylece değişti kodu kaldırmak) güncelleme gibi, No sürece tekrar entegre etmek zorunda değilsiniz:)
fi mod 4.2.3 konuk önbellek herhangi bir çakışma yanlısı vboptimize?
Biz, herhangi bir fark çatışmalar yoktur. Durumunda herhangi bir not varsa lütfen unutmayınız sadece Konuk Önbellek devre dışı bırakmak ve bu konuda bize bildirin biz böyle bir durumda üzerinde çalışacak:)
Merhaba!
Bu sürümde önceki versiyon ile karşılaştırıldığında yeni klasörler vardır.
Ben benim forum kök eski klasörleri ile ne yapmalıyım?
Eski klasörleri ile bir şey yapın - sadece yükleme dizinin tüm içerik yüklemek. Bu eski dosyaları geçersiz ve yenilerini ekleyebilirsiniz. Ayrıca durumda Ziyaretçi Cache kullanmak istiyorsanız önbellek klasörüne uygun yetkileri belirleme hakkında hatırlıyorum - Misafir Cache dönüm özniteliği açıklamasına tüm ipuçlarını bulacaksınız.
Birkaç hata bulduk: Ben önbelleği temizlemek için verscuht:
Warnung: require_once ([yol] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [functio.require-once]: failed to open stream: [yol] / admincp2/misc.php (2067) Böyle bir dosya ya da dizin yok: eval () ' d kodu (Zeile 9)
Fatal error: require () [function.require]: / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php '(include_path ='.:/ opt/RZphp5/includes') gerekli açılış Başarısız / admincp2/misc.php (2067): eval ( 9 hat) 'd code
Benim admincp klasörüne yeniden adlandırıldı.
Aktif ana önbellek ile:
Filemtime (): - 2-Tekerlek-Planet Alles rund um das von ZweirädernWarnung Tuning Stat [yol] / başarısız vbet_guestcache/de/_index_php18.zip [yol] / / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php (Zeile 53)
Warnung: modify header information - headers tarafından gönderilen (çıkış [yol] / / class_core.php başladı içerir: 4551) [yol] / / functions.php (Zeile 4935)
Tüm dosyaların üzerine yazılır sonra bu hatayı alıyorum. Lütfen en kısa sürede yardımcı:
Ölümcül hata: / home / xxx / public_html / global.php (29) undefined function vbet_global_start Çağrısı (): eval () 'd code on line 25
Tüm dosyaların üzerine yazılır sonra bu hatayı alıyorum. Lütfen en kısa sürede yardımcı:
Ölümcül hata: / home / xxx / public_html / global.php (29) undefined function vbet_global_start Çağrısı (): eval () 'd code on line 25
Ben son vbulletin 4 ve BB en son sürümü kullanıyorum
Ben bu sorunu giderdik. Bu ne yaptım:
Sonra ('DISABLE_HOOKS', true) devre dışı tüm eklentileri tanımlamak çünkü bu hata admin paneline girin ve admin panelinde gitti ve ürün xml ilk ve daha sonra yükleme klasöründen yüklenen dosyalar üzerine.
Çalışır:)
Son ve En Büyük vBulletin ™ Sürüm 4.0.6 Yükseltildi
BB 4.2.3 yükseltti.
Hiçbir sorun bulunmadı.
Son vBSEO vB optimize kullanma.
Teşekkür Mates
Dün 3.3.6 'e yükseltirken bu yana mesajları görüntülemek için çalışırken bir yönlendirme hatası alıyorum:
Sayfa düzgün yeniden yönlendirme değil.
Firefox sunucu tamamlamak hiç bir şekilde bu adrese isteği yönlendirme olduğunu tespit etti.
* Bu sorun bazen devre dışı bırakma veya kabul etmeyi reddeden neden olabilir
kurabiye.
Tüm çerezleri temizleyerek denedim, canlı Dil çerez (3600, daha büyük, -1 sözde devre dışı bırakmak için) ve hiçbir işleri ile çeşitli ayarları denedi ... Şimdi eklentiyi devre dışı bırakmak için hariç. .. lol bu sabit kısa sürede elde etmek için gerçekten istiyorum
VBSEO ile vB3.8.6 kullanın
Ve aynı zamanda Oh ... Ben de ben de önbellek temizleme çalışırken aşağıdaki hatalar var:
Uyarı: Yasadışı ofset isset yazın veya [yol] / boş hat 107 / vbenterprisetranslator_functions_lang.php içerir
Uyarı: [yol] Yasadışı ofset hattı 109 / / vbenterprisetranslator_functions_lang.php içerir
Uyarı: [yol] Yasadışı ofset hattı 114 / / vbenterprisetranslator_functions_lang.php içerir
Aktif ana önbellek ile:
Ben şahsen, gzip önbellek dosyaları başka bir seçenek olur. I dont benim www sunucusu (litespeed / nginx) o ilgilenir, çünkü php gzip kullanın. Bu işi daha hızlı ve CSS ve JS olarak da statik dosyaları sıkıştırmak. Gzip önbellek açık olsaydı çok daha küçük olacaktı.
PS.
Wypas;)
kamilkurczak
13-08-10, 10:59
Ben son vbulletin 4 ve BB en son sürümü kullanıyorum
Bu çözümü deneyin: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/929-big-mess-new-post.html
kamilkurczak
13-08-10, 11:09
merhaba Lissa,
burada tüm mesajlarını cevap vermek zor, çünkü, iyi bir iplik sorununuzu yazmak ve açıklayabilir misin lütfen.
