Виев Фулл Версион: вБЕТ 4.2.3 и 3.3.6 Релеасед
Хи:)
Данас имамо 2 издања.
ВАЖНА НАПОМЕНА ЗА УПГРАДЕ вБЕТ 3.3.6: Током надоградње, молимо Вас да увоз први фајл производ, а затим отпремите датотеке. То је све - само прекидач да би од тих 2 корака:)
вБЕТ 3.3.6 брзо после 3.3.5 - само решавањем један велики проблем са гостујућим кеш - Тако да је сада Гост Кеш је занемарен у забрањен ИП адресе, као и у случају других грешака.
Многе промене у вБЕТ 4.к. То је било неко време од последњег издања, али захваљујући коме сте се већ користи и исправити решења. Најважније Гост кеш меморије, али постоји још много тога. Такође, неколико багова исправљена и неких оптимизација. Види доле за детаље.
Ново:
Пуна датотека кеш за госте
Не подржава ЦМС секције са вБуллетин, али подржава све другим местима, као и цела ББ када се користи са УРЛс
Конфигурисати фајл кеш време да се живи
Конфигурисати фајл кеш време да се живи за мање релевантне странице
Конфигурабилан сет мање релевантних страна
Конфигурабилан сет страница је игнорисан од стране пуно датотека кеш за госте
Планирани задатак за госте кеш чишћење
Гост кеш кеш зиповани излаза када СМФ "ГЗИП ХТМЛ-излаз" опција укључена
Административни алат: Кеш Чистија - омогућава да очистите кеш одабрани за одабране језике
ЦСС Сприте подршку за заставе - сада све заставе су узете са само један захтев
Опција "Преведи" алт "атрибуте" у имг тагове (слика опис)
Опција да се не преведе садржај кода ХТМЛ тагове
Игнорисао речи / реченице (подржава: поруке, групне поруке, посетилац поруке, слике коментари, блогови, приватне поруке)
Непрозиран игноришу речи у већ постојећим порукама (подржава: поруке, групне поруке, посетилац поруке, слике коментари, блогови)
Оптимизација:
Превише раније преусмерења за вБуллетин погрешан УРЛ (за теме и блогови) + за УРЛс
Гост Кеш (види детаље на Новом одељак)
Брже наслови превод за вБуллетин
Бугс исправити:
ЦМС-блокови показује титула са лангтитле и "..." у оригиналном тексту
Везе са специјални карактери као што су + или '
Очишћена није превео области у е-пошту
Дефинисана дир за вБуллетин
Црасцх за ВБ, без ауторских права
век разбијање Неки распореди
Превод лангтитле Када одговарате поруку
Уштеда прилагођена профил поља под преведена страница
Сломљена лангтитле дуго наслове са "Одг: 'ауто-опција
Мулти лангтитле непрозиран
Мета десцриптион са "у садржају
Деинсталирај код
Анализирати наслов глобално
Нови пост преусмеравање
Шаблони мењати (због ЦСС упркос користи за заставе):
вбентерприсетранслатор_инпост_транслате
вбентерприсетранслатор_инпост_транслате_алреадиин
вбентерприсетранслатор_флагс
Gab es Änderungen bei der Integration von vBSEO?
Bzw. muss ich die vBSEO Dateien beim Update von vBET 4.2.2 => 4.2.3 Измена поново?
bhanuprasad1981
12-08-10, 10:55
било сукоба 4.2.3 гост кеша са ВБ мод вбоптимизе Про?
Поздрав!
Постоје нове фолдере у овој верзији у односу на претходну верзију.
Шта да радим са старим фолдерима у корену мог форума?
Gab es Änderungen bei der Integration von vBSEO?
Bzw. muss ich die vBSEO Dateien beim Update von vBET 4.2.2 => 4.2.3 Измена поново?
Но док не ажурирате вБуллетин (тако уклонити променило кода) не морате поново да интегришу:)
било сукоба 4.2.3 гост кеша са ВБ мод вбоптимизе Про?
Ми немамо било приметио сукоба. Имајте на уму да у случају ако приметите било који - можете просто да онемогућите Гост Цацхе и обавестите нас о томе - ми ћемо радити на томе у том случају:)
Поздрав!
Постоје нове фолдере у овој верзији у односу на претходну верзију.
Шта да радим са старим фолдерима у корену мог форума?
Не ради ништа са старим фолдерима - само уплоад садржаја уплоад-директоријума. Ово ће променити старе фајлове и додати нове. Такође, у случају ако желите користити кеш Гост - запамтите о постављању одговарајуће привилегије за кеш директоријум - ћете наћи све савете у опису атрибута укључивања Гост кеша.
