מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: vBET 4.2.3 ו 3.3.6 יצא

vBET
12-08-10, 10:45
היי:)

היום יש לנו 2 גרסאות.

הערה שדרג חשוב עבור vBET 3.3.6: במהלך שדרוג, בבקשה לייבא את הקובץ המוצר הראשון, ולאחר מכן להעלות קבצים. זה הכל - רק כדי לעבור אותם 2 הפעולות הבאות:)

vBET 3.3.6 במהירות לאחר 3.3.5 - פשוט לפתור בעיה אחת גדולה עם מטמון אורח - אז עכשיו מטמון אורח מתעלמים עבור כתובות IP מוחרם גם במקרה של שגיאות אחרות.

שינויים רבים vBET 4.x. זה היה קצת זמן מאז שחרורו האחרון, אבל הודות לך להתרגל כבר תיקן פתרונות. מטמון אורח הכי חשוב, אבל יש הרבה יותר. כמו כן תוקנו מספר באגים ועוד כמה אופטימיזציות. ראה להלן לקבלת פרטים.

חדש:

קובץ מטמון מלא אורחים

לא לתמוך בסעיפים CMS עם vBSEO, אך תומך בכל במקומות אחרים, ו-VB שלם בעת שימוש עם כתובות ידידותי
קובץ להגדרה מטמון זמן לחיות
קובץ להגדרה מטמון זמן לחיות עבור דפי פחות רלוונטי
להגדרה קבוצה של הדפים הרלוונטיים פחות
להגדרה קבוצה של דפי התעלמו מטמון קובץ מלא לאורחים
משימה מתוזמנת לניקוי המטמון אורח
מטמון אורח מטמוני פלט מכווצת כאשר vBulletin "מופעלת דחיסת HTML פלט" אפשרות זו מופעלת

כלי ניהול: מנקה מטמון - מאפשר לנקות את המטמון שנבחרו השפות שנבחרו
CSS תמיכה ספרייט עבור דגלים - דגלים עכשיו כל נלקחים עם רק בקשה אחת
אפשרות "תרגם" alt "תכונות" בתגי img (תיאור תמונות)
אופציה לא לתרגם תוכן של קוד HTML טאגים
התעלם מילים / משפטים (תומך: הודעות, הודעות הקבוצה, הודעות המבקר, הערות תמונה, בלוגים, מסרים אישיים)
אטום התעלמו מילים בהודעות הקיימות כבר (תומך: הודעות, הודעות הקבוצה, הודעות המבקר, הערות, תמונות, בלוגים)

אופטימיזציות:

הפניות מוקדם יותר עבור כתובות vBSEO טועה (עבור הנושאים ובלוגים) + עבור כתובות ידידותי מדי
מטמון אורח (ראה פירוט בסעיף חדש)
מהר כותרות תרגום vBSEO

באגים תוקנו:

CMS בלוקים מראה כותרות עם langtitle ו '... בטקסט המקורי
קישורים עם תווים מיוחדים כמו + או '
ניקה לא מתורגם אזור מיילים
מוגדר dir עבור vBSEO
Crasch עבור vB ללא זכויות יוצרים
תוחלת לשבור כמה פריסות
תרגם langtitle כאשר לענות הודעה
שמירת שדות פרופיל מותאמים אישית לפי עמוד מתורגם
Langtitle שבור כותרות ארוכות עם "Re:" אוטומטי אפשרות
Multi langtitle אטום
מטא תיאור עם "בתוכן
הסר קוד
לנתח הכותרת גלובלי
הודעה לנתב

תבניות שינה (בגלל למרות CSS המשמש דגלים):

vbenterprisetranslator_inpost_translate
vbenterprisetranslator_inpost_translate_alreadyin
vbenterprisetranslator_flags

Kolbi
12-08-10, 10:54
Gab es Änderungen bei der Integration von vBSEO?

Bzw. muss ich die vBSEO Dateien beim Update von vBET 4.2.2 => 4.2.3 שוב לערוך?

bhanuprasad1981
12-08-10, 10:55
התנגשויות של מטמון 4.2.3 אורח עם vb mod vboptimize הפרו?

sergarch
12-08-10, 14:04
שלום!
יש תיקיות חדשות בגרסה זו לעומת הגרסה הקודמת.
מה אעשה עם תיקיות הישן שורש בפורום שלי?

vBET
12-08-10, 16:12
Gab es Änderungen bei der Integration von vBSEO?