Ben bizim forum BB 3.x Plugin / Mod parçası Sorun Giderme öneriyorum
Teşekkürler
3.3.6 Uyarı: require_once ([yol] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.include]: failed to open stream: [yol] Böyle bir dosya ya da dizin yok / adminxcvv / misc.php (1933): eval () 'd code on line 9
i adminasdf0e3 kullanan özel admincp klasörüne
3.3.6 Uyarı: require_once ([yol] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.include]: failed to open stream: [yol] Böyle bir dosya ya da dizin yok / adminxcvv / misc.php (1933): eval () 'd code on line 9
Tam kurulum olmadı. Lütfen tüm dosyaları karşıya yükleme dizin sunucusu. Bu sorunu çözmek durumunda sorun giderme bölümünde açık yeni bir konu lütfen.
i de bu sorun var, bu oldu admin panelinden klasör / admincp /
siz de bu daha iyi lütfen payı ise, bu, bu kullanım düzeltmek için
go to your admin panel --> Plugins & Products --> Plugin Manager --> eklentisi için arama tırnak işaretleri olmaksızın "mevcut mesajları kelimeler ihmal Opak"
2 kez bu eklenti bulmak içinde
DİR. '/ Admincp /
/ admincp / klasör kullanarak değilse her bunları değiştirin, bu doğru admin panelinde klasörü verecek
DİR. '/'. $ Vbulletin-> config ['Misc'] ['admincpdir']. '/
Uyarı: Yasadışı ofset isset yazın veya [yol] / boş hat 107 / vbenterprisetranslator_functions_lang.php içerir
Uyarı: [yol] Yasadışı ofset hattı 109 / / vbenterprisetranslator_functions_lang.php içerir
Uyarı: [yol] Yasadışı ofset hattı 114 / / vbenterprisetranslator_functions_lang.php içerir
i de admin panelinden önbelleği temizlendikten sonra bu hata mesajı alıyorum, ama bitmiş temizlenir, hala cant nasıl düzeltebilirim gibi Temizleme Veritabanı Önbelleği görünüyor, bu hata büyük sorunlar ya da hiçbir şey değil mesajı umut
i de admin panelinden önbelleği temizlendikten sonra bu hata mesajı alıyorum, ama bitmiş temizlenir, hala cant nasıl düzeltebilirim gibi Temizleme Veritabanı Önbelleği görünüyor, bu hata büyük sorunlar ya da hiçbir şey değil mesajı umut
Hataları bölümünde bu konuda yeni bir konu açınız. Biz orada thiss konu yönetmek mümkün olacaktır. Teşekkürler! :)
i de bu sorun var, bu oldu admin panelinden klasör / admincp /
siz de bu daha iyi lütfen payı ise, bu, bu kullanım düzeltmek için
go to your admin panel --> Plugins & Products --> Plugin Manager --> eklentisi için arama tırnak işaretleri olmaksızın "mevcut mesajları kelimeler ihmal Opak"
2 kez bu eklenti bulmak içinde
/ admincp / klasör kullanarak değilse her bunları değiştirin, bu doğru admin panelinde klasörü verecek
Ayrıca hata bölümünde bu yeni hread lütfen. Daha önce bu Si sadece yanlış kurulum düşündüm, ama yine oluyor. Yeni bir konu sorunu nasıl repdoruce açıklayınız.
kitawanita
06-09-10, 12:33
Merhaba, ben pro kurulum satın almak gerekir.
Bana yardım edebilir misiniz?
Teknik ödeme?
Thx
Merhaba, ben pro kurulum satın almak gerekir.
Bana yardım edebilir misiniz?
Teknik ödeme?
Thx
Kurulum hizmeti sipariş etmek için lütfen buraya gidin: http://www.vbenterprisetranslator.com/installation-service.php
VBulletin 3.5.2 ile uyumlu?
Eğer ben de bilmek istiyorum?
vbseo yükseltmek istemiyorum vbseo güvenlik düzeltme eki yeni vbseo sürümü yanında, diğer vbseo sürümü yama ile çok güncellenir
hm i yeni sürümü başlatılması çok hızlı vbseo hissediyorum
vBSEO 3.5.2
Piyasaya çıkış tarihi: 10 Eylül 2010
vBSEO 3.5.1 PL1
Piyasaya çıkış tarihi: Ağustos 2, 2010
ben hala sadece vbseo.com indirme alanından yamalı vBSEO 3.5.1 PL1 paketi ile tekrar yüklenir vBSEO 3.5.1 PL1 kullanarak karar verdi
ne kadar i vBSEO 3.5.2 yükseltmek için istemiyordum ve şimdi bunun için zaman yok, htaccess ya da fonksiyon gibi tekrar BB vbseo sürümü ile yeni entegre bir ağrı olabilir, onlar her zaman sürüm yükseltme değil. güvenlik sorunu vBSEO 3.5.1 PL1 yamalı sürece her zaman onları izleyin ve BB gibi diğer mod, benim için yeterli katılmasını sağlamaktır
Merhaba, ben vBSEO 3.5.2 yüklü. Her zaman olduğu gibi BB için aynı değişir. Her şey sorunsuz çalışıyor. Hıristiyan Tebrik
Merhaba, ben vBSEO 3.5.2 yüklü. Her zaman olduğu gibi BB için aynı değişir. Her şey sorunsuz çalışıyor. Hıristiyan Tebrik
Onay için teşekkürler! :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):