Пронасао сам неколико грешака: Ја версцухт да обришете кеш меморију:
Варнунг: рекуире_онце ([пут] / админцп / вбентерприсетранслатор_цацхецлеанер.пхп) [фунцтио.рекуире-једном]: фаилед то опен стреам: Нема такве датотеке или директоријума у [пут] / админцп2/мисц.пхп (2067): евал () ' д цоде (Зеиле 9)
Фатал еррор: рекуире_онце () [фунцтион.рекуире]: Фаилед опенинг рекуиред '/ админцп / вбентерприсетранслатор_цацхецлеанер.пхп' (инцлуде_патх ='.:/ опт/РЗпхп5/инцлудес ') ин / админцп2/мисц.пхп (2067): евал ( ) 'д цоде он лине 9
Мој админцп директоријум је преименован.
Са активним домаћин кеш:
2-Вхеел-Планет - Аллес рунд ум дас тунинг фон ЗвеирадернВарнунг: филемтиме (): Стат није успео за [пут] / вбет_гуестцацхе/де/_индек_пхп18.зип у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_гуестцацхе.пхп (Зеиле 53)
Варнунг: Цаннот модифи хеадер информатион - хеадерс алреади сент би (оутпут стартед ат [пут] / инцлудес / цласс_цоре.пхп: 4551) у [пут] / инцлудес / фунцтионс.пхп (Зеиле 4935)
Добијам ову грешку након што су замењене све фајлове. Плеасе хелп АСАП:
Фатал еррор: Цалл то ундефинед вбет_глобал_старт функција () ин / хоме / ккк / публиц_хтмл / глобал.пхп (29): евал () 'д цоде он лине 25
Фатал еррор: Цалл то ундефинед вбет_глобал_старт функција () ин / хоме / ккк / публиц_хтмл / глобал.пхп (29): евал () 'д цоде он лине 25
Ја сам користећи најновију вБуллетин 4 и најновију верзију вБет
Имају фиксне сам овај проблем. То је оно што сам урадио:
Нисам могао да уђе админ панела због ове грешке онемогућен тада сам све плугинова дефине ('ДИСАБЛЕ_ХООКС', труе); и отишао у Админ Панел и овервроте производ КСМЛ, а затим отпремио фајлове са уплоад-фолдера.
То ради:)
Надограђени на најновије и најбоље вБуллетин ™ Верзија 4.0.6
Надоградити до вБЕТ 4.2.3.
Нема проблема пронађено.
Користећи најновије вБСЕО и ВБ Оптимизујте.
Хвала Матес,
Пошто надоградњу на 3.3.6 јуче сам примам преусмеравање грешку покушавајући да видите порука:
Страница се не преусмерава правилно
Фирефок је открио да је сервер преусмерава захтев за ову адресу на начин који никада неће потпуно.
* Овај проблем понекад може бити изазван онемогућава или одбијају да прихвате
колачића.
Покушао сам клиринг све колачиће, покушао сам разна подешавања са временом Језик колачић да живи (3600 да бисте је повећали, -1, да би наводно га искључите) и ништа не ради ... осим да онемогућите додатак који сам за сада. .. Заиста бисмо желели да добијете ово стално АСАП Д
Ја користим вБ3.8.6 са вБуллетин
Ох и ... када сам покушао чишћењем кеш сам добио и следеће грешке:
Упозорење: Илегална офсет тип у иссет или празан у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_ланг.пхп он лине 107
Упозорење: Илегална офсет типа [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_ланг.пхп он лине 109
Упозорење: Илегална офсет типа [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_ланг.пхп он лине 114
Са активним домаћин кеш:
Ја лично би другу опцију гзип кеш фајлове. ЈА донт користити гзип у ПХП-у, јер је мој ВВВ серверу (ЛитеСпеед / Нгинк) брине о томе. То се посао брже и компресује и статичке датотеке као што су ЦСС и ЈС. Ако је гзип је укључен кеш ће бити много мањи.
ПС.
Випас;)
kamilkurczak
13-08-10, 10:59
Ја сам користећи најновију вБуллетин 4 и најновију верзију вБет
пробајте ово решење: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/троублесхоотинг/929-биг-месс-нев-пост.хтмл
kamilkurczak
13-08-10, 11:09
здраво Лисса,
молим вас, можете ли писати и објаснити проблем у добром нити јер овде је тешко да одговори на све поруке.