Bzw. muss ich die vBSEO Dateien beim Update von vBET 4.2.2 => 4.2.3 שוב לערוך?

לא כל עוד אתה לא תעדכן vBSEO (כך להסיר קוד שונה) אתה לא צריך להשתלב שוב:)

vBET
12-08-10, 16:15
התנגשויות של מטמון 4.2.3 אורח עם vb mod vboptimize הפרו?

אין לנו כל הקונפליקטים לב. שים לב במקרה אם אתה כל הערה - אתה יכול פשוט לבטל את מטמון אורח ולהודיע לנו על כך - נפעל על כי במקרה כזה:)

vBET
12-08-10, 16:18
שלום!
יש תיקיות חדשות בגרסה זו לעומת הגרסה הקודמת.
מה אעשה עם תיקיות הישן שורש בפורום שלי?

אל תעשה דבר עם תיקיות הישן - פשוט להעלות את כל התוכן של ספריית ההעלאה. זו תבטל קבצים ישנים ולהוסיף חדשים. גם במקרה אם אתה רוצה להשתמש מטמון אורח - לזכור לגבי הגדרת ההרשאות המתאימות תיקיית המטמון - תוכלו למצוא את כל הרמזים בתיאור של התכונה הפעלת מטמון אורח.

Kolbi
12-08-10, 16:22
מצאתי כמה באגים: אני verscuht כדי לנקות את המטמון:

Warnung: require_once ([path] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [functio.require-פעם]: לא הצליחה לפתוח את זרימת הנתונים: אין כזה קובץ או ספרייה ב [path] / admincp2/misc.php (2067): eval () ' ד קוד (Zeile 9)

שגיאה חמורה: require_once () [function.require]: נכשל בפתיחת נדרש "/ admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php '(include_path opt/RZphp5/includes ='.:/') ב admincp2/misc.php / (2067): eval ( ) ד 'קוד בקו 9
התיקייה admincp שלי השתנה.

Kolbi
12-08-10, 16:28
עם מטמון מארח מופעל:

2-Wheel-Planet - איבר אלם rund um das כוונון פון ZweirädernWarnung: filemtime (): נכשל stat עבור [path] / vbet_guestcache/de/_index_php18.zip ב [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php (Zeile 53)

Warnung: אין אפשרות לשנות את פרטי הכותרת - כותרות כבר נשלחו על ידי (פלט התחיל [path] / includes / class_core.php: 4551) ב [path] / includes / functions.php (Zeile 4935)

sarangan
12-08-10, 16:58
אני מקבל שגיאה זו יש מוחלפים אחרי כל הקבצים. אנא עזרו בהקדם האפשרי:

שגיאה חמורה: קריאה vbet_global_start פונקציה מוגדר () ב / home / XXX / public_html / global.php (29): eval () 'd קוד על קו 25

sarangan
12-08-10, 17:00

שגיאה חמורה: קריאה vbet_global_start פונקציה מוגדר () ב / home / XXX / public_html / global.php (29): eval () 'd קוד על קו 25

אני משתמש האחרונה 4 vBulletin ואת הגרסה האחרונה של vBet

sarangan
12-08-10, 17:07

אני קבוע את הבעיה הזו. זה מה שעשיתי:

לא יכולתי להיכנס פאנל admin בגלל שגיאה זו אז אני נכה plugins כל להגדיר ("DISABLE_HOOKS", נכון); והלך פאנל admin ו החליפו את המוצר xml הראשון ולאחר מכן נטען קבצים מתיקיית להעלות.

זה עובד:)

linuxtuts
12-08-10, 18:15
לשדרג vBulletin החדישה והטובה ביותר ™ גרסה 4.0.6
לשדרג vBET 4.2.3.

לא נמצאו נושאים.

שימוש vBSEO האחרונים vB מטב.