Предлажем решавање проблема у вБЕТ 3.к плугин / мод део нашег форума
Хвала
3.3.6 Упозорење: рекуире_онце ([пут] / админцп / вбентерприсетранслатор_цацхецлеанер.пхп) [фунцтион.рекуире-једном]: фаилед то опен стреам: Нема такве датотеке или директоријума у [пут] / админкцвв / мисц.пхп (1933): евал () 'д цоде он лине 9
обичај админцп директоријум користим админасдф0е3
3.3.6 Упозорење: рекуире_онце ([пут] / админцп / вбентерприсетранслатор_цацхецлеанер.пхп) [фунцтион.рекуире-једном]: фаилед то опен стреам: Нема такве датотеке или директоријума у [пут] / админкцвв / мисц.пхп (1933): евал () 'д цоде он лине 9
Није сте направили пуну инсталацију. Молим вас уплоад фајлова са уплоад-директоријума на ваш сервер. Ако то неће решити проблем - отворите нову тему за то у решавање проблема одељку.
ја имам овај проблем, то је се десило ако ваш админ панела директоријум не / админцп /
Да бисте решили овај ја користим ово, ако можете такође да побољшамо ово молим вас деле
go to your admin panel --> Plugins & Products --> Plugin Manager --> Сеарцх фор плугин "Непровидни игнорисане речи у постојеће поруке" без наводника
Унутар тог додатка наћи 2 пута ово
ДИР. '/ Админцп /
заменити сваки са њима, ово ће дати тачне админ панела директоријум, ако не користећи / админцп / фолдера
ДИР. '/'. $ ВБуллетин-> цонфиг ['Остало'] ['админцпдир']. '/
Упозорење: Илегална офсет тип у иссет или празан у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_ланг.пхп он лине 107
Упозорење: Илегална офсет типа [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_ланг.пхп он лине 109
Упозорење: Илегална офсет типа [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_ланг.пхп он лине 114
добијам ову поруку о грешци сувише након чишћења кеша од админ панела, али за чишћење базе података кеша изгледа завршена очисти, још увек не могу наћи како да га поправи, надамо ову поруку о грешци није велики проблем или ништа
добијам ову поруку о грешци сувише након чишћења кеша од админ панела, али за чишћење базе података кеша изгледа завршена очисти, још увек не могу наћи како да га поправи, надамо ову поруку о грешци није велики проблем или ништа
Отворите нову тему о томе у секцији грешака. Ми ћемо бити у могућности да се управља тхисс питање. Хвала! :)
ја имам овај проблем, то је се десило ако ваш админ панела директоријум не / админцп /
Да бисте решили овај ја користим ово, ако можете такође да побољшамо ово молим вас деле
go to your admin panel --> Plugins & Products --> Plugin Manager --> Сеарцх фор плугин "Непровидни игнорисане речи у постојеће поруке" без наводника
Унутар тог додатка наћи 2 пута ово
заменити сваки са њима, ово ће дати тачне админ панела директоријум, ако не користећи / админцп / фолдера
Такође, молимо Вас отварање нових хреад за ово у секцији грешака. Раније сам мислио да је то само си погрешно инсталације, али видим да се опет дешава. Молимо опишите нову тему како да репдоруце питању.
kitawanita
06-09-10, 12:33
Здраво, треба да купим Про инсталације.
Можете ли ми помоћи?
Техничка плаћање?
ТХКС
Здраво, треба да купим Про инсталације.
Можете ли ми помоћи?
Техничка плаћање?
ТХКС
За наручивање услуга инсталације молимо идите овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/инсталлатион-сервице.пхп
Компатибилан са СМФ 3.5.2?
Такође бих желео да знам да ли је?
постоји вБСЕО Сигурносни медаљон поред новог вБуллетин верзију ако не желите да надоградите вБуллетин, други вБуллетин верзија сувише току са патцх
ХМ Осећам вБСЕО сувише брзо лансирање нове верзије
вБуллетин 3.5.2
Релеасе Дате: Септембар 10, 2010
вБуллетин 3.5.1 ПЛ1
Релеасе Дате: Септембер 2, 2010
Одлучио сам још увек користе вБуллетин 3.5.1 ПЛ1, само отпремио поново са закрпљени вБуллетин 3.5.1 ПЛ1 пакет из вбсео.цом скидања области
И Донт Ванна надоградњу на вБуллетин 3.5.2 и донт имати времена за то, за сада, то може бити бол да интегрише нове вБуллетин верзија са вбет опет као хтаццесс или неки функција може да се не ради, они су увек усавршавање они верзија колико дуго Ми смо увек треба да их прате и реинтегришу са другим одбране као што су вбет, његова довољно за мене док безбедносни проблем је закрпљени вБуллетин 3.5.1 ПЛ1
Поздрав, Инсталирао сам вБуллетин 3.5.2. Исте промене за вбет као и увек. Све ради без проблема. Хришћанским поздравом
Поздрав, Инсталирао сам вБуллетин 3.5.2. Исте промене за вбет као и увек. Све ради без проблема. Хришћанским поздравом
Велика хвала за потврду! :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):