תודה חברים,

Lissa
12-08-10, 20:03
מאז שדרוג ל 3.3.6 אתמול אני מקבל שגיאה על הפניה מנסה להציג ההודעות:

הדף לא הפניית כראוי

Firefox זיהה שהשרת הוא מפנה את הבקשה עבור כתובת זו בצורה שלא ישלים.

* בעיה זו יכולה לעיתים להיגרם על ידי ביטול או סירוב לקבל
עוגיות.

ניסיתי לנקות את כל העוגיות, ניסיתי הגדרות שונות עם הזמן שפה עוגיה לחיות (3600 כדי לעשות את זה גדול יותר, אל -1 לכאורה לנטרל אותו) שום דבר לא עובד ... חוץ להשבית את התוסף שיש לי עכשיו. .. אני באמת רוצה לקבל את זה בהקדם האפשרי קבוע חחח

אני משתמש vB3.8.6 עם vBSEO

אה ... וגם כאשר ניסיתי גם לנקות את המטמון קיבלתי גם את השגיאות הבאות:

אזהרה: סוג לקזז בלתי חוקית isset או ריק [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php בקו 107

אזהרה: סוג לקזז בלתי חוקית [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php בקו 109

אזהרה: סוג לקזז בלתי חוקית [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php בקו 114

meto
12-08-10, 22:37
עם מטמון מארח מופעל:

אני אישית יעשה עוד אפשרות קבצי gzip המטמון. אני לא gzip להשתמש ב-PHP, כי שרת www שלי (litespeed / nginx) מטפלת בו. זה עושה את העבודה מהר יותר לדחוס גם קבצים סטטיים כגון CSS ו JS. אם gzip הופעל המטמון יהיה הרבה יותר קטן.

PS.
Wypas;)

kamilkurczak
13-08-10, 10:59
אני משתמש האחרונה 4 vBulletin ואת הגרסה האחרונה של vBet

נסה את הפתרון הזה: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/929-big-mess-new-post.html

kamilkurczak
13-08-10, 11:09
שלום ליסה,

בבקשה, אתה יכול לכתוב ולהסביר את הבעיה בחוט טוב, כי כאן קשה להגיב על כל ההודעות.

אני מציע פתרון בעיות בחלק vBET תוסף / מוד 3.x של הפורום שלנו

תודה

tsak76
23-08-10, 18:35
3.3.6 אזהרה: require_once ([path] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-פעם]: לא הצליחה לפתוח את זרימת הנתונים: אין כזה קובץ או ספרייה ב [path] / adminxcvv / misc.php (1933): eval () 'd קוד בקו 9

אישית אני משתמש admincp התיקייה adminasdf0e3

vBET
24-08-10, 05:19
3.3.6 אזהרה: require_once ([path] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-פעם]: לא הצליחה לפתוח את זרימת הנתונים: אין כזה קובץ או ספרייה ב [path] / adminxcvv / misc.php (1933): eval () 'd קוד בקו 9

אתה לא עשה התקנה מלאה. נא להעלות את כל הקבצים בספרייה להעלות לשרת שלך. אם זה לא יפתור את הבעיה - אנא חוט חדש פתוח כי בסעיף פתרון בעיות.

basketmen
06-09-10, 04:25

יש לי את הבעיה הזאת גם, זה קורה אם התיקייה הפאנל שלך לא admin / admincp /

כדי לתקן את זה אני משתמש, אם אתה יכול לעשות זאת טוב בבקשה לשתף גם

go to your admin panel --> Plugins & Products --> Plugin Manager --> לחפש תוסף "אטום התעלמו מילים בהודעות הקיימות" ללא מרכאות

בתוך תוסף זה למצוא 2 פעמים זה

DIR. "/ Admincp /

להחליף את כל אותם, זה ייתן פאנל לתקן התיקייה admin, אם אתה לא משתמש / admincp / תיקייה

DIR. '/'. $ VBulletin-> config ['Misc'] ['admincpdir']. "/

basketmen
06-09-10, 04:32
אזהרה: סוג לקזז בלתי חוקית isset או ריק [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php בקו 107

אזהרה: סוג לקזז בלתי חוקית [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php בקו 109

אזהרה: סוג לקזז בלתי חוקית [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php בקו 114

אני מקבל את הודעת השגיאה הזו גם לאחר ניקוי המטמון מהלוח admin, אבל ניקוי מטמון הנתונים נראה סיים לנקות, עדיין נמצא צביעות איך לתקן את זה, מקווה שגיאה הודעה זו לא בעיה גדולה או לא כלום

vBET
06-09-10, 07:42
אני מקבל את הודעת השגיאה הזו גם לאחר ניקוי המטמון מהלוח admin, אבל ניקוי מטמון הנתונים נראה סיים לנקות, עדיין נמצא צביעות איך לתקן את זה, מקווה שגיאה הודעה זו לא בעיה גדולה או לא כלום

נא לפתוח נושא חדש על זה בסעיף באגים. נוכל לנהל את הנושא מהספר שם. תודה! :)

vBET
06-09-10, 07:45
יש לי את הבעיה הזאת גם, זה קורה אם התיקייה הפאנל שלך לא admin / admincp /

כדי לתקן את זה אני משתמש, אם אתה יכול לעשות זאת טוב בבקשה לשתף גם

go to your admin panel --> Plugins & Products --> Plugin Manager --> לחפש תוסף "אטום התעלמו מילים בהודעות הקיימות" ללא מרכאות

בתוך תוסף זה למצוא 2 פעמים זה

להחליף את כל אותם, זה ייתן פאנל לתקן התיקייה admin, אם אתה לא משתמש / admincp / תיקייה

כמו כן, אנא לחם חדש פתוח זה בסעיף באגים. בעבר חשבתי שזה סי רק ההתקנה לא בסדר, אבל אני רואה שזה קורה שוב. נא לתאר חוט חדש איך repdoruce את הבעיה.

kitawanita
06-09-10, 12:33
שלום, אני צריך לקנות ההתקנה הפרו.
אתה יכול לעזור לי?
תשלום טכני?
Thx

vBET
06-09-10, 20:36
שלום, אני צריך לקנות ההתקנה הפרו.
אתה יכול לעזור לי?
תשלום טכני?
Thx

להזמנת שירות ההתקנה בבקשה ללכת כאן: http://www.vbenterprisetranslator.com/installation-service.php

Kolbi
10-09-10, 20:30
תואם vBulletin 3.5.2?

steve
11-09-10, 00:00
תואם vBulletin 3.5.2?

אני רוצה גם לדעת אם זה?

basketmen
11-09-10, 00:56
תואם vBulletin 3.5.2?
יש טלאי אבטחה vBSEO ליד הגרסה vBSEO חדש אם אתה לא רוצה לשדרג את vBSEO, אחרים גרסה vBSEO מתעדכנים מדי עם התיקון

הממ אני מרגיש vBSEO מהר מדי על השקת גרסה חדשה

vBSEO 3.5.2
תאריך יציאה: 10 ספטמבר 2010

vBSEO 3.5.1 PL1
תאריך יציאה: 2 אוגוסט 2010

basketmen
11-09-10, 03:13
החלטתי עדיין משתמש vBSEO 3.5.1 PL1, נטען שוב רק מאזור הורדות vbseo.com עם חבילת PL1 תוקנו vBSEO 3.5.1

אני לא רוצה לשדרג ל vBSEO 3.5.2 ו לא צריך זמן לזה עכשיו, זה יכול להיות כאב לשלב גרסה חדשה עם vBSEO vbet שוב כמו htaccess או פונקציה לא יכול לעבוד, הם תמיד הם שדרוג גרסה כמה זמן אנו תמיד צריך לבצע אותם להשתלב מחדש עם mod אחרים כמו vbet, בשבילי מספיק שלה, כל עוד סוגיית האבטחה תוקנו עם vBSEO 3.5.1 PL1

CThiessen
12-09-10, 10:05
שלום, התקנתי vBSEO 3.5.2. השינויים באותו vbet כמו תמיד. הכל עובד בלי בעיות. כריסטיאן ברכה

vBET
12-09-10, 13:22
שלום, התקנתי vBSEO 3.5.2. השינויים באותו vbet כמו תמיד. הכל עובד בלי בעיות. כריסטיאן ברכה

תודה גדולה לאישור! :)

Kolbi
12-09-10, 20:09
^ ^ תודה:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations